Wkuno

Hvordan bli skuespiller

Elsker du å handle? Tror du du har det som trengs for å gjøre det stort? Følg rådene i denne guiden for å realisere drømmen om å bli skuespiller. Noen kommer til å bli den neste store stjernen - hvorfor skal ikke den personen være deg?

Trinn

Hvordan bli skuespiller. Studere skuespill ved et universitet.
Hvordan bli skuespiller. Studere skuespill ved et universitet.

Lære håndverket av å handle

 1. 1
  Studere skuespill ved et universitet. Du vil gjøre produksjoner og show foran en betydelig folkemengde, som er flott for honing din håndverket, bygge din CV, få eksponering og bygge et nettverk. Dessuten vil dine fungerende lærere oppfordrer deg til å presse deg selv til å utvikle seg som skuespiller ved å peke ut dine styrker og muligheter for forbedring.
 2. 2
  Delta på en sommerleir eller handler workshop. Noen av disse kan være intens nok at du vil lære måneder igjen av materialet i en periode på 2 til 3 uker.
 3. 3
  Ansette en fungerende trener for å stryke ut knekk i din teknikk. Din coach kan gi deg den personlige oppmerksomheten du trenger for å takle dine svake punkter samt polere hva du gjør bra. Se etter en trener med mye erfaring og tilkoblinger.
 4. 4
  Prøvespille for samfunnet teater. Denne prosessen kan være et skritt over college teater om teatret er i en by som er kjent for sitt skuespill samfunnet. Å vinne en rolle i et fellesskap teater produksjon vil sette deg i kontakt med andre som er polering sine båter akkurat som deg. Du vil også få et bedre inntrykk av hvor du står i forhold til konkurrentene.
 5. 5
  Identifisere dine styrker. Mange "opptrer gjenopptar" vil kreve at du vet hvilke ferdigheter du har, for eksempel aksenter, spesielle evner eller etterligninger. Utvide disse talentene så mye du kan, slik at du appellere til et bredt spekter av casting samtaler. For eksempel kan det å kunne synge, danse og gjøre en britisk aksent åpne dørene for en Broadway spille "set" i London.

Gjør deg klar for auditions

 1. 1
  Lær en rekke monologer og praksis lesing med vekt. Disse korte segmenter er ofte brukt til å kaste deg i skuespill, filmer og show. De lar deg vise frem dine talenter i løpet av kort tid.
 2. 2
  Sett sammen din CV. Legg noen produksjoner som du har gjort på leirene, workshops, universiteter og samfunnet teater.
  • Liste noen spesielle evner som du har (dans, sang, etc.) og skrive dem på din CV.
  • Bestem din type. Gjør du best i ledende roller eller karakter roller? Er du den neste ledende dame eller den perfekte skumle skurken? Spesialiserer seg i begynnelsen vil hjelpe deg å målrette de beste auditions for dine evner.
 3. 3
  Få en fantastisk headshot. Det første som regissør eller produsent vil se om du er headshot som følger din CV. Investere tid og penger til å gjøre det ser enestående.
 4. 4
  Vurdere om du trenger en agent og / eller en manager. Disse menneskene kan gi deg uvurderlig forbindelser til tilgjengelig arbeid. De får også et kutt av din avgift for ethvert arbeid som de finner deg, så forberede seg deretter.
 5. 5
  Møt opp forberedt. Du kan ikke kontrollere hva regissøren som har avstøpning prosjektet vil tenke på deg, men du kan kontrollere hvor godt du presentere deg selv. Møt opp i tide, vet audition materialet, ta noen materialer som du trenger (inkludert en penn eller blyant) og se ditt beste.
 6. 6
  Audition ofte. Tar auditions er en god måte å bli sett om byen. Når folk begynner å kjenne deg, vil de være mer sannsynlig å vurdere deg for roller.

Bygge din personlige merkevare

 1. 1
  Tenk på deg selv som en entreprenør. Du er en kunstner, men du er også i virksomhet for deg selv. Du er markedsføring ansiktet ditt, stemmen din, din kropp og dine handler ferdigheter. Vær oppmerksom på at personer du prøvespille for vil se deg som et produkt, og de skal se på deg som en måte å tjene penger. Ikke la dette hemme deg, la det styrke deg. Avvisning er ikke om deg personlig. Det handler om du ikke passer deres idé av produktet som de ønsker.
 2. 2
  Bli med i en fagforening. Finn ut hvordan du kvalifiserer for medlemskap i Screen Actors Guild eller Actors 'Equity. Bli med kan være en fin måte å bygge nettverk med andre mennesker i bransjen.
 3. 3
  Få web eksponering. Sett headshot online samt din CV. Sette videoer av fremføringer på YouTube. Sett opp en Facebook-side og en Twitter-konto. Det er en lang skudd, men du vet aldri hvem som kan tilfeldig snuble over info og bestemmer seg for å ansette deg. Plus, kan du bygge opp en lojal fanskare gjennom sosiale medier.
 4. 4
  Nettverk mye. Være imøtekommende og bygge ditt rykte som en profesjonell med hvem andre liker å jobbe. Folk i nettverket kan koble deg til ledige stillinger, og kan gi deg verdifull innsikt om arbeidet og om virksomheten.
 5. 5
  Holde orden på bransjen. Sjekk ut industri papirer og nettsteder som Variety.com, Backstage.com, Showbusinessweekly.com, og Hollywoodreporter.com å finne ut hva som er dagens trender i bransjen. Invester i noen bøker skrevet av avstøpning styremedlemmer som vil fortelle deg hva de leter etter på audition rommet, for eksempel Hvordan reservere Fungerende Jobber i TV og Film.

Tips

 • Mange sier at de ønsker å bli skuespiller, men de virkelig ikke skjønner hva det handler livsstil er virkelig liker. Snakk med andre aktører og finne ut hva de gjør på en vanlig dag. Finn også ut hva de gjør når de ikke er involvert i en vanlig skuespill jobb.
 • Øv å ta bilder og lære å bli mer fotogen før du har din headshot gjort. Bruk en profesjonell fotograf for headshot din.

Advarsler

 • Fungerende er en usedvanlig konkurransedyktig felt, og du kan aldri bli like berømt som du ønsker å være. Vær realistisk, men på samme tid, ikke nøl med å være ambisiøs - du vet aldri.