Wkuno

Hvordan lage din blogg innhold kan skannes

Bortsett fra fantastisk innhold, noe som gjør bloggen din tekst kan skannes har omtrent alt å gjøre med å få bloggen din lest. Web-lesere vil ikke nøle lenger enn nødvendig, så det lønner seg å gjøre innholdet kan skannes for leserne, som noen ganger betyr å gi slipp på noen av dine egne preferanser til fordel for de av leseren.

I utgangspunktet er skannes innhold skriftlig eller tekst som skiller seg ut. Det er overskriftene, skrift-og format høydepunkter, de søkeord og de visuelle signaler. Når du leser på nettet, øynene hoppe til å finne de enkleste ting (bortsett fra bilder, selv om de uansett også). I denne artikkelen får du en rask oversikt på hvordan du gjør din blogg innhold skannes.

Trinn

Hvordan lage din blogg innhold kan skannes. Ta hensyn til tittelen på bloggen din.
Hvordan lage din blogg innhold kan skannes. Ta hensyn til tittelen på bloggen din.
 1. 1
  Ta hensyn til tittelen på bloggen din. Ikke satt mye tanke og arbeid i bloggen din og blåse av tittelen. Som vil forlate stor artikkel... ulest. Førsteinntrykket virkelig betyr noe, og titlene er "krok" for å få leseren interessert. Selv om du bruker lang tid på å få tittelen "så", vil belønningen for din innsats bli bedre.
  • Tenk på hvordan tittelen vil se ut i. Hvilke titler gjør du klikker på RSS overskrifter? Målet for nysgjerrighet, interesse og selv spørsmålet vinkler.
  • Beholde tittelen så enkelt som mulig.
  • Hvis du bruker sjokkerende, kontroversielle, eller store krav titler, må du kontrollere innholdet oppfyller løftet.
  • Tenk om å møte et behov.
   • Titler som uttrykker hva folk ofte bekymre deg eller tenke på er populære. For eksempel "Å miste vekt uten å prøve" ville interessere mange mennesker!
   • Indikerer den generelle tema, for de som er nye til faget eller samler en bred base av informasjon og argumentasjon. Det vil være mange av disse leserne, men de vil sannsynligvis bare skumme artikkelen din. Også indikere bestemt emne, for de som står overfor en bestemt sak. Det vil bli færre av dem, men de må lese spesiell informasjon nøye, og kan komme tilbake for mer. For eksempel, "Losing Vekt med kål suppe Diet".
  • Anvende disse prinsippene til tittelen på hvert innlegg, også.
 2. 2
  Se på det fra synspunktet til å starte med det. Tanken med dette er å lede med essensielle punkt du prøver å gjøre, slik at resten av artikkelen til å forklare på det. Å gjøre poenget klart fra begynnelsen er bedre med web skriving enn å forlate ah-ha! øyeblikk inntil avslutningen. Husk at leseren aldri komme til slutten å oppdage dine perler av visdom. Gi mer up front for å unngå leserne styrtende ut før du når din strålende finale.
 3. 3
  Bruk overskrifter. Den fantastiske ting om overskrifter er at de bidrar til å veilede din skriver innledningsvis (fyll ut dette litt, så denne biten...) og de ​​tillater leseren å raskt se gjennom kroppen av innlegget for å se hvis lese er noe de ønsker å forfølge videre. Overskrifter trekke øynene nedover, som er akkurat det du vil at leseren skal gjøre når du leser på skjermen.
 4. 4
  Lag lister. Lister bryte opp store blokker med skremmende tekst i håndterbare biter. Se deg rundt i, og du vil se at omtrent alle bruker lister i noen type måte å få sitt budskap.
  • Faktisk, selv om ikke en blogg, bruker Google punktlister, som du kan se fra den stilen som brukes her. Enten punktliste eller nummerert, listene lar øyet å raskt gå ned på listen over punkter.
  • Lister skjære ut teksten for deg, noe som gjør at skjermen leser mye morsommere - og rask.
  • Lister få dine artikler og innlegg til og lese mer enn essay stil innlegg; forskning gjort av Darren Rowse og Chris Garrett har bevist dette.
 5. 5
  Stole på god formatering. Fet, kursiv og understreking teksten, uten å overdrive. Bruk disse elementene formatering å understreke poeng. Og endringer i størrelse, stil eller farge på skriften kan bidra til å gjøre innhold skannes.
  • Som å bruke highlighter, hvis du går over med det, det er ikke lenger tjener sin hensikt.
  • Understrekning bør brukes med forsiktighet fordi det kan føre leseren til å tro at de kan bruke den som en link, og de vil bli frustrert når det ikke åpnes til en ny side.
  • Noen mennesker stønn innvendig på fet eller italicizing på steder der du ikke ville se det i en bok. Å bli vant til denne annen stil kan ta en porsjon tro, men det hjelper å huske at Internett er ikke en bok og reglene varierer fordi lesing på skjerm er forskjellig.
  • Block sitater er ryddig. Akkurat som de er brukt i magasin og avisartikler, kan blokkere sitater markere en spesielt saftig, interessant, eller dyp del av innlegget ditt, noe som gjør leseren opptatt av å grave dypere for å finne ut hva som provoserte det sitatet.
 6. 6
  Bruk, men ikke overvelde leseren med dem. Mens en viss mengde linker er ønskelig, kan du miste leseren til dem også.
 7. 7
  Bruk bilder. Husk at et bilde er verdt tusen ord, og det hjelper sikkert å lage en tekst 'tunge' blogg mer interessant.
 8. 8
  Skrive korte avsnitt. Tre til fem setninger er fine og noen ganger kan du selv komme unna med mindre. Kortere avsnitt har også fordelen av å oppmuntre en leser til å fortsette å lese et lengre innlegg fordi hver bite sized blings er lett å fordøye.
  • Forlater plassen er god. Forsøker ikke å dekke alle deler av innlegget - tillate mellomrom for å danne en fast del av innlegget ditt generelle utseende.
 9. 9
  Holde ord telle ned lav. Ikke la dine bidrag løpe vekk fra deg. Mark Twain sa en gang: "Hvis du vil at jeg skal gi deg en to-timers presentasjon, er jeg klar dag Hvis du ønsker bare en fem minutters tale, vil det ta meg to uker å forberede seg.". Fint utformet mindre ord kan ta mye lengre tid å produsere enn en spiel som ruller av tastaturet uten nære en redaksjonell inngang. Du vil bli flinkere til å skrive pithier kopi uten belastning som tiden går, men for nå, sette i arbeid for å lære å holde skrive kortere og meldingen punchier.
  • Det sentrale element er å lese den flere ganger og alt, hva som helst, som ikke gir mening, høres rett, eller legge til det, kommer ut.
  • Les ditt eksemplar høyt. Ingenting erstatter for høytlesing, du vil plukke opp feil du ikke har oppdaget lese stille, og du vil merke springende som ikke er så tydelig fra lesing.
 10. 10
  Nyte gevinsten av å jobbe på scannable innhold. Fordelen med å lage et blogginnlegg kan skannes, er at leserne er mer sannsynlig til å feste rundt og selv bruke tid på å lese dine lange innlegg. Det kan føles som hardt arbeid i utgangspunktet - og det er - men når du er i vane, vil du lure på hvordan du noensinne kunne ha gjort det på noen annen måte.

Tips

 • Som med alt annet i livet, vil det alltid være unntak. Kjenn dine lesere og dens preferanser og forventninger. Hvis du skriver dype analyser om sosiale spørsmål, kan lenger bevise bedre, men du må være sikker på at leserne er interessert i lange gjennomlesing av dype temaer. Hvis du har konsekvent lange innlegg, bør du vurdere å bryte dem ned til flere sider, med lenker til hver side på både toppen og bunnen av innlegget.

Advarsler

 • Vær forberedt på å endre din tilnærming til blogg layout når det synes at det du gjør nå er ikke resonnere med leserne. Selv om det kan bety mer innsats nå, er det definitivt verdt det i det lange løp. For dagens lesere, kan du gjerne forklare hvorfor du fortsetter å gjøre format eller layout endringer for å hjelpe dem å bære med deg når du tar sikte på å forbedre brukeropplevelsen.

Ting du trenger

 • Blogg
 • Layout og formatering kunnskap - låne noen relevante bøker hvis du ikke er sikker på hva stiler er tilgjengelige