Wkuno

Hvordan ta en myspace bilde

Hvordan ta en flatterende myspace bilde

Trinn

Hvordan ta en myspace bilde. Få en myspace / facebook / whatever nettside ved å registrere deg.
Hvordan ta en myspace bilde. Få en myspace / facebook / whatever nettside ved å registrere deg.
 1. 1
  Få en myspace / facebook / whatever nettside ved å registrere deg. Hvis du allerede er påmeldt, merker medlemmer kun artikkelen informasjon.
 2. 2
  Få et kamera. Noen pek og skyt digitale videokameraer har fortsatt bilde muligheter, slik at det kan fungere også.
 3. 3
  Bestem hva slags bilde du vil ta og hvordan du prøver å komme over.
 4. 4
  Finne et sted med god belysning. Du ønsker å være frontlit (som betyr lysene er foran deg). Hvis du er bakgrunnsbelyst (belysningen på baksiden av deg) det kaster skygger på ansiktet ditt, og gjør det vanskelig å se bildene klart.
 5. 5
  Bestem om du ønsker å ta et speil bilde. Myspace sine bilder i speil er veldig populært akkurat nå. For å ta et bilde i speilet, stå ute i et speil, og ta et bilde av refleksjon din. Vær forsiktig med å blokkere ansiktet med kameraet, og slå av blitsen hvis du kan eller dekke over det, fordi det vil reflektere / blending av speilet og ødelegge bildet. Hvis du ikke har nok lys, få inn mer lys, eller hvis du virkelig trenger blitsen, i det minste holde kameraet så langt borte fra ansiktet ditt som du kan, fordi gjenskinn vil sentrum rundt kameraet og dekke opp ansiktet ditt. Hvis du ikke ønsker å ta det i speilet, bare rett kameraet mot deg selv (dette kan ta litt øvelse for å få et godt bilde) eller har noen andre ta den, eller sette kameraet på tidsbestemt-release. (Se tip # 2)
 6. 6
  Last opp bildet på datamaskinen neste hvis det er digital, eller hvis du får film utskrifter, be om en foto-CD eller foto epost. (Hvis ikke tilgjengelig scan bilde og beskjære til å passe).
 7. 7
  Åpne i photoshop eller noen andre bildebehandlingsprogram. Windows Vista har en innebygd bilde justering. Først, beskjære det hvis det er for mye plass rundt deg, og løse eventuelle problemer som røde øyne, og deretter spille med det (dekker øynene, snu bildet svart-hvitt, Lek med fargene, Put en fargerik grensen, etc.). Finn noe du liker. Ikke over det selv. Lagre bildet når du er fornøyd.
 8. 8
  Høyreklikk på filen (i mappen sin) og klikk på Egenskaper. Hvis størrelsen er større enn 600 kB, vil Myspace ikke ta det, så åpne den opp igjen, og enten endre størrelse, beskjære eller endre innstillingen for kvalitet, og lagre den på nytt. Gjenta dette trinnet inntil den er liten nok.
 9. 9
  Gå til din myspace hjemmeside (den når du først logger på, ikke den linken du gi til venner) klikker laste opp / endre bilder. Nå er det en boks som sier "Last opp bilder". Klikk bla gjennom og finne filbanen for hvor bildet ditt er. (Mest sannsynlig vil det være i "Mine bilder"-filen, så klikker du først Mine dokumenter, deretter Mine bilder, og nå velger du filen). Når du dobbeltklikket på filnavnet det går tilbake til den opprinnelige last opp bilde vinduet. Klikk laste opp nå. Bildet ditt vil vises under når den er ferdig opplasting (tiden det tar for et bilde å laste opp varierer avhengig av din Internett-tilkoblingen og filstørrelsen). Hvis det har oppstått en feil, prøv igjen før det fungerer, Myspace er sånn.
 10. 10
  Gjør det samme med så mange bilder du vil. Legg bilder av deg og venner. Husk at bildene representerer hvem du er, så gjenspeiler dette.
 11. 11
  Sørg for at du gjør deg klar for bildet riktig. Den beste tingen å gjøre ville være å ta bilder på en dag du er avslappet. Legg ut antrekk med smykker du ønsker på forhånd.
 12. 12
  Ta et varmt bad. Massere ansiktet med peeling før den er hvit og la den være der i ti minutter. Vente i en badestamp. Deretter massere det litt mer og vente ytterligere ti minutter. Etter dette, vaske det av. Bruk en toner og fuktighetskrem.
 13. 13
  Ta en stiftelse lotion og gni den, spre den på håndflaten din. Deretter massere det inn i ansiktet og på halsen. Bruk pulver hvis du velger.
 14. 14
  Utslette lotion fra øyenbrynene. Hvis du vil, så slitasje øyenskygge og eyeliner. Sørg for å inkludere lipgloss.
 15. 15
  Bruk ditt antrekk. Rette håret hvis du velger. Dra ned håret før det er trukket nedover, og deretter forsøke å "krølle" håret med rettetang. Det faktisk vil rette ut håret enda mer. Nå børste håret ned med litt hårspray, om du så ønsker.
 16. 16
  Velg et sted med god belysning og bakgrunn. Deretter spør noen til å ta bildene.

Tips

 • Hvis du ikke har et digitalt kamera, det finnes nettsteder på nettet som lar deg bruke webkameraet til å ta bilder.
 • Se på andre Myspace områder, og samle ideer, men ikke kopiere andres bilde ideer nøyaktig.
 • Selv om du ikke tar bildet i speilet, er det likevel godt å ha en i nærheten. Bruk den til å sjekke selv, og sørg for at du ser ditt beste.
 • Redigere i Photoshop for å bli kvitt røde øyne og grunnleggende redigering eller selv å legge til bildetekster eller dekorasjoner.
 • Goofy ansikter kan legge til morsomme til bildet og variasjon.
 • Knipse flere bilder i forskjellige positurer, så du har mer å velge mellom.
 • Prøv å lage din standard bilde (den som dukker opp på hovedsiden) lett gjenkjennelig. Det betyr ganske nær opp slik at folk kan se hvem du er når bildet er liten. På denne måten hvis noen du kjenner er søker etter folk til å legge til, vil de se deg, og vet det er deg.
 • Hvis du ikke har Photoshop eller et annet bilde-redigering programvare på datamaskinen din kan du laste ned en gratis på Gimp.org. Den har det meste av verktøy tilgjengelig i dyr programvare fra butikkene. Lek litt med programvare for å lære det litt før du redigerer bilder å poste.
 • Pass på at bildet sentre på ansiktet ditt.
 • I speil bilder, se på linsene, ikke skjermen eller i søkeren! Ingen liker et bilde der du ikke engang "ser" på betrakteren!
 • Hvis du har mange bilder med venner, kan du alltids gjøre dem til en fargerik collage heller enn å ha 30 bilder i ett album.
 • Hvis du ønsker å ta en tradisjonell Myspace bilde, ser i en retning som er helt ute av bildet. Som nevnt ovenfor, ikke se på skjermen / søkeren / veggen foran deg. Hvis øynene dine er off-fokus, men fortsatt i bildet, kan det se vanskelig.

Advarsler

 • Ikke la noen informasjon skal vises i bilder som kan fortelle noen hvor du bor eller noe annet som ville gjøre det enkelt for stalkers å finne deg. Hvis det er det, beskjære den ut eller dekke over det. Grunnleggende tommelfingerregel: Hvis du ikke vil skrive det i profilen din, ikke har det i bildet.
 • Hvis du bruker et bilde med noen andre mennesker i det, be om tillatelse fra personen på bildet først.
 • Ikke last opp bilder du ikke tar med mindre du har tillatelse fra fotografen. Opplastingen side ber spesifikt om ikke å bruke kopibeskyttede filer.
 • Opplasting av bilder kan ikke være trygg. Hvis du eller foreldrene dine føles ubehagelig for deg å laste opp bilder på nettet, ikke gjør det. Holde det blankt eller få et bilde fra Google som representerer hvem du er. Prøv å ikke ta bilder som avgjør plassering... ikke ta bilder med gateskilt, din husnummer, byer vanntårn osv.
 • Ha det gøy! Vær deg selv!

Ting du trenger

 • Kamera (webcam, film-kamera, pek og skyt digitalt videokamera, [dette krever en skanner også] eller et digitalt kamera)
 • Godt opplyst område
 • Ren Mirror (valgfritt for bilde, men anbefales å ha for hånden)