Wkuno

Hvordan fjerne programmer (windows)

Trenger du å fjerne programmer fra datamaskinen? Hvis du har Windows, gir denne artikkelen de enkle stegene for å oppnå dette enkelt.

Trinn

Hvordan fjerne programmer (windows). Marker programmet du ønsker å fjerne fra datamaskinen.
Hvordan fjerne programmer (windows). Marker programmet du ønsker å fjerne fra datamaskinen.
 1. 1
  Klikk på start-knappen.
 2. 2
  Åpne kontrollpanelet.
 3. 3
  Klikk på Avinstaller et program ikonet. Her kan du finne alle programmer som er installert på datamaskinen.
 4. 4
  Marker programmet du ønsker å fjerne fra datamaskinen.
 5. 5
  Høyreklikk på programmet og klikk avinstaller. Dette vil kjøre programvaren avinstalleringen.
 6. 6
  Bekreft avinstallere for den aktuelle programvaren.
 7. 7
  Lukk avinstallere eller endre et program vinduet når du er ferdig.

Tips

 • Hvis du skal fjerne mange programmer på en gang og frigjøre en betydelig mengde plass, kan det være lurt å defragmentere datamaskinen for å forbedre datamaskinens ytelse.
 • Mange programmer la noen brukerinnstillinger bak på maskinen etter avinstallering, i tilfelle du bestemmer deg for å installere programmet på nytt. Hvis du ønsker å fjerne disse filene, må du navigere til mappen Programfiler og slette hele mappen.
 • For noen høyere versjoner av Windows (og selv Windows XP), gruppe de Legg til / fjern programmer boksen sammen med andre innstillinger sammen med andre. Selv om wordage er forskjellige, bytte Kontrollpanel innstillinger til klassisk visning, og du vil være i stand til å oppnå samme resultat, og ta tak i "Programmer"-knappen derfra.

Advarsler

 • Hvis du prøver å avinstallere et program som sier "Avinstallere dette programmet kan skade andre programmer", så er det sannsynligvis best å ikke fjerne det, med mindre du er sikker på at det ikke vil påvirke eventuelle andre programmer som du bruker.
 • Noen ganger avinstallere programmet vil be deg om å fjerne "delte filer" [disse filene ofte ender i DLL eller OCX]. Det er vanligvis trygt å fjerne disse filene, spesielt hvis du ikke har installert noen andre programmer siden installere programmet du vil fjerne. Hvis du derimot har du hatt programmet som skal fjernes på datamaskinen din for en periode, la filene, bare for å være trygg.