Wkuno

Hvordan finne IP-informasjon

Du kan finne informasjon om din IP-adresse og ganske mye mer informasjon ved hjelp av datamaskinens Ledetekst eller online IP identifikatorer.

Trinn

Hvordan finne IP-informasjon. Den enkleste, enkleste og mest brukte søk er den som er installert på datamaskinen.
Hvordan finne IP-informasjon. Den enkleste, enkleste og mest brukte søk er den som er installert på datamaskinen.
 1. 1
  Den enkleste, enkleste og mest brukte søk er den som er installert på datamaskinen. Denne metoden er Windows basert. Gå til Start-knappen nederst til venstre på skjermen. Det viser din IP, og mange av de vanlige innstillingene som finnes på systemet ditt.
 2. 2
  Klikk på start, og deretter tilbehør. Avhengig av din Windows-versjon, dette er hvor du vil vanligvis finner Ledetekst. Du kan også ta opp denne fra "Kjør"-funksjonen ved å skrive "Start", "Run", "cmd".
 3. 3
  I ledeteksten vinduet, skriv "ipconfig / all" - Enter.
 4. 4
  Se figuren ovenfor. Se etter "IPv4-adresse...........:. 68.3.168.240 <Preferred>" Det er din IP-adresse på det tidspunktet.
 5. 5
  Dynamiske IP-adresser er IP-adresser som endres og ikke tilordnet en bestemt datamaskin. Dynamiske IP-adresser er vanligvis brukes til personlige, husholdning datamaskiner. De første to eller tre seksjoner vil alltid være innenfor en rekke tall som er tilordnet til leverandøren. Disse tallene, som kalles en "Oktett" er tildelt slik at tilbyderne ikke overlapper hverandre.
 6. 6
  Statiske ips, på den annen side ikke endre seg og blir vanligvis tildelt datamaskinen MAC-adresse. Statiske IP-adresser er vanligvis kjøpt på en premie, og blir brukt av bedrifter og organisasjoner. Husholdningene kan kjøpe statiske IP-adresser fra sine leverandører, men kan betale ekstra for funksjonen.
 7. 7
  Det er online IP identifikatorer som kan brukes til samme formål. Du trenger ikke å laste ned noe, og de har ikke lest noe ut av datamaskinen. Når du tilgang til deres hjemmeside, avskjære de en pakke, et fragment av informasjon om datamaskinen, sendt av leverandøren din. Hver gang datamaskinen er tilkoblet Internett, sender leverandøren biter av informasjon til datamaskinen som identifiserer din IP. Den inneholder ingenting personlig. De vil gi deg mye nyttig informasjon.
  • Web IP-adressen viser IP, ISP, Organization, City (Dette er byen din ISP rapporter, men ikke alltid den byen du bor i), Region / stat, land, landskode, tidssone, breddegrad, lengdegrad, postnummer, Metro, retningsnummer, og et kart. Dette er informasjon din ISP rapporter. Det kan ikke være nøyaktig.
  • er enklere. Det viser IP, landskode, Land Navn, Region navn, by, postnummer, breddegrad, lengdegrad, og et kart.
  • Hva er min IP-adresse er en annen som er nyttig i at mange programvare oppsett be om Proxy ditt. Hvis du har en, og vet ikke hva det er, vil denne ressursen vise hva Proxy er.
 8. 8
  En annen IP søk som avslører alle åpne TCP (Transmission Control Protocol) tilkoblinger er å skrive "netstat-n", inkludert mellomrom. Du vil se en fire kolonne liste over alle aktive tilkoblinger og IP-numre.
 9. 9
  Den lokale adressefeltet identifiserer en liste over IP-tall som din ISP bruker gjennom tilkoblingen. The Foreign adressefeltet viser IP-numre av nettstedene eller personer som du er tilkoblet. På bildet er to IP-adresser vises i Foreign Address feltet indikerer, i dette tilfellet, to tilkoblinger til Messenger-kontoer.

Tips

 • Dette er bare for Windows XP og Vista-PCer. En link til en for Apple er inkludert.
 • Under Win95/98 klikk "Start> Kjør> winipcfg."
 • Det er mange andre IP identifikatorer på nettet. Noen er bedre enn andre. Det kan være noen bedre enn andre. Som alt annet, har alle verktøy jobben sin. Undersøke dem, gjør et søk, og bruke den du liker best.
 • Du kan også finne informasjon om IP ved hjelp Hva er My IP Address funksjonen. Dette er den mest vanlig trekk ved alle disse områder.

Advarsler

 • Når du bruker en IP informasjonsside fra en tjeneste som bruker en web proxy (for eksempel AOL), være oppmerksom på at den rapporterte IP kan være at av tjenestens web proxy og ikke den faktiske IP. Dette kan også skje når du ikke bruker en server, slik som AOL, som datamaskinen ofte prøver å skjule din IP-adresse, slik at du kan ha mer sikkerhet.
 • Hvis du er bak en router IP vist vil være din private IP. For å få den eksterne søk på google etter "hva er min ip '. Også du kan sjekke i Google ved å søke "Hva er Internet Protocol-adresse."
 • Ikke last ned programvare som hevder å gi informasjon om IP-adresse. Ingen anerkjente nettstedet vil be deg om å laste ned noe.
 • Ikke kast bort pengene dine på Proxy brikkene. Alle som virkelig trenger å vite din IP kan komme rundt dem. De koster ca 60€ og bare beskytte mot vanlig Internett-søk.