Wkuno

Hvordan lage en myspace konto

Myspace er en av de mest populære nettstedene i verden. Du kan koble til og prate med folk, annonsere, laste opp bilder og videoer, og mye mer. Denne artikkelen vil forklare hvordan du oppretter en MySpace-konto.

Trinn

Hvordan lage en myspace konto. Kontroller at du har en gyldig e-postadresse.
Hvordan lage en myspace konto. Kontroller at du har en gyldig e-postadresse.
 1. 1
  Kontroller at du har en gyldig e-postadresse. Dette kan enten være din vanlig en eller en adresse som du bruker for junk / spam mail. Også sørge for at din e-post adresse ikke blokkerer "myspace.com". Hvis du ikke har en e-postkonto som er gyldig, gå til Yahoo eller Google, og få deg en.
 2. 2
  Gå til myspace hjemmeside. Du vil se en boks i øvre høyre hjørne. Klikk på den oransje knappen som sier "Sign Up".
 3. 3
  Gi informasjon om deg selv på neste side. Vennligst vær oppmerksom på at du bare kan opprette en konto hvis du er 14 år eller eldre. Hvis du er yngre enn 14 og rapporteres, vil kontoen bli avsluttet / slettet. Dette er de elementene du trenger for å gi: Gyldig e-post adresse, fornavn og etternavn, land, postnummer, passord, kjønn og fødselsdato.
 4. 4
  Skriv inn i den spesifikke captcha i boksen. På grunn av captcha, kan auto roboter ikke opprette en konto fordi koden må legges inn manuelt og i en viss frist. Det er i utgangspunktet en bot sjekk. Den sjekker for å se om en datamaskin eller menneske er å registrere deg for en ny MySpace-konto.
 5. 5
  Klikk på "hopp for nå" linker hvis du ikke ønsker å invitere andre eller legge til en profil bilde i øyeblikket. Begge alternativene er tilgjengelig når som helst.
 6. 6
  Søk på myspace google artikler om ytterligere informasjon og trinn om hvordan du tilpasser sidene, funksjonene og funksjoner på nettstedet.

Tips

 • Hvis du er 14 eller 15 år gammel, vil profilen din automatisk bli privat til noen som er 16 og eldre, men tilgjengelig for visning for 14 & 15 år. Hvis du blir tatt går rundt denne regelen ved å gi ut falsk informasjon å ha en offentlig profil, kan det bli rapportert. Og en annen ting, er det mye tryggere å vente til du er 16 eller eldre for å få en MySpace-konto, siden pedofile og andre skumle folk er mer sannsynlig å forfølge deg på 14 og en uke forbi bursdagen din enn en person som er nærmere voksenlivet. Også, psykologisk, ikke 14 og 15 år gamle ikke har følelsen av fare utviklet og de er mer sannsynlig å gjøre dumme ting på MySpace i den alderen.
 • Hvis du ikke vil at din familie eller foreldre til å se deg, trenger du ikke bruke noen av fast informasjon som navn. Gjør ting opp, men sørg for at du skriver det ned et sted.
 • Ikke legg banning eller uanstendig bilder (som midterste fingrene) hvis du er koblet til noen som ville varsle foreldrene dine om det. Ja, kanskje du tror det er "kult", men det gjør at du ser dum
 • Du kan bare bruke den eksisterende MySpace-konto. Hvis du ønsker en annen, men ikke ønsker å slette den, trenger du en annen e-postadresse.

Ting du trenger

 • Keyboard
 • Mus
 • Dataskjermen
 • Internett-modem eller trådløs internettforbindelse
 • Datamaskinens harddisk
 • Gyldig e-postadresse
 • Personlig informasjon
 • Tillatelse fra foreldre / foresatte dersom under 16 år.
 • Alle disse tingene er kombinert hvis du eier en laptop.