Wkuno

Hvordan fraråde deg fra å bli en blogger

Hva en buzz alle bloggere gjør i disse dager! Det virker som omtrent alle er helle sine betraktninger i en tekstboks. Føler du deg fristet til å starte en blogg på din egen? Her er noen måter å omgå trenden.

Trinn

Hvordan fraråde deg fra å bli en blogger. Finn fem helt tilfeldige blogger, og lese dem daglig i en måned.
Hvordan fraråde deg fra å bli en blogger. Finn fem helt tilfeldige blogger, og lese dem daglig i en måned.
 1. 1
  Finn fem helt tilfeldige blogger, og lese dem daglig i en måned. Etter tretti dager, vil du absolutt skrekk din selvpålagte kravet om å lese alt som dreck. Noen innlegg du lager vil mest sannsynlig være på nivå med det du har lest. Ikke sette noen gjennom det.
 2. 2
  Tenk at stemmen din, selv om det er virkelig en god en, er en liten kikke mot den massive bølgen av innmat der ute. Oddsen for noen du ikke allerede vet å finne bloggen din er lav.
 3. 3
  Skriv på regelmessig basis i en tekst editor i stedet. Hvis det ikke tilfredsstille din trang, og du føler at du må legge inn bloggen din på nettet, så du kan bare være ute oppmerksomhet og validering - som du aldri vil virkelig finne i en blogg. Hvis du gir opp på Wordpad journal etter ca tre dager, vil du gjøre det samme med en blogg som bare tar opp serverplass.
 4. 4
  Spør deg selv om du virkelig har tid til å forplikte seg til en blogg. Hva om det Treehouse du ønsket å bygge? Eller boken du ønsket å skrive? Eller bilen du ønsket å fikse opp? Eller restauranten du ønsket å ta betydelige andre til? Eller ny karriere du ønsker å forfølge? I stedet for å skrive om stort sett ingenting, eller maser om alle de tingene du ønske du gjorde i stedet, begynne å gjøre noe som ville faktisk være verdt å skrive om. Og hvis det er virkelig verdt å skrive om, vil du være å ha for mye moro gjør det for å rive deg løs fra den.

Tips

 • Prøv å holde en privat dagbok på LiveJournal (eller lignende nettsted som tilbyr private oppføringer innstilling) i stedet for å skrive til det offentlige, eller venner. I privat journal, bare du er logget på som ditt brukernavn er i stand til å vise bilag.
 • Prøv å delta som en fast kommentator til 04:57 blogger som du tror høyt om. Denne planen har fordelen av å skrive for publikum sammen med ikke å gjøre publisering selv.
 • Være lett i visshet om at det er helt greit og respektabelt å ikke ha en blogg i det hele tatt. Ikke alle er kuttet ut å skrive ting som kan leses av alle. Det siste du ønsker å gjøre er å bidra med mer dreck til universet.
 • Vurdere å skrive på en wiki i stedet. I motsetning til de fleste blogger er wikier som Wikipedia og Google lest av millioner av mennesker hver måned. Flere Google forfattere får "fan mail"-meldinger hver dag fra anerkjennende lesere. I tillegg har mange forfattere oppdage at de liker wiki samanskriving prosessen mer enn å skrive i ensomhet. Dette er en flott måte å få oppmerksomhet og validering du er ute.
 • Hvis oppmerksomhet og validering er det du leter etter, vet at du vil få verken fra blogging. Som ovenfor, vil svært få mennesker noen gang vite at bloggen din (eller du, ved fullmakt) eksisterer. Resten av kommentarene som er lagt til bloggen din vil være sappy sirup, som du ikke vil stole på som å være oppriktig likevel.
 • Hvis du planlegger å bruke en blogg som en måte å holde kontakten med en gruppe mennesker, som for eksempel venner, familie eller kolleger, så vil du kanskje å sørge for at det er utilgjengelig for allmennheten (for publikums skyld, så vel som deg). Ved hjelp av en oppslagstavle i stedet for en blogg kan forenkle saker og bidra til å holde det interaktive.

Advarsler

 • Informasjonen du legger ut på Internett er sannsynlig å somle i mange år og årene som kommer, som nettsider kan arkiveres av "snapshot"-tjenester som Wayback machine. Når det er der ute, kan du ikke ta det tilbake. En arbeidsgiver kjører et Google-søk på navnet ditt år ned linjen kan slås av ved din nå dokumentert besettelse med katten din.
 • Husk at med mindre du uttrykkelig det gjør ellers, blogger er ekstremt offentlig. Dette er ikke din hemmelige dagbok som du skrive dine innerste tanker i grunn bare du har nøkkelen og slite deg den rundt halsen 24/7. Hvis du har ting som du ikke vil at din mor, din beste venn, din bedre halvdel, din hemmelig forelsket, eller nevnte katten å vite, ikke gå blabbing det å fullføre fremmede på internett. Du kan ikke anta at folk du ikke ønsker å se hva du sier ikke vil liksom snuble over bloggen din og vet alle dine skitne lille hemmeligheter. Hvis du må ta opp disse tankene for ettertiden, gjøre det offline.