Wkuno

Hvordan beskytte din e-postkonto fra hackere

Hvis du ikke er en god person med datamaskiner eller bare fikk din første e-postkonto, er denne artikkelen bra for deg. E-postkontoer blir brukt til alt fra personlige e-poster til venner for å sende viktige brev til deg bank eller en viktig person, og noen mennesker er så trist og ikke har noe bedre i livet enn å se inn i andres e-post konto for penger, glede, eller personlig grunner, og kan sette ditt privatliv og selv ditt liv i fare (på en ekstrem skala), så her er noen trinn på hvordan du kan beskytte din e-post som regjeringen gjør.

Som en hacker, jeg vet hva du kan og ikke kan hacke gjennom:)

Trinn

Hvordan beskytte din e-postkonto fra hackere. Hver e-posttjenesten, det være seg gmail, yahoo, hotmail, etc.
Hvordan beskytte din e-postkonto fra hackere. Hver e-posttjenesten, det være seg gmail, yahoo, hotmail, etc.
 1. 1
  Hver e-posttjenesten, det være seg gmail, yahoo, hotmail, etc. Har ulike sikkerhetstiltak. Alle de ovennevnte selskapene rettidig gir sikkerhet skritt for å beskytte brukerens konto. De betimelig sende e-post til sine kunder som kontoen din blir forsøkt å kompromittert fra forskjellige IP-adresser. Vennligst endre passordet.
 2. 2
  . Epost adresse Har en komplisert e-postadresse, ikke slik at du vil glemme det, men så ingen andre kan gjette det gjennom navnet ditt (det bør inneholde et tall - for eksempel John023@_____.com)
 3. 3
  Ha et sikkert passord. Passordene er der for å beskytte kontoen din, uten passord vi ville gå tapt. Pass på at passordet ditt er komplisert, ikke bruke navnet ditt, eller etternavn. For eksempel, ikke sette i "John" fordi det første som hackere vil gjøre er å gjette passordet ditt basert på ditt navn. Ikke bruk en setning eller bruke et kjælenavn som de fleste vet om. For eksempel, ikke sette i "MyPetMaddy" eller "ShowUsYouFeelGood". Prøv å bruke en komplisert kode som "mkael092" eller bruke en kode som dette "09484M92", så det er umulig å gjette. Velg et passord du ikke tidligere har brukt på kontoen din før. Et godt passord vil inneholde en kombinasjon av store og små bokstaver, tall og / eller spesialtegn som%, 5€ og +. Det er veldig viktig å holde passordet hemmelig til alle tider. Et passord som inneholder en blanding av bokstaver og tall er en god måte å sikre passordet ditt.
 4. 4
  Beskytte datamaskinen. Hvis datamaskinen er trådløs eller ikke bruker noen antivirus-programvare og brukes ikke bare av deg, din e-postadresse og passord helt i fare. Last ned gratis antivirus-programvare ved å gå til www.avast.com. Ved hjelp av trådløst ikke er den sikreste formen for å bruke Internett, så det kan bli hacket av mennesker ved hjelp av nettverk sniffere. Hvis du ikke har andre valg, sørg for at du har en WPA-nøkkel på den trådløse Internett-tilkobling. Du kan endre eller legge en ved å gå inn Connections -> det trådløse nettverket -> Trådløst Kart -> ruteren -> Egenskaper -> Device webside. Deretter klikker du Wireless Security Settings og deretter "WEP / WPA Key". Det er best å ha den satt med en WPA-nøkkel som det er den nyeste versjonen av sikkerhet.
 5. 5
  Din e-ID og passord er din egen konfidensielle informasjon. Ingen selskapets ansatte vil be deg om å oppgi passordet i en uventet telefonsamtale eller e-postmelding. Avsenderen er en hacker, ingen tvil. S / han ønsker å få tilgang til kontoen din og sende spam e-poster, som å spørre penger fra kontaktene dine eller lage en uautorisert tredjepart sende spam eller uredelig e-post til kontaktlisten din.
 6. 6
  Hvis du er et offer for et slikt scenario, kan du kontakte det aktuelle selskapet umiddelbart. Hvert selskap har en konto verifisering avdeling. De gir også instant chat support / telefon. Ved å endre passord umiddelbart, du raskt redusere den resulterende risiko for Yahoo!-kontoen.
 7. 7
  Hvis du noen gang spurt om passordet ditt på en uønsket måte eller av noen du ikke mener å være en representant for yahoo! / Hotmail / Facebook / gmail, etc., vennligst ikke oppgi passordet til dem og be dem om årsaken til spørre eller kontakte det aktuelle selskapet, som de har en egen avdeling for å håndtere slike saker, som Yahoo! 's post misbruk avdeling.
 8. 8
  Du bør endre sikkerhetsspørsmål og svar med omhu. Svaret på en god sikkerhet spørsmål:
 9. 9
  - Kan ikke være lett å gjette eller forsket
 10. 10
  - Endrer ikke over tid
 11. 11
  - Er minneverdig
 12. 12
  - Er enkle eller definitive

Tips

 • Ikke fortell noen en anelse til passordet.
 • Ikke fortell passordet ditt til noen.
 • Behold en kopi (hvis du må) av passordet ditt skrevet ned et sted.
 • Ikke beholde en kopi av e-detaljene på Internett eller på systemet
 • Mix bokstaver og tall endre john2468 til (j2o4h6n8).
 • Tro det eller ei, er en streng med 3-4 ord på rad (dvs. MountainPhoneCandyJupiter) mer minneverdig og sikrere enn et vanskelig å huske passord som er kortere. Lengden teller mer enn problemer med å gjette når du arbeider med en hacker som bruker et program.

Advarsler

 • Husk at Internett brukes av alle og enhver. Vær forsiktig med hva du legger ut via e-post kontoer, uansett hvor trygg du tror du er, vil Internett aldri være trygg.
 • Ikke stol på noen. Selv foreldre prøvde å få tilgang til deres barn kontoer for å vite hva som skjer der. Ikke ofte bruker det samme passordet i samme cyber cafe. De kan ha programvare installert på sine tilgjengelige datamaskiner. Be vennen din til å snu sitt ansikt bort mens du skriver inn passordet / eventuelle oppdateringer på kontoen. Ikke gjør det med dine venner eller noen andre. Det bør være et rom for privatliv, men det bør være strengt hemmelig.