Wkuno

Hvordan passordbeskytte en nettside

Det er mange grunner til å passordbeskytte nettsider: sensitive økonomiske eller personlige data, kontor snoops, eller ting som ikke er ment for barn. Heldigvis finnes det en rekke måter å passordbeskytte nettsiden din, avhengig av din plattform og programmeringsspråk. Denne artikkelen vil gi deg en generell idé om hvordan du kan beskytte dine sider fra uønskede øyne.

Trinn

Hvordan passordbeskytte en nettside. Åpne en grunnleggende tekstredigering program.
Hvordan passordbeskytte en nettside. Åpne en grunnleggende tekstredigering program.

Metode en: sidene du vert

 1. 1
  Åpne en grunnleggende tekstredigering program. Begynn med å skrive åpningen tags:
  • <html> <head>
 2. 2
  Skriv inn tittelen på siden din og lukke tittel med en tag:
  • <title> Beskyttet Side: Vennligst skriv inn passord </ title>
 3. 3
  Skriv inn følgende:
  • <script language="JavaScript"> Denne kommandoen forteller leseren et skript er i ferd med å begynne.
 4. 4
  Trykk på enter-tasten og skriv inn følgende:
  • / / Ledeteksten. Trykk på Enter-tasten på nytt.
 5. 5
  Skriv inn meldingen ved å skrive følgende:
  • Var password = prompt ("Skriv inn passordet" ""); (Det er tre doble anførselstegn etter ordet "passord" og et semikolon etter siste parentes.)
 6. 6
  Skriv inn følgende, bytter ut ". Korrekt html" med navnet på siden riktig bruker er rettet mot:
 7. {Location = "correct.html"} Dette forteller leseren å sende brukeren som skriver inn riktig passord på denne siden.
7
Send brukere som skriver inn feil passord til en feil side ved å skrive følgende, erstatte "feil html." Med feilen siden du har opprettet:
else {location = "error.html"}
8
Avslutt script ved å skrive følgende:
 • / / -> </ Script>
9
Lukk manus delen av siden ved å skrive følgende:
 • </ Head>
10
Legg noen hoveddel for nettlesere som ikke leser javascript:
 • <body> Denne siden er laget for visning av Safari, Firefox, Chrome eller Internet Explorer. Du må oppgradere nettleseren og tilbake snart! </ Body>
11
Lukke websiden ved å skrive:
 • </ Html>
12
Lagre siden og se på det

Metode to: sider arrangert av andre

 1. 1
  Finn ut hva din web host har gitt deg. Hvis du bruker en gratis host, er det en god sjanse for at du ikke vil være i stand til å passordbeskytte sidene dine.
 2. 2
  E-posten din web host og spørre dem hva de anbefaler. Mange web verter blir drevet av erfarne webmastere og vil være mer enn villige til å hjelpe. De vil også vite detaljer om din hosting oppsett.
 3. 3
  Søk på spørsmålet ditt. Hvis du kjører PHP / Apache på Linux, kan du gå til Google og skriv "hvordan å passordbeskytte siden php linux" eller noe langs disse linjene.
 4. 4
  Unngå klientsiden verktøy. Se inn ved hjelp av server side verktøy, som. Htaccess og. Htpasswd filer, php sider eller Perl-skript. ALDRI stole på noe som er ment å passordbeskytte en side som kjører på klientsiden, da disse er de enkleste å omgå, og vanligvis bare begrense brukere som kan se den sikre siden ved å ikke gi dem en link direkte til den. Dette anses ikke tilstrekkelig beskyttelse.

Tips

 • Lag en logg over påloggingsforsøk / suksesser / fiaskoer, hvis mulig. Inkluder dato og IP-adresse. Dette vil hjelpe deg å identifisere angrep (vellykket eller annet) på passordbeskyttet side.
 • Pass på at du forstår så mye som mulig om hvordan passordbeskyttelse fungerer slik at du kan identifisere eventuelle hull.
 • Test ut ditt passordbeskyttelse. Prøv å bryte seg inn i den, eller har en venn med hacking / erfaring med programmering prøve å bryte i.

Advarsler

 • Hvis du er en uerfaren Webmaster, ikke stoler viktige data med passordbeskyttelse ordningen. Mange enkle / felles passordbeskyttelse teknikker på internett er sårbare for erfarne hackere.