Wkuno

Slik kopierer du en fil og ignorere syklisk redundans sjekk feil

Syklisk redundans sjekk feil er vanlig når du prøver å lese data fra en skadet CD, DVD eller sviktende harddisk (HDD). Vanligvis maskinen blir mindre responsiv og du hører gjentatte søke lyder fra stasjonen i opptil et minutt. Og så, hvis du bruker Windows XP, vil du møte "Kan ikke kopiere... Data error (syklisk redundans sjekk)". Kopien blir deretter avbrutt uten mulighet av prøver på nytt å lese fra det skadede området eller hoppe over det. Dette er veldig frustrerende når du kopierer store filer fordi du må prøve å kopiere på nytt fra begynnelsen. Følg denne fremgangsmåten for å kopiere en enkelt fil fra en skadet disk.

Trinn

Slik kopierer du en fil og ignorere syklisk redundans sjekk feil. Kjøpe og laste ned JFileRecovery, en cross platform fil utvinning verktøyet (link nedenfor).
Slik kopierer du en fil og ignorere syklisk redundans sjekk feil. Kjøpe og laste ned JFileRecovery, en cross platform fil utvinning verktøyet (link nedenfor).
 1. 1
  Kjøpe og laste ned JFileRecovery, en cross platform fil utvinning verktøyet (link nedenfor).
 2. 2
  Lansere JFileRecovery.
 3. 3
  Angi kilden filen som må utvinnes.
 4. 4
  Angi en destinasjon fil å kopiere filen til.
 5. 5
  Klikk "begynner recovery" og vent til gjenopprettingen er fullført.
 6. 6
  Plasseringen av skadede delene av filen skal vises, og du kan prøve disse områdene.
 7. 7
  Målfilen kan nå brukes og kopieres uten CRC feil.

Tips

 • Du kan forsøke å lese skadede områder av CD igjen etter rengjøring.
 • Når du kopierer en stor fil som fyller hele CD-en du kan bruke JFileRecovery å få innsikt i plasseringen av den skadede delen av disken. CDer er skrevet fra innsiden og ut. Ved hjelp av diagrammet i JFileRecovery å bestemme plasseringen og konsentrere seg på å fjerne riper fra denne regionen.
 • Merk at bare en enkelt fil kan lastes inn JFileRecovery. Det er ingen måte å velge eller kø flere filer for et trekk / kopi. Denne begrensningen innebærer JFR er egnet for bruk på 1-3 kjente problematiske filer, men kjedelig for mer..
 • Du kan også prøve et verktøy CBD (Copy Bad Disk) som kan hoppe over dårlige sektorer ved kopiering av filer.

Advarsler

 • JFileRecovery er et program skrevet i Java. Hvis du ikke har Java installert på datamaskinen din, vil det ikke fungere.
 • Denne teknikken bør kun brukes til multimedia filer som musikk og filmer, og ikke kjørbare filer. Et par dårlige byte i video-og musikkfiler kan resultere i en liten svikt i avspillingen. Selv en eneste dårlig byte i en kjørbar fil kan føre til at programmet ikke fungerer eller selv gå haywire og forårsaker andre problemer.