Wkuno

Hvordan å være en komiker

Er du interessert i å bli en stor komiker? Husk at en god spøk består av tre ting - publikum, timing, og komiker. Her er noen enkle ideer for å ha dem rulle i midtgangen.

Trinn

Hvordan å være en komiker. Din tid vitser veldig godt!
Hvordan å være en komiker. Din tid vitser veldig godt!
 1. 1
  Din tid vitser veldig godt! Det er tider når du bør og ikke bør fortelle dem, som om det allerede er kjent. Eller når de ikke føler vitser.
 2. 2
  Kle deg ut som en morsom komiker. Antrekket gjenspeiler personligheten til publikum, prøv å alltid bære morsomme tagget T-skjorter. Du kan få dem fra ethvert sted, som Bershka, eller andre steder, men prøv å unngå ekstremt classy steder som Massimo Dutti og Zara. Hvis du ikke har råd til en Bershka antrekk, prøv å få klærne fra et sted hvor du kan kjøpe morsomme skjorter, bukser....
 3. 3
  Fortelle en vits som folk kunne forholde seg til. Men du må legge til humor og strever mens du gjør det, har du alltid å si dine vitser i en passende tone.
 4. 4
  Ikke gjenta samme emne, etter en stund, vil du miste din kant, og folk kan bli forstyrret av en annen ting, så prøver alltid å endre dine undersåtter, og holde folks oppmerksomhet.
 5. 5
  Når du forteller en vits, gjør det på en morsom måte som en one of a kind stemme tone.
 6. 6
  Hvis folk ikke liker det du gjør, lage en spøk ut av det. Ikke bare vil det øke ditt humør, men det gjør en komedie gullgruve.
 7. 7
  Være som denne fyren. Hvis du er en musiker, spille en mobiltelefon ring tone på piano, og de vil sprekke opp som egg rammet på en teller.
 8. 8
  Hvis du ønsker å være morsom, prøve å begynne med å fortelle en vits om deg selv, og gjør narr av deg selv eller noe du har gjort nylig vil gjøre folk tenker på deg som en stor komiker, og vil gi deg en sjanse til å gjøre dem til å le.

Tips

 • Øv fortelle vitser til andre og legge merke til deres reaksjon. Ta en mental undersøkelse på hvor effektive vitser var.
 • Prøv å ikke le mye på dine egne vitser. Gliser og humrer er fint, skjønt.
 • Vurdere å se på eller lytte til å stå opp komedie handlinger fra andre komikere. Dette kan gi deg innsikt i teknikker, ansiktsuttrykk og timing at andre mer erfarne komikere bruke.
 • Velge hva slags vitser du vil. Slå opp komikere som spesialiserer seg på denne typen. For eksempel Lewis Black at politiske vitser. (Merk deg at du må holde deg i sjangeren vitser du velger.)
 • Forholde seg til den gjennomsnittlige person.
 • Ikke gjør publikum baken av dine vitser. Tips en pinlig historie om deg selv. Men hvis noen i publikum går for noe prøver å ta mikrofonen.
 • Husk å gå på scenen. Du ønsker ikke å vise at du er nervøs ved å stå på ett sted. Dette blir også resten av publikum uinteressert med deg fordi de føler at du ikke snakker til dem.
 • Kroppsspråk og timing.
 • Se noen tegneserier å se hva slags komedie du liker å gjøre osv.
 • Rasistisk humor kan være hensiktsmessig i moderate mengder, og hensynet til publikum. Mens humor på bekostning av minoriteter regnes som tabu, er humor på bekostning av hvite mennesker dessverre universelt akseptert. Vær oppmerksom på denne doble standarden, og være forsiktig!
 • Studere opp på komikere som du kanskje ikke ser på TV så mye. Carlos Mencia, Larry the Cable Guy, etc, er alle i en folkemengde som har oppnådd status gjennom enkel humor som mangler intelligens. Ikke følg denne søpla, ta en titt på Ben Bailey, Hannibal Burress, Demitri Martin, og Lewis Svart. Det er komikere der ute som ikke trenger å ty til hjelp av stereotypier, farts, og vulgaritet å være morsom. Nøkkelen er intelligens.
 • Se opp til klassiske komikere som Bernie Mac (RIP) Eddie Murphy, Richard Pryor, DL Hughley, og noen gode moderne komikere som Robin Williams eller Jim Carrey.
 • En kommentar om ovennevnte komikere, DL Hughley spesielt. Ikke stol en ett aspekt av komedie, som rase eller kultur, da dette gjør komedie sneversynt, og noen ganger også gir det en "rasistisk eksklusivt" inntrykk. DL Hughley er et godt eksempel, mange mennesker finner hans handling for å være mer tilgjengelig for alle enn noen svarte komikere. Den sanne tegneserien kan gjøre noen le, svart, hvit, etc., uten å bruke en komisk krykke som rasistisk humor.
 • Hvis du har sceneskrekk, prøv picturing publikum i deres undertøy eller noe slikt for å bli kvitt det.

Advarsler

 • Husk hva Moliere sa: ". Målet er å få folk til å le, hvis jeg ikke, da jeg ikke gi mitt publikum en melding"
 • Prøv alltid å unngå å gjøre narr av bestemte personer på en måte som kan skade dem.
 • Unngå vitser som tar lang tid å forklare eller vitser som involverer fakta som ingen vet.
 • Prøv å ikke kopiere vitser andre komikere har sagt before.try å stirre på BBC news og gjøre noe morsomt ut av det!
 • Unngå å fortelle altfor offensive vitser som rasistiske seg. En liten bit av lys-hearted kontrovers er fine, men vet hvor grensen går, og ikke krysse den. Noen ganger du kan, men bare hvis du er som religion eller rase så det ikke bety så, men du må la andre få vite før du sier hva noensinne vits du ønsket. Husk at hvis du sier det om deg selv folk ikke tar det så vanskelig, mer så når det er klart.
 • Aldri noensinne prøve å få ler ved å gjøre narr av noen. Det er ikke å være en komiker.