Wkuno

Hvordan burlesk dans

Burlesque er stadig mer populært, ikke bare fordi det er gøy, men fordi moter av burlesk æra er tilbake i favør.

Burlesque ikke lik stripping - en veldig god burlesque danser kan fjerne noe mer enn en hanske eller en strømpe. Selvfølgelig er vi ikke alle Gypsy Rose Lee.

Trinn

Hvordan burlesk dans. For det første er det viktig å huske at du kan gjøre to typer burleske rutiner.
Hvordan burlesk dans. For det første er det viktig å huske at du kan gjøre to typer burleske rutiner.
 1. 1
  For det første er det viktig å huske at du kan gjøre to typer burleske rutiner. Den første er den tradisjonelle solo-stripe der du vil ta av deg klærne så mye du vil. Det andre er et kor dans, hvor du kan ta av deg toppen kanskje og danse resten i undertøy eller en frou frou lite underskjørt og Corselette. Det er ditt valg hvor langt du går!
 2. 2
  Finne noen passende musikk - Ikke for fort, men ikke for sakte. Tradisjonelle Burlesque ser bra kombinert med storband, eller 1940 show musikk, men det kan virkelig bli danset til noe du liker forutsatt at du beholder humøret! Hvis du går opp tempo, være sikker på at du faktisk kan holde opp!
 3. 3
  Ha høye hæler - Dette vil automatisk hjelpe din holdning og gi deg den sexy look. Men pass på at du faktisk kan danse i dem! Prøv Drilling rundt i dem, og hvis du snubler de er for høyt! 3 "hæl høyde er best for nybegynnere.
 4. 4
  Kjøp tilbehør og kostyme. Sørg for at den er flyttbar i rom og tid du har tildelt, og pass på at det ikke er faffy eller vanskelige å fjerne. Glidelåser er stor. Du bør bare bruke stramme-snøring korsetter og lignende hvis du er en erfaren brukeren. Grunnleggende kostyme inkluderer: en montert bryster, en fin bh og matchende truser, et belte eller bred strømpeholder belte / garters, og strømper, og opera eller albue lengde hansker. Du kan tilbehør med en fjær boa fra en fancy kjole butikken hvis du jobber på billig, eller du kan gå mer glamorøs med rekvisitter.
 5. 5
  Koreografere. Burlesque er om frekke forførelse, så ikke vær redd for å smile, flørte, blunke, og gispe! Prøv å lære noen av de følgende trekkene først før du setter inn en rutine:
  • For å gjøre en hanske skrelle sette begge hansker på. Nå bruker høyre hånd fjerne én finger om gangen skjemaet venstre side, når alle fem har blitt løsnet trekke av hansken av og languidly kaste den til side. Nå gjør det samme med den andre hånden.
  • Bruk hendene og fingrene og gjøre hver bevegelse overdrevet. Husk å bøye ryggen, holde bena rett og stikke bak ut.
  • For å utføre en vellykket og fristende shimmy, kogger barm ved vekselvis å bevege skuldrene frem og tilbake. Gjør dette med forlengede armer for en glam look, eller legger hendene i fanget eller bak ryggen din for en sjenert og søt look. Du kan kombinere dette med et kryss-steg hvor du skal gå igjen mens overfor publikum, krysser du venstre ben over høyre beinet og trekk deretter høyre ben ut til en normal holdning igjen. Prøv to trinn hver vei mens shimmying-gjøres best med armene ut eller hånd på hoftene.
  • En skikkelig 'booty shake "kan gjøres enkelt når du kommer ut av hælene. Stå på ballene dine føtter, og deretter vekselvis bøye hvert kne. Deretter legge litt hip bevegelse i ligningen og du er go!
  • Å så et fristende steg bakover for å bevege seg bort fra publikum, satte den ene foten bak den andre, og sving hip rundt til baksiden sirkle til samme side du gikk tilbake med. Det høres ikke ut som mye, men plassert rett, er det forførende!
 6. 6
  Også lære å strippe er en god ting å vite før du koreografere. Sørg for at du kan gjøre det elegant, noe som betyr uten knaser opp og bøyer seg over! Hvis du må bøye eller nå å skrelle noe, og deretter bruke en stol å sitte eller balansere på / mot. Prøv å være forførende og sexy, uten rushing eller fomle.
 7. 7
  Perfeksjonere format. Du absolutt må ha en strut før stripen, presentere deg selv til publikum! Førsteinntrykk teller. Prøv treffer en positur, og deretter har en liten tur rundt-en sirkel vil gjøre pent. I rutinen din, er det viktig å plass ut dans og stripping likt, så sant du er stripping. Jo mer kommer av, jo mer dans i mellom synes hensiktsmessig. En klassisk bump og male kan endres på så mange måte ved å bøye forover, bumping til siden, endrer rytmen... Eksperimenter med det. En enkel våren fremover i hofter er en bump, og sirkle av hoftene fra foran til bak er en grind. Føl deg fri til å slipe og svinge hoftene hele tiden under din rutine skjønt.

Tips

 • Når du velger musikk, gjør det subtile og provoserende.
 • Det handler om å være sexy og forførende med klasse og eleganse så bare vise så mye hud som du er komfortabel med.
 • Bruke all tilgjengelig plass til deg. Ikke bare stå på ett sted, flytte rundt og gjør øyne følger deg.
 • Velg hæler som du kan gå i. Hvis du har tenkt på å ta dem av, holde seg borte fra spennene og masse blonder!
 • For koreografi, husk dine hender og armer! De kan ofte svinge rundt eller se limp, alltid være klar over fingrene også. Jeg foretrekker å bruke ballett-stil retningslinjer når det kommer til hender og armer. Armene skal være grasiøs! Husk formen på bena og hvor føttene går. Prøv å holde føttene rustet sammen, og aldri peke en fot innover. Holde bena sammen er klassisk burlesk! Husk også å holde din holdning. Dårlig holdning gjør en danser se vanskelig.
 • En god stripe handler ikke om stripping. Finn en rekvisitt, en signatur hvis du liker, som vil gjøre din dans minneverdig! (Dvs. Dita Martini Glass, Sally Rand Feather fans...)
 • Se til ballett og jazz og ballroom dancing for inspirasjon. Du kan inkorporere elementer av klassisk dans som jazz, ballett, elegansen av ballsal, magedans, og selv kan kan! Gå nøtter med eksperimentering og gjør at du kan godt gjøre det i din drakt og sko!

Ting du trenger

 • Hansker
 • Strømper
 • Boa
 • Musikk