Wkuno

Hvordan lage en by eller bygd på datamaskinen

Hvis du kjeder deg, eller trenger noe å gjøre, og har en datamaskin på hånden, gjør en by. Du trenger ikke å laste ned eller kjøpe noe å gjøre dette, pluss det er gøy!

Trinn

Hvordan lage en by eller bygd på datamaskinen. På skrivebordet, høyreklikk og velg ny, ny mappe, og gi den navnet på byen.
Hvordan lage en by eller bygd på datamaskinen. På skrivebordet, høyreklikk og velg ny, ny mappe, og gi den navnet på byen.
 1. 1
  På skrivebordet, høyreklikk og velg ny, ny mappe, og gi den navnet på byen. (Noen eksempler er Lynx Town, Cloud By, etc.)
 2. 2
  Inne det, foreta en ny mappe. Kaller det "City Hall", "Town Meeting Hall", "Det hvite hus", etc. og innsiden som skaper en "Main Office. '
 3. 3
  Gjøre noen flere mapper i det og kalle dem hva du anser som nødvendig. De representerer de elementene som er viktige for byen og ulike oppgaver som oppfylles i sentrum bygningen i byen, for eksempel "Record Book 'eller' Sekretær Office. '
 4. 4
  I 'hovedkontor, "lage et Word-dokument eller en tekstfil, og dette vil bli brukt til å holde byens sjekk bok.
 5. 5
  Lag en mappe (ikke inne i rådhuset) og gi den et boligområde adresse. Dette er huset ditt. Hvis du ønsker, kan du være ordfører, eller bare en vanlig borger.
 6. 6
  Lag flere boliger for flere mennesker, men fokuserer på person som representerer deg. Han / hun trenger ikke å ha navnet ditt, men hvis ikke, sørg for at du husker hvilken person du er. To måter å lage folk er:
  • Lag en mappe med navnet sitt, slik at du kan vise hva de er "holder", omtrent som en opptelling. Du kan også endre ikonet for mappen med nedlastede sprites eller bilder av mennesker, slik at de kan ha identiteter. Hvis du må slå bilder til ikoner, kan du laste ned en ikon-making program.
  • Gjør et Word-dokument eller lærebok fil og holde oversikt over hva de eier, jobbene sine, relasjoner, hva de tenker, etc. på den.
 7. 7
  Nå gi alle et sjekkhefte. Hvis folk er representert i mapper, kan du bruke et Word-eller lærebok dokument og opprette en start sum penger et sted rundt 74 630€ for hver person. Hvis du har Word eller lærebok dokumenter for ditt folk, skriver du bare en fet overskrift "sjekkhefte" eller "Money" og holde orden under det.
 8. 8
  Bygge forskjellige rom i huset ditt, så vel som alle andre hus. Alt du bygge vil trekke fra vedkommendes beløpet så gi alt en pris og ta notater. For å gjøre dette, må en Word-eller lærebok dokument utenfor Rådhuset og kaller det 'Notes.' Ta ned alt her, inkludert priser, historie, og eventuelle ideer du plutselig får for fremtiden.
 9. 9
  Bruk de andre beboerne, eller til deg selv, til å bygge ting, som for eksempel boliger å selge, eller en butikk, eller enda et forskningssenter. Få en jobb og tjene penger. Hvis noen trenger noe som en lærebok eller en mappe, eller hvis noen flytter inn og bestemmer seg for å kjøpe et hus, og som noen gang de kjøpte den fra får penger, og også betaler sine ansatte. Ikke glem, spille alles følelser og personligheter, for eksempel, hvis du gjør noen ikke betale en ansatt, er at personen sannsynligvis kommer til å avslutte sin jobb.
 10. 10
  Bruk mer enn bare det grunnleggende, være kreativ, for eksempel, ikke bare selge lærebøker, navngi dem, på den måten du selger notatbøker, checkbooks, tidsskrifter, osv....
 11. 11
  Forskning er en av de viktigste tingene. For eksempel fant jeg Windows Movie Maker, og etter en stund, forsket jeg det, og å være kreativ, gjorde en Movie Studio, og til slutt en TV-stasjon, og TV-er selv. Snart alle hadde en TV. 3 andre og jeg var store regissører, laget en rekke filmer, og en TV-serie. Enkel måte å bli rik, [PS noe sånt som en Windows Movie Maker sannsynligvis ikke bør være billig.]
 12. 12
  Til slutt, være kreativ, bruke de ressursene du har, alle av dem, men lese advarslene før du går på din egen by.

Tips

 • Hvis du datamaskinen hjemme nettverk, kan du gjøre byen en delt nettverksmappe, og la andre se eller redigere byen.
 • Klubber, arkader, og etc... (Laget med dokumentmapper eller mapper) kunne holde spill, og til og med penger å gjøre turneringer
 • Det er lettere å huske prisene ved å holde en pris bok.
 • Høyre klikk, klikk "Vis", og endre den til miniatyrbilde for å skape effekten av gatene i mellom bygningene (mapper). Også, høyreklikk hvor som helst (i byen KUN) og velg Ordne ikoner etter => Auto Ordne. Sørg for at Auto Ordne er slått av, og deretter kan du plassere dine "Houses" hvor du vil!
 • Tilpass regjeringen, ikke bare la dem være der, har dem gjøre ting som å bygge et museum eller parker, hjelpe folk, osv...
 • Hvis du har tid (eller venner som vil gjøre dette,) gjør en annen by for å handle med, pluss det gjør det hele mer moro.
 • Turneringer er gøy. Host en turnering og spille konkurrentene, eller har noen andre vert det og være en konkurrent, uansett, kan du gjøre en fortjeneste.
 • Bibliotekene er moro, kan du være en forfatter.
 • Du trenger ikke å følge artikkelen ord for ord. Å være kreativ er halve moroa
 • Du trenger ikke å være den eneste ekte menneske, har en venn, eller en bror spille, også.
 • Avgifter er en god idé, hjelper det å holde regjeringen høyt på sine hæler (penger klok).
 • Gjør et dokument for å holde styr på turneringer, konkurranser, som beveger seg ut, osv. På den måten trenger du ikke gjøre noe du allerede har gjort, eller gjøre det til en årlig begivenhet! Også hjelper det du husker som pleide å være en borger og gir dem muligheten til å flytte tilbake.
 • Jails kan være viktig, avhengig av om deres behov, selvfølgelig.
 • Overprising ting kan komme godt med (for eksempel-overprising spill bidrar til å holde folk fra å kjøpe dem, holde arkader og osv... i live og kjører fordi folk blir nødt til å gå til dem for å spille spillene.)
 • En fabrikk med mye mapper kan være nyttig for å produsere produkter.

Advarsler

 • Ikke legg noe viktig til datamaskinen inn i byen.
 • Dette kan (sannsynligvis ikke, men kan) føre til at datamaskinen tregere, hvis datamaskinen ikke sakte ned, redde byen (e) på en disk, og deretter slette dem, om maskinene fortsatt tregt, kan du installere du by (s ) fordi det er nå klart at byen (e) ikke problemet, og dette er usannsynlig.

Ting du trenger

 • En datamaskin
 • Mye minne