Wkuno

Hvordan du trygt laste ned peer to peer filer

Når filene deles over internett, kan du ikke vite sikkert at du laster ned de riktige filene. Laste ned noe av enhver webside er farlig fordi noen filer kan inneholde virus, trojaner, ormer eller andre stykke malware som vil infisere maskinen din. Identitetstyver elsker å lage falske nettsteder som etterligner populære eller viktige nettsteder som nettbank, World of Warcraft, PayPal og mer. Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan bedømme om en fil du ønsker på en Peer-to-peer-nettverk host som The Pirate Bay eller IsoHunt er trygt. Dette Google gir ingen kommentar på ditt valg for å laste ned opphavsrettslig beskyttet materiale eller not.A Peer-to-peer fil er ellers kjent som en Torrent. Prosessen med å laste ned disse P2P filer blir kalt torrenting.

Trinn

Hvordan du trygt laste ned peer to peer filer. Sjekk din anti-virus programvare.
Hvordan du trygt laste ned peer to peer filer. Sjekk din anti-virus programvare.
 1. 1
  Sjekk din anti-virus programvare. Sørg for at antivirusprogrammet er oppdatert. Ofte (men ikke alltid) hvis du laster ned en ondsinnet program programvaren vil varsle deg og forsegle de infiserte filene.
 2. 2
  Sjekk din nedlasting programvare. Pass på at du laster ned programvare er fullt oppdatert. Hvis du ikke har noen torrenting programvare, de fleste er gratis å laste ned. Anbefalte programmer er uTorrent og BitTorrent. Hvis du planlegger å piratkopiere spill, vil du trenge et program som DaemonTools som kan kjøre. Iso filer. Bli advart om at piratkopiering spill er mot loven. Hvis du velger å piratkopiere spill eller annet opphavsrettslig beskyttet materiale, bli advart om at så vel som for tiden ulovlig, spill torrents er populære mål for malware.
 3. 3
  Organisere søket ved delere eller leechers fra mest til minst. Dette er hvordan mange mennesker har eller laster ned filen. Det er best å velge et høyt antall fordi det er en indikasjon på at filene er gyldige - Ingen ønsker å laste ned eller støtte virus eller filer som ikke fungerer. I tillegg forbedrer flere delere / leechers hastigheten som du laster ned.
 4. 4
  Sjekke navnet på personen som lastet opp filen. Etter hvert vil du vite navnet på profesjonelle og pålitelige opplastere. Ofte vil nettsteder som The Pirate Bay tildele spesielle symboler å konsekvent trygge opplastere som en enkel måte for nedlastere å identifisere at filene er sikker og nøyaktig. For eksempel, hvis du velger å laste ned et spill, vil du ofte se SKIDROW eller [dopeman]. Disse brukerne er høyt betrodd i samfunnet for sikker innhold sprakk og løslatt på samme dag som den offisielle utgivelsen.
 5. 5
  Sjekk beskrivelsen av filen. Pass på at det er det du leter etter. Vær mistenksom hvis opplasteren har inkludert ingen eller svært liten beskrivelse.
 6. 6
  Sjekk størrelsen på filen. Vær skeptisk til filer som er veldig store eller veldig små for hva det er du laster ned.
 7. 7
  Skumme gjennom kommentarene. Ingen kommentarer er mistenkelig. Dårlige filer eller infiserte filer blir ofte sint kommentert. Imidlertid er det svært vanlig at antivirusprogramvare vil varsle en falsk positiv og en dataoverførte vil kommentere at filen er dårlig. Ofte slike kommentarer er besvart av andre bruksområder at filen er faktisk helt fint. Lese kommentarene vil også indikere om det er noen problemer med installering eller feil med filen og detaljer tiltak for å få filene skal fungere skikkelig.
 8. 8
  Vær forsiktig så du ikke klikker på en annonse som forkler seg som den nedlastingslenke. Du kan bli lurt til å kjøpe eller laste ned noe du ikke ønsker.
 9. 9
  Nedlasting vil ikke begynne umiddelbart. De fleste programmer vil be deg med et vindu som indikerer at filene er klar til å begynne. Inkludert i vinduet er en sjekkliste over filene du vil laste ned, inkludert navn, filtype (f.eks. Txt. Doc. Nfo. Iso. Exe) og størrelsen på hver fil. Du vil også bli informert om den totale størrelsen på alle filene sammen og hvor mye diskplass du har igjen. Hvis torrent inneholder flere filer, kanskje det er noen som du ikke vil. Du kan bare un-merke av i boksen ved siden av filen for å ikke laste ned denne filen.
 10. 10
  Være ekstremt skeptisk til.rar /.zip filer og. Exe-filer. Du kan ikke kontrollere innholdet i en. Rar filen før du laster den ned, og da viruset inneholdt inne kan allerede infisere maskinen din. Glidelås og. Rar-filer brukes når det er svært mange mindre filer og / eller til litt kondensere størrelsen på filer lastet ned. Filer med filtypen. Exe er farlig, fordi utfører dem kan installere de verste virus og trojanere. Det anbefales at du behandler alle filer lastet ned fra en torrent nettside på samme måte som du ville gjort med en mistenkelig e-post.
 11. 11
  Når du har identifisert at alt er som du forventet at det skulle bli, klikker du OK for å begynne torrenting. Nedlasting vil også innebære opplasting, der biter av informasjon du har lastet ned fra noen jevnaldrende er lastet opp til andre. Dette er hvordan P2P fildeling fungerer. Det bør konsumere majoriteten av nettverket hastighet - hvis du har en treg tilkobling, kan torrenting konsumere helheten av forbindelsen din og ta mange timer, selv dager å fullføre. Hvis du har en rask forbindelse, kan du oppleve bare noen liten nedgang eller ventetid.
 12. 12
  Når du har fullført nedlastingen finne mappen som filene ble lastet ned. Før du utfører noen filer lastet ned ved å høyreklikke på mappen og kommandere din antivirus programvare for å skanne mappen for malware. Derfra hvis filene krever noen form for set-up, oftest en. Nfo eller. Txt fil vil bli inkludert med instruksjoner om hvordan du installerer eller sette opp programmet eller filer. Se på kommentarer på torrent side hvis betydelige problemer oppstår.

Tips

 • Antivirusprogram: AVAST, AVG eller Microsoft Security Essentials
 • Torrenting programvare: uTorrent
 • Bare fordi mange mennesker pirat ikke gjøre det lovlig. Bare fordi loven og bransjer si det er skadelig og ulovlig gjør det ikke sant. Støtte innhold skapere som skaper innhold liker du ved å kjøpe.