Wkuno

Hvordan gjenkjenne en overgriper

Foreldre, barn og familier, har du noen gang vært bekymret for barnas aktiviteter på nettet? Gå over dette med barna for å hjelpe dem vet forskjellen mellom "Good People" og "dårlige mennesker".

Trinn

Hvordan gjenkjenne en overgriper. Spør deg selv, er denne personen klønete fin?
Hvordan gjenkjenne en overgriper. Spør deg selv, er denne personen klønete fin?
 1. 1
  Spør deg selv, er denne personen klønete fin? Hvorfor er han / hun ber meg om mitt navn alder og / eller kjønn? Alle som spør dette bør bli blokkert umiddelbart, disse er vanlige tegn på en overgriper. MERK: Noen ganger er det ok for noen å spørre etter navnet ditt, men aldri gi ut ditt virkelige navn. Kom opp med en ønskelig fornavn i stedet og ingen etternavn, fordi du kan være til fare en ekte person.
 2. 2
  Overgripere er enig med deg om grunnen alt. Deres hovedmål er å få din tillit, og deretter gå inn for å drepe. Så vær veldig forsiktig.
 3. 3
  Det kan være en overgriper hvis de spør om å møte deg i person.
 4. 4
  Hvis personen er bare å si "hei" og være høflig, er det én ting. Men hvis en person ut av det blå sier "hei", bør et rødt flagg eller en alarm gå av i hodet umiddelbart.
 5. 5
  Hvis barnet blir involvert i et "forhold", og de ​​er svært unge, se på det umiddelbart. Det er vanligvis et rovdyr.
 6. 6
  En god person, som vil mest sannsynlig ikke skade deg, eller be om spørsmål og si etter chatting for en stund, bør de spørre om noe sånt som "hvis det ok, har du et navn som jeg kunne ringe deg?" Ingenting mer bør bli spurt. De ville ha sine egne meninger, og du bør strengt snakke om virksomheten (kjøp, salg, offisielle virksomhet) eller sine interesser, og ingenting av ditt personlige liv.
 7. 7
  Unngå vanlige screennames som "hotmomma210", eller "sexy7". Noen svindlere kan late til å være det motsatte kjønn. Det er viktig å være trygg og ikke møter noen. Hvis så, har en mor eller far kommer med deg og være forberedt.
 8. 8
  En offentlig person vil alltid ha en ekte e-postadresse som john @ johndoe. Com stedet mynamehere888@hotmail.com. Dette bekrefter at de er pålitelige i de fleste tilfeller, selv om det er mulig å etterligne en e-postadresse.
 9. 9
  Hvis du har mistanke om et rovdyr prøver å tære på deg, fortelle noen du stoler på eller en autoritet figur umiddelbart. Få hjelp i å prøve å finne ut om dette er tilfelle eller ikke. Ikke vent, eller prøv å finne det ut selv. Du kan gi den fordelen av tvil til feil person. Ta hensyn til rapporter om savnede personer som kanskje ikke har fått en ny sjanse til å lufte tvil til andre som kanskje har vært i stand til å gripe inn før deres skjebne. Better safe than sorry.
 10. 10
  Ikke sette ditt navn, kjønn eller telefonnummer på nettsteder. Du vet aldri hvor mange som kan bruke det til å få mer informasjon.
 11. 11
  Prøv å unngå å sette personlig informasjon på nettsider uten at du vet for et faktum at informasjonen holdes skjult av nettstedet.
 12. 12
  Faktisk bør du aldri gi noen personlig informasjon i det hele tatt. Det setter sikkerheten i fare.

Tips

 • Tror ikke det er din feil: det er rovdyr er for å dra nytte av noen.
 • Husk alltid at hvis en bruker av nettstedet du er på gjør deg ukomfortabel eller ser ut til å være et rovdyr, det er andre nettsteder du kan besøke for å komme vekk fra fare. Et eksempel er når du besøker et spill nettsted som har et chatterom, hvis du føler deg truet, kan du gå til et annet spill nettsted. Det er mange der ute.
 • Seksuelle overgripere kan være hvem som helst, men det er noen demografiske mønstre.
  • Gruppen profil av de arresterte og / eller behandling reflektere er folk hovedsakelig menn, over 30, hvit, ugift, målretting menn og de som er 'misfits' utenfor mainstream idealer; mangelfull med sosiale, mellommenneskelige og intimitet ferdigheter, identifisere med barn; over gjennomsnittlig inntekt, stabilitetsproblemer, altfor opptatt av sex, avvikende seksuell opphisselse, interesser eller preferanser, tidlig debut av uakseptable, psykopatiske tendenser, over gjennomsnittlig intelligens, og muligens med en fortid kriminelt rulleblad av sex lovbrudd, forvrengte oppfatninger og tenker som støtter anti-sosiale aktiviteter for å rettferdiggjøre uakseptable (pro uakseptable); demonstrert manglende overholdelse av behandling eller tilsyn
 • Ikke vær redd for å si nei til en upassende nettstedet.
 • Ikke vær redd for å blokkere en MySpace-bruker.
 • Hvis du ikke føler deg komfortabel å måtte identifisere så mange tegn for en dårlig person eller Stranger, så ikke snakke med folk du ikke kjenner i det virkelige liv! Det er mye tryggere.
 • Forstå at nettsamfunn er ikke dårlig. MySpace kan være flott og trygt. Sørg for at profilene er alle private og alle venner er kjent i det virkelige liv.
 • Ifølge eksperter, inkludert nonprofit Center for Sex Offender Management, som har online Myten om den "Sex Offender Profil" og US Department of Justice (En analyse av data om voldtekt og seksuelle overgrep, Sex forhold og lovbrytere; Nasjonal konferanse om Sex Offender registre
 • Hvis du er en forelder, og du føler ditt barn / tenåringer trenger mer beskyttelse / veiledning, så kjøpe et nettsted blocker eller overvåkingsprogram. Ikke la online fiender i ditt hjem for å begynne med. Sørg for at du vet hva de gjør på nettet
 • Ta hensyn til brukerprofiler på sosiale nettverk som har blitt "hacket", men hvis koblingene vises på nettet utenfor nettverket (for eksempel Facebook), men linkene fungerer ikke. Disse lenkene kan bringe trafikk til lovbryteren dammen andre steder, men semi-døde lenker også gjøre brukere av sosiale nettverk klar over at de prøver å bidra til å identifisere 'mistenkte' eller bekreftede lovbrytere og deres online områder slik at brukerne kan vite og unngå.

Advarsler

 • The US Department of Justice (DOJ), Federal Bureau of Investigation (FBI) og statene er IKKE strømlinjeformet i sitt tilsyn og forvaltning av sex lovovertreder registrene. Selv kjent informasjon, som distinkte kroppen tegninger som kan hjelpe de offentlige identifisere rovdyr (en stor gekko eller salamander tatovering for eksempel er vanskelig å skjule på en kalv). Likevel disse typer åpenbare markeringer er utelatt av den nasjonale databasen.
 • En sex lovbryteren kan bo, jobbe og spille på ulike områder. De kan eller ikke kan være nødvendig å registrere hvor de bor eller arbeider. Den registrerte har snaut til null informasjon om hvor folk jobber er som registrert. Registranter kan målbevisst bor eller uriktige opplysninger om hvor de bor. En registrant kan være i et område før registreringsplikt sparke i. Personen kan forlate området rett etter registrering, og holder bare under den offentlige radaren, men ser ut til å være møte krav til samsvar.
 • Ikke la barn under 18 år bruker internett for å møte folk. Internett er ikke designet for å møte nye mennesker for under 18 år uansett. Dating nettsteder tillater ikke mindreårige.
 • Online lovbryteren databaser har spredte men inkonsekvente data om rovdyr. Dermed er det viktig å se på alle datasett. En predator kan være registrert i delstaten Florida, for eksempel, som referanser som de kom fra en annen stat, Maryland, for eksempel, men deres opprinnelige kriminalitet overbevisning skjedde i en annen stat. For eksempel NY. I NY, kanskje et fengsel tillate offentlig oppslag av innsatte (Mohawk Correctional Facility, for eksempel). Denne databasen kan ha flere detaljer om den eksakte natur av kriminalitet, men det mangler et bilde av den personen. Bildet kan være på nasjonalt register med DOJ, MD Sex Offender register eller Florida registret. The Florida registeret gir ikke detaljer om kriminalitet. For eksempel kan en lovbryter har produsert pornografi, utsatt en ikke-fremmed kvinne alder 4 år gammel og sitere avvikende seksuell atferd viser penetrasjon. Denne informasjonen kan være på NY Mohawk området, skjønt. Florida beboere kan finne detaljer urovekkende om denne personen er ikke ekte at hans sex krenkelser involvert en 17 år gammel (utnytte folks oppfatning av modenhet og forførende ungdoms stereotyper), i motsetning til en pjokk.
 • Sex rovdyr er nettverk gjennom intetanende foreldre, barneomsorg leverandører, bedrifter, etc. Voksne med tilgang til barn.
 • DOJ National Sex Offender hjemmeside gjør arkiv som en person som er registrert i en gitt tilstand, om personen kan være tiden bosatt og registrert i en annen stat som også vises på DOJ nettstedet. States vanligvis fjerne en overgriper når personen er ute av deres statens jurisdiksjon. Selv om personen har en arrestordre før de dro til en annen stat og registrert. Det er derfor å holde orden på den nasjonale registeret er like viktig som å sjekke på rovdyr i din egen stat, postnummer, og hvor du, din familie bor, arbeider og leker.
 • Aldri la økonomiske situasjon sving inn en mulighet for rov utnyttelse. En billig babysitter kan ikke være der som tilbyr tjenester for å være snill, som en venn eller for pengene.
 • Hvis noen bare ut av det blå (dvs. Legger du til MSN) og spør deg "oh!" (Eller en hvilken som helst derivat av den term), blokkere dem umiddelbart. Sjansen er at de er enten Predators, eller en annen form for undesireable person. Det står for "Age, Sex, Location" og er ofte det første skritt som en potensiell predator vil ta.
 • Til tross for lovens krav til å holde lovbrytere til løslatelse, er lovbrytere vanligvis bor nær barnehager, skoler, parker, etc. hvor store forsamlinger av barn kan bli funnet.
 • Lovbrytere som forsøker å holde av rutenettet for deteksjon og fly under radaren kan unngå å leve forhold som krever dem til å signere en leieavtale. Noen av leilighetene, inkludert offentlige boliger, begrense lovbrytere fra leasing. I tillegg kan lokalsamfunn bli pålagt å motta varsel når en lovbryter blir bosatt. Følgelig kan "couchsurfing", leie fra en annen person eller bor sammen med en partner brukes som en metode for å unngå å bli oppdaget.
 • Aldri undervurder noens situasjon eller mental kapasitet. En del av svindel er effektiv manipulasjon.
 • Ikke unngå å bruke samme etterforske og validere tilnærming til personlige relasjoner som med screening for romkamerater / deltagerne når du planlegger eller potensielt gå utover bekjent i romantisk forhold med noen. Denne personen kan faktisk bli ikke bare din kompis, men din housemate. Jo mer det er en mulighet for at personen kan bevege seg inn i livet ditt som betyr at det er mer risiko, bør det ikke fungere. Seksualforbrytere har leietaker rettigheter, underholdsbidrag rettigheter, palimony rettigheter, samboerskap / sedvanerett herunder rettigheter til å oppta plass, support, og eventuelle rettigheter delt eksempel tilgang og kontroll på en felles bankkonto.
 • Ikke stol på andre for å være årvåken når barn kan være alene med en voksen. Dette er hva noen rovdyr er avhengig av. Noen rovdyr oppfører seg og handle ut før arrestasjonen og inn rettssystemet.
 • Registrering nettstedene har ofte sitater om deres registrering databaser: Ikke bruk denne informasjonen til å urettmessig skade, trakassere eller begå en forbrytelse mot enhver person som er navngitt i registeret eller er bosatt eller arbeider til enhver rapportert adresse. Slike tiltak kan resultere i sivil-eller strafferettslig forfølgelse. Medieoppslag har eksempler på sivile søksmål mot bloggere og andre arkivert av lovbrytere.
 • Uformelle hjem leie, er rom utleie eller couchsurfing som ikke klarer å gjennomføre bakgrunnen sjekker risikabelt. Validere statlig eller føderal legitimasjon, for eksempel stat eller førerkort i-person. Be om å se og spille inn personnummer. Kjøre din egen bakgrunn sjekk gjennom byen eller staten kriminelle poster for nasjonale kriminelle poster. En tredjeparts nettsted kan faktisk mangler en fullstendig rapport som ikke klarer å vise noen har et rulleblad ia bestemt tilstand. Når en dømt sex lovovertreder tar besittelse av en levende plass og ikke er i trøbbel med politi, de de har leietaker rettigheter. Pre-skjermen på forhånd for kriminelle bakgrunn. Det er online leietaker søknader om null eller liten summer for å fange standard data som trengs for en kriminell bakgrunn sjekk.
 • Et flagg av en potensielt urolig bakgrunn er noen har liten eller ingen nyere adresser og / eller sysselsetting fra en legitim virksomhet. En personlig referanse fra noen ikke er en god skjerm. En legitim virksomhet vil ha arkivert som en bedrift med staten, har en fysisk forretningsadresse, er oppført i business kataloger, og kan være oppført med Better Business Bureau, Chamber of Commerce eller Dun & Bradstreet. En romkamerat / housemate søknaden bør be om fortid sysselsetting og boliger. En kredittsjekk ved hjelp av tre topp anerkjente selskaper, inkludert Experian, etc., vil også avsløre en persons tidligere arbeidsgivere og adresser.
 • Det er et faktum uttrykt om og om igjen av myndigheter og bransjer - rovdyr er sirkulerer i miljøer der barn er, blant annet på steder og situasjoner som har bakgrunn screening tiltak.
 • Ikke la deg lure til falsk trygghet av en person uttrykker lignende atferd eller tro om seksualforbrytere å skjerme sin egen sanne identitet.
 • Det er ingen restriksjoner på amerikanske rovdyr, selv flyktninger, fra å gå til andre land til byttedyr i dette området. Det er ingen lov sperring eller tiltak på plass for å stoppe rovdyr som er i flyktning status fra å få pass eller fornye passene. Det er ingen restriksjoner på flyplasser som bar personer i flyktning status fra boarding fly. Det er ingen varslingssystem, sånn for terrorister, som ville varsle myndighetene om at en flyktning rovdyr har nettopp kjøpt en flybillett.
 • Aldri gi ut noen ekstra personlige opplysninger annet enn en elektronisk navn.
 • Noen bransjer som Yoga er førsteklasses avl grunnlag for rovdyr. Næringen har lite tilsyn og regulering når det gjelder bakgrunnen sjekker, eller regelmessig screening av utøvere. Næringen er en der folk har "scenen" eller "profesjonell" navn. Dette tillater dem å sirkulere uten at andre har muligheten til å utføre bakgrunnen sjekker på personens egentlige navn. Dette gjør dem også til å bygge nettverk med Yogis, bedrifter, konferanser, retretter og andre som har direkte tilgang til barn. Et rødt flagg er at personen ikke har en rettshåndhevelse gitt bakgrunn sjekk på nettet, eller gir dette fra en legitim tredje part. Bakgrunnen sjekker bør inkludere et bilde av personen. Ikke stol på bildet for anerkjennelse, bildetekster eller "navnet" på personen i bildet. Photoshop eksperter og tjenesteleverandører kan endre utseende og andre identifikatorer, for eksempel en tatovering av en gekko på en lovbryter ben å vises på en annen etappe enn en annen, osv. Et smart trekk er å få et bilde av den personen eller leie noen til å diskret gjøre det, når vi utfører en bakgrunn etterforskning.
 • Bruk undersøkende ressurser til å etterforske alle som kommer i kontakt med deg selv, familiemedlemmer, kjære, eller venner som kan være i denne personens liv på en personlig måte. Ikke stol på hvordan du føler om noen til å gjøre det smart forebygging når det teller. Intervensjon for skade kontroll er mer utfordrende og kan være mindre vellykket enn forebygging.
 • Aldri ignorere instinkter når det gjelder å sanse noe eller noen er galt. Undersøke instinkter fra pålitelige kilder slike tredjeparter (dvs., politi, myndigheter, hederlig bakgrunn sjekker bedrifter) som ikke har opptjent personlige interesser i identitet etterforskning resultater.
 • Aldri konfrontere personen med eventuelle mistanker eller resultater av en undersøkelse, gode eller dårlige. Resultater, selv om positive, kan fornærme eller tipse dem om hvordan å være mer forsiktig hvis de vet om metoder som brukes for å undersøke bakgrunnen.
 • Aldri anta informasjon fra en person om ham eller henne selv er fakta, spesielt hvis informasjonen har potensielt lite flatterende innhold.
 • Ikke skulle treffe noen på et sted i det virkelige liv, referert til som "IRL" i internett-slang, fordi det er utrygt. Hvis du må, ta med en voksen og møtes på et offentlig sted som Wal-Mart eller McDonalds. Prøv å holde den i en nasjonal kjede eller et offentlig bibliotek.
 • Ikke klarer å bruke teknologien til å utforske ikke bare for moro skyld, men for å unngå risiko. Hold deg oppdatert på nyheter, informasjon og teknologi for å bo trygt. Tilgang eller bli forelder, overlevende, anti-predator og rettshåndhevelse nettverk. Abonner på varsler. Les om hvordan rovdyr opererer. Kjenn metoder og verktøy. Gjør ingen feil, bestemmes rovdyr viser gang på gang sin vilje til å ta i bruk avansert teknologi og nettverksbygging. Gjør det samme og mer for å opprettholde sikkerheten fra rovdyr.