Wkuno

Hvordan du laster ned og åpne torrent-filer

Torrents er små filer som sporer filer og programmer som er oppført på nettsteder. Datamaskinen bruker dette sporing info å koble til kilder for filer og programmer ønsket. Datamaskinen må en bit torrent klient program for å "lese" disse instruksjonene. Her er hvordan å komme i gang:

Trinn

Hvordan du laster ned og åpne torrent-filer. Installer en god torrent klient program.
Hvordan du laster ned og åpne torrent-filer. Installer en god torrent klient program.
 1. 1
  Installer en god torrent klient program. (Eller μtorrent - det er det samme programmet, men er kalt ved forskjellige navn) vil fungere godt for alle som bruker en Windows-eller Mac-operativsystemet. Azureus er en torrent program som fungerer på de fleste PC-plattformer. eller bruk din favoritt søkemotor for å søke "bit torrent klient" for en liste over flere program valg. Installer som per instruksjonene som følger med klienten.
 2. 2
  Søk etter nettsteder som sporer torrents. Du kan mange av dem via et nettsøk etter "torrent tracker." Søke etter nettsteder som listen mange av de mest populære torrent trackere for filmer, bøker og musikk.
 3. 3
  Se etter torrents med et godt frø / lekke ratio for raskest nedlastinger. Jo flere frø per igle, jo bedre. Det kan ta lengre tid hvis du har en langsom internettforbindelse. Hvis dette er tilfelle, vil du kanskje vurdere å oppgradere til din ISP høyere hastighet alternativ siden torrent overføringer generere mye nettverkstrafikk.
  • Torrent-filer jobbe i et "peer to peer" (P2P) mote heller da en server til klient (S2C) mote. Dette betyr at du ikke laste den ønskede filen (e) fra en server, men snarere fra en rekke andre mennesker som er "fiendtlig" deler av filen som trengs. Disse vertene kalles frø. Hvis en torrent har "0" frø, ikke bry prøver å laste den ned.
 4. 4
  Sjekk formatet på torrent. Se etter torrents med filtyper som du er mer kjent med. Hvis du ikke er kjent med noen av dem, bruke noen minutter gjennomgår filtyper som WinRAR, SHN og ZIP for å finne ut hvordan du åpner og pakke dem ut.
 5. 5
  Last ned en torrent. Når kunden valgfrihet er installert og konfigurert riktig, bør rett og slett dobbeltklikke en torrent fil oppført på en nettside laste ned torrent-fil, som deretter vil starte klienten programmet automatisk. Når kunden programmet har startet, bør det begynne å laste ned programmet eller filen du ønsker etter at den kobles til vertene som har de delene av filen som trengs (ca et minutt eller så).
 6. 6
  Sjekk hastigheter. Noen ganger opplastingshastighet kan redusere nedlastingshastigheten. I dette tilfellet, kan det være lurt å senke upload fartsgrensen på torrent du laster ned.
 7. 7
  Hold seeding. Når nedlastingen er ferdig, vil flytte filen føre til at opplasting til andre mennesker til å mislykkes så hvis du ønsker å frø (som er sterkt oppmuntret, men ikke obligatorisk), bør du ikke flytte filen. Du kan imidlertid åpne eller bruke det. Husk, du kan bare laste ned filen på grunn av andre mennesker seeding. Så gi tilbake til samfunnet!
 8. 8
  Angående utpakking av filer fra torrent, som foreslått før, kan utvidelse av filen bestemme sin metode for utvinning. Enkelte filtyper funnet og deres måter utvinning er:
  • ZIP, RAR: du kan trekke med hjelp av WinRAR
  • ISO: disse filene er hentet ved hjelp av daemon verktøy som kan enkelt lastes ned ved å søke via Google.
  • Dette er den viktigste typen filer.

Tips

 • Antallet jevnaldrende eller igler er mengden av mennesker laster ned filen.
 • Når en fil er lastet ned, kan du velge å beholde seeding filen slik at andre kan laste den ned, eller bare være en igle og slutte å legge filen. Det er vanligvis oppmuntret til å få minst en poding forholdet 1. som betyr at du laste opp så mye som du laster ned. Jo lengre, raskere og oftere du laster opp, vil de raskere folk som prøver å laste ned filen være i stand til å laste den ned. Hvis ingen seeded, ville torrents dø ut.
 • PeerBlock kan brukes til å øke personvernet mens du laster ned og opp data.

Advarsler

 • Anti-Virus programvare er et must. Torrents kan inneholde virus og annen skadelig programvare. Les kommentarer fra torrent før du laster det. Ting er ikke alltid hva de synes å være. Selv om alle sier at torrent er greit, oppmerksom på at det fortsatt kan være skadelige ting skjult som ikke engang kan sees med det trenet øye. Alltid være skeptisk til hva du laster ned.
 • Torrents er alltid lastet opp av andre mennesker, så det er alltid en sjanse filen vil ikke fungere på din datamaskin. Igjen, lese kommentarene før du laster ned.
 • Torrents er ofte (men ikke alltid) som brukes til å distribuere kommersiell programvare, filmer og andre copyright-lisensierte produkter. Vær oppmerksom på at nedlasting / opplasting av opphavsrettsbeskyttet innhold er ulovlig i de fleste land, og kan ofte spores tilbake til din Internett-tilkobling.