Wkuno

Hvordan lage en kjempeflott RPG på powerpoint

Utvikling videospill er en morsom måte å drepe tid når du kjeder deg, eller til og med tjene penger. Men hvis du ikke har noen ekstra penger å bruke på fancy programvare, kan du enkelt lage et rollespill med et gratis program som kommer på Windows-maskiner-PowerPoint!

Trinn

Hvordan lage en kjempeflott RPG på powerpoint. Åpne 'microsoft powerpoint'.
Hvordan lage en kjempeflott RPG på powerpoint. Åpne 'microsoft powerpoint'.
 1. 1
  Åpne 'microsoft powerpoint'.
 2. 2
  Gå til lysbilde overgang, og klikk flåtten på "on click"-knappen og klikker gjelder for alle. Du ønsker ikke folk å klikke på skjermen og juks!
 3. 3
  Sett opp show-kiosken. Hvis en person som spiller spillet ditt presser en pil eller plass-knappen, vil ingenting skje. I tillegg vil den transparente tingen på den nedre venstre side av skjermen forsvinne.
 4. 4
  Tenk på en historie linje. Husk at du må være forberedt på å bruke mye tid hvis du kommer til å fullføre dette spillet!
 5. 5
  http:/ / pptheaven.mvps.org / vil gi deg en god ide om hvordan å lage spill
 6. 6
  Gjør et tegn. Du kan få et bilde på internett, men hvis du har gode powerpointing ferdigheter du kunne lage en karakter selv om autofigurer
 7. 7
  Få et bilde av et kart. Hvis du er nybegynner, kan du få et kart over verden.
 8. 8
  Gjør denne bakgrunnen på et lysbilde. Du kan gjøre dette ved å høyreklikke på skjermen, og klikke bakgrunn. Klikk på pil ned og deretter klikker du Fyll Effects. Klikk på "bilde"-koden og velge velger the World Map fra datamaskinen.
 9. 9
  Autofigurer-action knapper. Klikk på en og dra den over sier, Kina. Hyperlink handlingen knappen for å neste lysbilde.
 10. 10
  Kampene scene! På øverste venstre hjørne, tegne en helse bar og over det en tekstboks som sier Lv (insert nivå). Også inkludere en helse bar for fienden.
 11. 11
  På bunnen har to tekstbokser. Nevn en noe sånt som "Slash" og den andre noe sånt som "Slice".
 12. 12
  Dette trinnet er vanskelig. Kopier og lim kampene lysbildet to ganger. På begge sider, fjern de to kampene tekstbokser. Hyperlenke (Høyreklikk på objektet, hyperlink, plass i dette dokumentet, slide-) på "slash" text-knappen til det første lysbildet du kopierte, og "Slice" tekstboksen til det andre lysbildet du kopierte.
 13. 13
  På "slash" slide, gjør det slik at sverdet "eller hva" flyr mot fienden din. (Lysbildeserie, egendefinert animasjon, legg effekt-) Gjør helse bar gå ned til halvveis. Du kan gjøre dette ved å lage to identiske helse barer, en på toppen av andre bortsett fra den øverste er halve lengden av den nederste. Deretter klikker du på den store, gå til tilpasset animasjon, legg effekt, exit og deretter tørke. Gjør retning "for retten".
 14. 14
  Oh no! Deretter gjøre fiender sverd fly mot deg. Gjør dette "etter forrige" slik at dette ikke skjer mens han mister helse.
 15. 15
  Gjør din helse bar exit bruke egendefinert animasjon-legg effekt, avslutter, tørk. Gjør den retning gå til venstre.
 16. 16
  På "slice side", gjør det så alt av fiender helse tørker bort. Fienden skal da avslutte. Du velger. Gjør en pil som sier "fortsett" dukker opp, hyperkoblingsprosessen til neste lysbilde. Når neste kamp kommer sammen, bør du være LV2.
 17. 17
  Lagre som PowerPoint-fremvisning (PPS). Nå, når du klikker på powerpoint vil den automatisk starte opp.

Tips

 • Sett realistiske mål!
 • Når du får opplevd, kan du endre disse trinnene for å passe din spillet bedre.
 • Igjen, når du blir opplevd lære å bruke triggere. Disse vil gi deg nesten uendelige muligheter!
 • Hold det enkelt.
 • Få i vane med sparing.

Advarsler

 • Dette vil være vanskelig hvis du ikke har brukt powerpoint før.