Wkuno

Hvordan forbedre søkemotoren rangering

Dukke opp på søkemotorer er en av de mest kritiske måter å øke trafikken på webområdet og avsløre innholdet, produkt eller tjeneste til folk som kan være interessert i hva du har å tilby. De fleste av de store søkemotorene benytter en algoritme for å avgjøre hvor en nettside rangerer. Søkemotorene har satt opp spesifikke kriterier som et nettsted må oppfylle for å komme til toppen av listen. Kriteriene er forskjellig for hver motor, men alle motorer dele flere fellestrekk. Det hele koker ned til type og mengde innhold som leveres på et bestemt nettsted, nivået på optimalisering gjort på området, og populariteten til nettstedet (link popularitet / PageRank). Målsøm ditt nettsted for bedre søkemotorrangeringer er også kjent mye som søkemotor optimalisering, eller SEO.

Trinn

Hvordan forbedre søkemotoren rangering. søkemotor optimalisering.
Hvordan forbedre søkemotoren rangering. søkemotor optimalisering.
 1. 1
  Forskning søkeordene. Bestemmer hvilke søk du ønsker å vise seg for. Gjøre noen undersøkelser på hvor mange som faktisk søker etter nettstedet. Mange ganger er det best å konsultere en "naturlig søkemotor optimalisering" profesjonell under denne prosessen. Det finnes flere verktøy tilgjengelig fra Google, Overture, og tredjeparts programvareutviklere som kan gjøre søkeordet forskning prosessen enklere.
 2. 2
  Målrette nisje søkeord med lav konkurranse. Prøv å bruke Google Adwords for å sjekke hvor konkurransedyktig før de bestemmer seg for det. Pass på at søkeordene har nok søk. Prøv å bruke brede stikkord for
 3. 3
  Tenk utenfor boksen. Ikke bare fokusere på dine viktigste søkeord. Det første du må innse når du målretter søkeord er at det er ikke alt om rangering for de mest populære søkeordet. De mest vellykkede søkemotormarkedsføring og optimalisering kampanjer rettet mot de mest relevante søkeord. For eksempel, hvis du er en verden i et bestemt område, ikke bare optimalisere nettstedet for "fast eiendom". Optimalisere nettstedet for tannlege, blomsterbutikk, kinoer, etc. Du vil bli overrasket over hvor mange unike besøkende vil komme gjennom til nettstedet ditt når "utenfor boksen" tenkning oppstår.
 4. 4
  Fokus på sluttbrukeren. Hvis du bruker for mye tid på å prøve å behage søkemotoren edderkopper, kan du glemme sluttbrukeren. Tenk på hva målet markedet trenger for å oppnå sine mål, og deretter sette den på nettstedet ditt, slik at de kan finne det. Uttrykket "content is king" ble født ca 6 år siden, og det fortsatt gjelder i dag. Hvis du ønsker å være relevant for bestemte søkeord, enn du trenger overlegen eller i det minste svært konkurransedyktige innhold. Skriv om 225-300 ord eksemplar for hvert søkeord og plante det på nettstedet ditt hver dag. Vokse, vokse og vokse. I gjennomsnitt kan man målrette mellom 3-5 som søkeordsetninger per side. Gjør det så naturlig som mulig og søkemotorer vil belønne deg med en første side rangering.
 5. 5
  Sørg for at alle sidene på nettstedet har egendefinerte titler og beskrivelser. Hvis nettstedet bruker de samme kodene for alle sidene, er du ikke hjelpe søkemotorene finne ut emnet eller relevansen av dine individuelle sider. Angående Meta Tags, er det to svært viktige felt:
  • Tittel Tag - uten tvil den viktigste SEO tag for hvilken som helst nettside. Google støtter ca. 60 tegn i tittelen, mens Yahoo tillater opp til 110 tegn i tittelen. Det er viktig å målrette de mest kritiske søkeordene i tittelen. Hver side bør ha en unik tittel.
  • META Beskrivelse Tag - Dette var en gang viktig, men ikke lenger. Noen motorer har vise beskrivelsen definert, mens andre ikke gjør det. Noen søkemotorer lese beskrivelsen tag, og ikke utnytte innholdet som finnes innenfor i rangeringen prosessen. Google, MSN og Yahoo gir svært lite vekt på ingen vekt for disse.
 6. 6
  For å være sikker på at du ikke har gått glipp av noen koder eller skadet noen linker i prosessen, bruke en inspeksjon verktøy for å se over ditt nettsted. I prosessen med inspeksjon, vil du også automatisk bli utstyrt med et områdekart (se trinn 7 for betydning).
 7. 7
  Holde strukturen, navigasjon og URL-strukturen på nettstedet ditt enkelt nok for søkemotorer å følge. Husk at søkemotorer ikke kan analysere din navigasjon hvis den bruker flash eller javascript. Så prøv å bo nær standard HTML når det kommer til navigasjon. Nettadresser med dynamiske parametere (?, &, SID) vanligvis ikke utfører når det gjelder å søkemotorrangeringer.
 8. 8
  Opprette et nettsted kart som forteller folk hvor alt er på nettstedet ditt. Du vil få om en 1% klikkfrekvens til nettstedet ditt kart. Imidlertid vil det gjøre underverker for de som vet hva områdekart gjøre, og søkemotorer vil like det også.
 9. 9
  Bygg opp din popularitet. Så nå har du bestemt riktige søkeord på de riktige sidene, har du laget alle de nødvendige innhold, og du har optimalisert alt innholdet til det beste av dine evner. Gratulerer - du er nå på topp 80-persentil (fra en optimalisering ståsted) av nettstedene som er oppført for søkeordene du prøver å målrette. Så hvordan får du en første, andre eller tredje side som viser? Svaret er ganske enkelt: Du må være den mest populære, også. Det er riktig, er det en popularitet contest. Med andre ord, hvor mange andre nettsteder vet du er (link til deg), og hvor populære de? Dette er vanligvis referert til som link popularitet, eller kalt PageRank av Google. Jo flere nettsteder som lenker til nettstedet ditt, jo bedre, og jo mer populær siden linke til deg jo mer verdi du får for din link popularitet. De beste typene "link building" er katalogen registrering, tekst link annonsering, og pressemelding distribusjon. Prøv å tilby verdifull informasjon eller verktøy slik at andre mennesker er motivert til å koble til webområdet ditt. Godt koblede nettsteder (som ikke bruker spamming) gjøre det bedre i søkemotorene.
 10. 10
  Bygge opp god kvalitet på innholdet. Dette vil trekke vanlige besøkende til ditt nettsted.

Tips

 • Fet og kursiv kan gjøre søkeordene skiller seg ut mer med søkemotorene.
 • Søkemotor algoritmer vurdere relevansen av siden din til noen bestemt søkeord av innholdet på sidene dine. For eksempel hvis du selger "widgety widgets" på nettstedet ditt og du ikke nevner "widgety widgets" på siden din tekst, søkemotorer har svært lite å jobbe med. Pass også på at du ikke er spamming søkemotorer ved hjelp av samme søkeord over og over.
 • Riktig ødelagte koblinger, søkemotorer ikke liker blindveier.
 • Selv om ikke så viktig som de pleide å være, gjensidige koblinger fortsatt saken med Google. Gjengjelde med lignende nettsteder og inkluderer søkeord nærheten koblingene på nettstedet ditt.
 • En av de viktigste tingene du kan gjøre for din rangering i søkemotorene er trafikk. Enhver type trafikk vil fungere og kan ikke skje ved algoritmene fordi å blokkere all trafikk i en algoritme kunne påvirke søkemotorene eget produkt som i tilfelle av Google og deres betal per klikk-annonsering. De fleste Algoritmer bruker ikke avvisningsfrekvensen av trafikken som en måte å blokkere trafikk utveksling trafikk som er nesten 100% bounce trafikk. Hvis din eneste reklame kommer fra trafikk utveksling så du gjør mer skade enn godt. En soulution på dette er å bruke en tjeneste som Just10Time eller Ad Sykloner Trafikk som gir 100% sprett gratis trafikk til nettstedet ditt som kan redusere effekten og selv endre din sprett forholdet ditt nettsted til et punkt at Traffic Exchange trafikken faktisk begynner å hjelpe rangeringen.
 • Nå når grave dypere for å forstå trafikkmønsteret av visse søkeord bruk Wordtracker GTrends Tool. Du kan få en idé om hvor mye konkurranse på Google i forhold til mengden søk. Nå er disse tallene er langt fra nøyaktig, men hvis du kan slags skritt tilbake og ta en bredere blikk på ting, ikke bekymre deg så mye om tallene, men sammenligne trender ettersom det viser tidligere historie. Se om det er jevn trafikk, trafikken som går utdødd, eller trafikken bare å begynne å peak. Ved å bruke dette verktøyet, kan du mange ganger finne noen gylne muligheter.
 • Interiør lenker på nettstedet ditt vil forbedre SEO; Sitemaps er en flott måte å generere interne linker og gjøre nettstedet bedre også!
 • Det viktigste å huske er hensikten med nesten all online annonsering er å få nettstedet til de beste tre sider av søkemotorene slik at når noen er på jakt etter det du selger eller tilby din side dukker opp. Denne gratis annonsering i den mektigste i verden, men det kan ikke kjøpes den må opparbeides. Folk betaler milliarder av dollar i året til selskaper som Google for bitte små annonser som ikke gir nok informasjon til selv tiltrekke seg riktig type klient. Grunnen til at det fungerer selv er fordi annonsene er så små. En liten annonse som griper noen oppmerksomhet vil også føre dem til å klikke på ting i området på jakt etter det de trodde annonsen sa. Som er verdifull trafikk som deretter øker rangeringen i søkemotoren fordi den ikke tar mye av fast trafikk for å få siden til de første tre sidene i søkemotorene. Mens noen områder får tonnevis av trafikk hver måned de fleste ikke slik at det er ganske lett å slå de fleste steder ut av toppen og få nettstedet sett.
 • Hvis du ønsker å optimalisere godt for byen din, stat osv., sørg for å strø geografiske søkeord hele. Inkludere det i teksten samt beskikket. Søkemotorer ikke vet hvor du er med mindre du forteller dem.
 • Hvis du har over 30 søkeord som mener business for deg, bør du kanskje å leie en profesjonell søkemotor Copywriting firma eller outsource det til frilansere.
 • Alle som kan gå til google og skriv inn "søkeordet forskning" vil finne svært mange verktøy som blandet med sunn fornuft burde holde ganske godt.
 • Det kommer egentlig ned til bare å bruke sunn fornuft. Bare sitte ned og tenke: "Hva ville andre folk søker for å finne dette? Hva ville jeg søke etter for å finne dette?" Prøv setninger i søkeordet forskning verktøy for å få nye ideer og finne de høyere trafikkerte mest målrettede setninger. IKKE se på tallene spyttet ut igjen på deg av disse programmene som nøyaktige tall, de sjelden er. Du kan fremdeles bruke disse verktøyene for å få ideer om nye søkeord, mønstre av brukere, og mange andre ting, som blandes med informasjon om trender i dette området, kan virkelig hjelpe deg.

Advarsler

 • Aldri har hyperlenker som "klikk her", bør hyperlenker alltid være søkeord, lange hyperlenker med flere søkeord er enda bedre.
 • Aldri delta på noen form for kobling utveksling med andre nettsteder som kan føre til et forbud fra søkemotorer
 • Husk at hvis du bruker svart-hat SEO teknikker, løper du risikoen for å bli straffet av søkemotorer og å ha ditt nettsted permanent fjernet fra indeksen.
 • Hvis du skal bruke frilansere, pass opp for likt innhold. Sørg alltid for å kontrollere innholdet som du får ved å søke etter innhold på Google, Yahoo og MSN.
 • Ikke skjule innholdet.
 • Ikke lage duplikat nettsteder.