Wkuno

Hvordan oppheve blokkeringen myspace på skolen

Unblocking MySpace på skolen er vanskelig siden det er lærere som sjekker opp på deg for å se hva du gjør, og det er mer uptight sikkerhetssystemer. Les denne artikkelen for å vite hvordan du gjør det uten å bli tatt.

Trinn

Hvordan oppheve blokkeringen myspace på skolen. Kontroller nettsteder som er blokkert på din lokale maskin.
Hvordan oppheve blokkeringen myspace på skolen. Kontroller nettsteder som er blokkert på din lokale maskin.
 1. 1
  Kontroller nettsteder som er blokkert på din lokale maskin. Åpne Internet Explorer, velg "Verktøy", "Alternativer for Internett". Klikk på "svinesti"-fanen og velg "Begrensede områder". Den "Sites"-knappen vil bli tilgjengelig. Vær sikker på at MySpace ikke er oppført, hvis det er, markere og slette den.
 2. 2
  Senk innstillingene for Internett-sikkerhet. Dette er ikke anbefalt for lange perioder av bruk, da dette er hvordan virus og copycat programmer infiltrere datamaskiner.
 3. 3
  Installere et filter som fjerner program. Mange av disse programmene omgå filteret som stopper deg fra å få tilgang Myspace.com. Installerer og bruker disse programmene kan få deg i alvorlig trøbbel med din skole eller arbeidsgiver.
 4. 4
  Bruk en dummy fullmakt til å omgå en blokk av myspace. Com stedet. Det er flere av disse er oppført på nettet. Disse nettstedene er vanligvis blokkert på skolen din.
 5. 5
  Link til en av de gratis proxy-servere og link til myspace. Com fra dette nye nettstedet. Ideen er å gå gjennom fullmakt til blokkert nettstedet uten nettstedet adressen i adressefeltet. Denne prosessen kan få deg i alvorlig trøbbel også. Disse nettstedene kan være blokkert også.
  • Siden fullmakter får blokkert ofte du bør bli med en proxy mailingliste som det under å oppbevare får ferske fullmakter daglig.
 6. 6
  Dette er nye opprettet fullmakter (januar 2009):
 7. 7
  http:/ / openprox.info /
 8. 8
  http:/ / opensilence.info /
 9. 9
  http:/ / unblockprox.com /
 10. 10
  http:/ / www.surfingstore.info/
 11. 11
  http:/ / freebrowse.info /
 12. 12
  http:/ / surfingtoday.info /
 13. 13
  http:/ / findwealth.info /

Advarsler

 • Du kan få forvaring, suspendert, utvist, eller tatt av politiet for adgang forbudt og hacking for å gjøre noen av disse tingene, så gjør det på egen risiko. Du kan også gå i fengsel for dette også.
 • Det er best du ikke fortelle vennene dine om dette, du vet aldri om de vil utslipp av bønner eller ikke!