Wkuno

Hvordan chatte med din forelsket på MSN

Du ser alltid knuse på MSN, men er redd for å begynne å chatte. Du er bekymret for at du ikke vil si de rette tingene, eller vil gå tom for ting å snakke om. Ikke bekymre deg så mye - flørter med din forelsket på MSN skal være gøy og stress-fri! Her er hvordan du gjør det.

Trinn

Hvordan chatte med din forelsket på MSN. Ikke prate knuse den andre han eller hun signerer online.
Hvordan chatte med din forelsket på MSN. Ikke prate knuse den andre han eller hun signerer online.

Hekt din forelsket fra start

 1. 1
  Ikke prate knuse den andre han eller hun signerer online. Hjertet ditt kan rase den andre dine knuse tegn på, men det betyr ikke at du må kjøre for å starte samtalen. Det er bedre å spille den avkjøles og ser ut som du ikke bare hengende rundt venter på den andre han eller hun signerer på.
  • Med mindre din forelskelsen er den type person som bare signerer på et minutt om gangen, la litt tid passere - minst 10 eller 15 minutter. Så din knuse vil se at når du ønsker å fortsette samtalen, har du andre ting å gjøre på MSN. Dette vil gjøre at du ser mindre trengende eller.
  • Ikke vent for lenge eller knuse vil ikke tro at du er interessert.
 2. 2
  Ha en morsom og uformell åpning. Når du hilse din knuse, er det viktig å starte samtalen på høyre fot så knuse ønsker å bruke mer tid på å snakke med deg. Nøkkelen her er å spille det kult --- men ikke så kult.
  • Sa: «Hvor er du?" eller "Hva skjer?" er helt akseptabelt. Ikke prøv for hardt å imponere knuse med portåpneren.
  • Du kan starte med en interessant historie om noe som skjedde med deg, noe du tidligere har snakket om, eller noe kult du nettopp hørte på nyhetene. Igjen, holde det kort og ikke prøve for hardt.
 3. 3
  Unngå alltid å være den som sier "hei" først. Det er viktig å finne en balanse i forholdet. Du ønsker ikke å være den som alltid sender den første meldingen, fordi det kan være en sjanse for at forelskelsen ikke kan være alt som er ivrig etter å snakke med deg likevel.
  • Det kan være tilfelle at forelskelsen er bare sjenert og liker det når du gjør alle trekkene. Men hvis dette er tilfelle, så kan det være et tegn på at hvis du ta forholdet til neste nivå, vil din forelsket fortsatt forventer du å gjøre alt arbeidet. Det kan bli irriterende veldig fort.

Være leken

 1. 1
  Erte knuse. Når du blir kjent med hverandre litt bedre, vil erting være en fin måte å flørte med knuse din. Dette vil vise at du setter pris på din knuse quirks og at du ikke tar livet for høytidelig. Her er noen gode måter å erte din forelsket:
  • Hvis han virkelig besatt med en spesiell hobby, band, eller aktivitet, kan du rote det gøy på ham om det. Hvis han er besatt med sin gitar, for eksempel, kan du si: "Hvor mye tid har du brukt med kjæresten din i dag?"
  • Hvis du liker idrettslag som er rivaler, kan du erte ham om hvordan hans lag kommer til å miste den dagen uten å være for irriterende om det.
  • Ikke ta erting for langt. Det er en forskjell mellom poking moro på noen og fornærmende ham eller henne, og det kan være vanskelig å se forskjell på Internett.
  • Vis at du kan bli ertet, også. Han vil bli imponert over at du er trygg nok på ham til å gjøre narr av dine svakheter også.
 2. 2
  Være vittig. Din forelsket vil bli imponert over din rask vidd og humor. Det kan være vanskelig å vise glitrende sans for humor på nettet, men hvis du kan trekke den av, vil knuse bli imponert. Her er noen måter å wow knuse med vidd ditt:
  • Vær rask. Hvis forelskelsen sier noe smart, si noe tilbake så raskt som mulig for å vise at du kan spille ball.
  • Være flink. Lag en spøk om et emne han vet mye om å vise at du er belest og forstå hva som skjer i verden.
  • Være sarkastisk. Litt sarkasme kan gå en lang vei. Hvis du har en hard tid i biologi klassen, kan du later til å sprute om hvor mye du elsker dissekere frosker. Din forelsket vil bli sjarmert av deg hvis du setter den rette tonen.

Være fascinerende

 1. 1
  Ta opp interessante temaer. For å holde knuse engasjert, må du finne emner som er verdt å snakke om. Sørg for at du finner noe som ikke bare er interessant for deg. Her er noen ideer:
  • Hvis noe spesielt spennende som skjer i nyhetene, kan du ta det opp, spesielt hvis det bare skjedde. Du kan si: "Har du hørt om...?" Pass på at du ikke plukke noe for kontroversielt, for eksempel våpenkontroll, fordi du ikke ønsker å starte en krangel før du virkelig kjenner din knuse.
  • Hvis noe utenom det vanlige skjedde med deg den dagen, fortell din knuse. Hvis du kjørte inn i en kjendis, så noe gale skje på gata, eller fikk noen store nyheter, kan det være verdt å snakke om.
  • Ingenting vil kjede knuse raskere enn å fortelle ham eller henne om alt som skjedde med deg den dagen. Med mindre du er en hemmelig agent eller en superhelt, er sjansen stor for at det meste av dagen er ganske kjedelige, og du ikke ønsker å se ut som en narcissist ved å snakke om hva du hadde til frokost som det er den mest fascinerende tema i verden.
 2. 2
  Finn et felles bånd. Hvis du ønsker å ta forholdet utover flørting, husk at felles interesser kan være like viktig som kjemi i et sterkt forhold. Din kjærlighet er garantert å vare lenger hvis du deler lidenskaper andre enn dine lidenskaper for hverandre. Her er noen ting du måtte ha til felles:
  • kan være en stor bånd mellom to mennesker, så prøv å innlede en samtale om musikk. Hvis forelskelsen har hans eller hennes "Hva jeg hører på 'melding fungerer, se på sangen han eller hun lytter til og si noe sånt som:" Åh, jeg elsker det bandet! " Hvis bandet er å ha en konsert, kan du og din knuse til og med ende opp med å gå sammen.
  • Din kjærlighet for utendørs. Hvis dere begge liker fotturer, sykling eller camping, kan det være en stor obligasjon. Utendørs er ikke for alle, og din knuse vil respektere deg hvis du deler den kjærligheten - og kan også be deg om å merke sammen på en vandring eventyr.
  • Din kjærlighet til litteratur. Hvis du både elsker gode bøker, vil dette gi deg mye å snakke om. Du kan også imponere ham ved å anbefale en stor lese, eller leser en bok han nevner. Hvis samtalen går bra, kan du selv si: "Hei, jeg elsket den boka du anbefalte. Vil du snakke om det over en kaffe en gang?"
  • Din kjærlighet for gode filmer. Hvis dere begge er i filmene, vil du ha mye å snakke om. Du kan tilfeldig nevne en ny film du spent på å se og kan vente på knuse din å be deg om å komme sammen.
 3. 3
  Vis at du har et liv utenfor MSN. Gjør din knuse se at du har et liv utenfor datamaskinen. Nevn dine venner, din familie, og definitivt dine interesser, for å vise at chat-livet er bare en liten del av fascinerende personlighet. Her er hvordan å vise at verden er større enn din chatskjermbilde:
  • Uten å være kjedelig, forteller snakke om din favoritt hobby. Hvis du elsker å sykle, fortell din knuse om det. Nevner når du må gå fordi du kommer til å forfølge din hobby.
  • Nevn din favoritt venner, og si når du må gå fordi du og dine venner skal ut på middag, til en konsert, eller hvor. Dette vil gjøre at du ser ut som en morsom person, og han kan selv ønsker å delta.
  • Hvis du er lidenskapelig om dine studier eller et bestemt motiv i skolen, ikke vær redd for å si det. Uten å se ut som en nerd, kan du vise ham at du virkelig bryr deg om noe - poesi eller fysikk, for eksempel. Husk at interessante mennesker har interesser, mens kjedelige folk er lei av alt.

Vis at du er interessert

 1. 1
  Subtilt kompliment knuse. Finn måter å fortelle din knuse hva du virkelig setter pris på ham eller henne. Dette vil vise at du betaler oppmerksomhet til hva som gjør din forelsket spesiell og at du er en omtenksom person. Her er noen måter å gjøre det:
  • Være tilfeldig. Si: "Du er så smart - Jeg visste ikke at" eller "Hvor interessant, jeg aldri ville ha tenkt på det på den måten!" Dette viser at du setter pris på din knuse innsikt uten krypende over ham eller henne.
  • Finn ut hva som gjør knuse spesiell. Hvis din forelsket elsker løpe maraton, sier: "Det er så imponerende at du kunne gjøre det."
  • Prise ditt knuse prestasjoner. Si noe enkelt som "Jeg kan ikke tro du publiserte et dikt. Det må ha tatt mye arbeid!"
 2. 2
  Ta knuse råd. Vis din forelsket at du faktisk lytter til det han eller hun sier. Dette vil vise at du setter pris på din knuse sin mening og at du tenker på ham eller henne selv når du går vekk fra datamaskinen. Her er hvordan du gjør det:
  • Hvis forelskelsen anbefaler et album, lytte til den. Dette vil gi deg noe å snakke om også.
  • Hvis din forelsket anbefaler du kjøper en viss type telefon, par sko, eller hva, hvis du tror hans eller hennes råd er lyd, ta den. Deretter kan du takke din forelsket for tipset.
  • Men ikke rush av å gjøre hva knuse sier. Hvis han anbefaler en film, ikke ser det umiddelbart og rapportere tilbake neste dag. Ta en uke eller to for å si: "Hei, jeg har sett den filmen du anbefalte, og det var fantastisk."
 3. 3
  Viser en interesse i din forelsket liv. Du bør vise at ikke bare er du en interessant person, men at du bryr deg om din forelsket som person. Prøv å finne en balanse mellom å snakke om deg selv, dine interesser og din knuse. Her er noen måter å gjøre dette på:
  • Spør knuse hvordan hans eller hennes uke går. Dette vil få knuse å avsløre litt informasjon hva som skjer i hans eller hennes liv.
  • Hvis din forelsket fortalte deg at han eller hun gikk til en konsert, tennis match, eller restaurant, spør hvordan det var.
  • Spør knuse hans eller hennes mening på et bestemt tema. Dette vil vise at du verdsetter det han eller hun har å si.
  • Ikke bend. Du kan casually spørre om hans eller hennes interesser, venner eller familiemedlemmer, men ikke spør så mange spørsmål som du får for personlig eller høres ut som du leder et intervju.
 4. 4
  Spør din knuse å henge ut. Hvis ting går bra og du føler at timingen er riktig, ikke vær redd for å invitere din knuse å ta forholdet utover MSN. Hvis du har fått vite knuse, kan du gjøre dette tilfeldig og ikke gjøre en stor del om det. Slik gjør du:
  • Spør knuse hva han eller hun har tenkt på denne helgen. Hvis din forelsket sier han er ganske fri, foreslår en uformell henge ut. Si: "Cool, jeg også - vil ta lunsj?"
  • Hvis knuse favoritt band eller komiker kommer til byen, spør om han ønsker å gå til et show sammen.
  • Hvis du kaster en fest eller gå ut med en stor gruppe av venner, inviter knuse. Dette vil være et svært lavt trykk henge ut, og vil gi deg en følelse for hverandre før du går på en ekte date.

Spill det kult

 1. 1
  Ikke bli for ivrig etter å snakke med knuse din. Å spille det kjølig, må du vise at mens du liker å snakke med knuse din, gjør livet ikke dreier seg om ham eller henne. Her er noen måter å gjøre dette klart;
  • Ikke snakk med knuse din hver eneste gang du logger deg på nettet. Snakk med ham eller henne hver andre eller tredje gang du logger på. Dette vil vise at du ikke bare gå online for å fortsette samtalen.
  • Ikke svar på alt han eller hun sier for raskt. Hvis du svarer på den andre han eller hun spør deg et spørsmål, vil dette gjøre det ser ut som du er besatt av samtalen. Hvis du ikke svarer med en gang, vil knuse se at du snakker med andre mennesker, eller gjør andre ting også.
 2. 2
  Ikke undervurder den hemmelige kallenavn. Få en hemmelig skjerm navn som ingen vet om for å se hva knuse gjør når han tror du ikke er online. Dette kan hjelpe deg å ha en bedre følelse av hva din forelsket egentlig tenker om deg, og kan hjelpe deg avkjøle den under din samhandling.
  • Hvis du ser at forelskelsen er ikke online mye når han ikke tror du er online, kan dette tyde på at han er på nettet av samme grunn du er - å fortsette å flørte!
  • Hvis du ser at forelskelsen er bare alltid på nettet, kan det bety at han vil snakke med hvem - når. Dette kan også tyde på at han ikke har et liv.
  • Logg på din hemmelige kallenavn etter at du sier farvel til knuse din. Har signere knuse av med en gang? Dette kan vise at han bare stikker rundt å snakke med deg.
 3. 3
  Ikke være for entusiastisk under samtalen. Det er flott å vise at du tror din forelskelsen er en engasjerende, spennende og morsom person, men hvis du overdriver det, kan du ende opp som ser altfor obsessive. Her er noen ting du bør unngå:
  • Minimer bruken av "LOL" eller "hahaha" - dette vil gjøre det ser ut som du prøver for hardt å være morsom.
  • Unngå for mange emoticons. Dette kan bli irriterende, og vil gjøre at du ser umoden.
  • Hvis forelskelsen ikke reagerer med en gang, ikke umiddelbart følger opp med en rekke spørsmålstegn eller si: "Hvor ble det av deg??" Dette vil gjøre det se ut som din verden dreier seg om din Crush svar.

Finish sterk

 1. 1
  Melde seg ut mens ting er likevel interessant. Det er viktig å melde seg ut til rett tid, slik at du forlater din spesielle noen som ønsker mer. Du bør ikke forlate for tidlig, men bør si farvel mens ting er likevel interessant. Her er hvordan du gjør det:
  • Vent til en interessant samtale for å begynne å pakke opp, og si at du må gå. På den måten kan du si en eller to ting om emnet og deretter si farvel. Dette vil føre til at forelskelsen som ønsker å snakke med deg mer, og vil hjelpe deg å unngå at lang pinlig pause som kan skje etter en time med chatting når dere begge kjører ut av ting å si.
 2. 2
  Gi en overbevisende grunn for signering av. Hvis du ønsker å spille det kjølig, bør du ikke være for opplagt om hvorfor du drar og gjøre forelsket tror du er interessant og mystisk. Her er hvordan du gjør det:
  • Casually si: "Jeg skal ut nå", så knuse lurer på hvor du skal og hvem du skal med. La den stå tvetydig. Dette vil også gjøre det høres ut som du har mange venner og et aktivt sosialt liv.
  • Selv om du har ingen grunn til å gå, ikke si det. Ikke si: "Vel, jeg antar jeg bedre stoppe chatter så mye", eller "Gotta go vannet plantene mine." Dette vil gjøre det høres ut som du har noe spennende som skjer i livet ditt.
 3. 3
  Vis at du hadde en flott tid å snakke med knuse din. Du trenger ikke å være tydelig om det, men du kan la knuse vite at du hadde det gøy chatting og at du gleder deg til å snakke igjen. Her er hva du bør si:
  • "Det har vært gøy å snakke med deg" eller "takk for råd om..." La ham vite at samtalen var meningsfylt uten å overdrive.
  • "Jeg vil snakke med deg snart." Dette vil vise at du er glade for å snakke med ham igjen, men at du ikke vil tilbringe flere timer å vente rundt for å se hans skjermen navn dukker opp igjen.
  • Ikke vær skumle. Unngå å si ting som: "Det var den beste samtalen jeg har hatt i hele mitt liv" eller "Hvilken tid vil du være på MSN igjen så vi kan prate mer??"

Tips

 • Hvis forelskelsen ikke snakke tilbake med en gang, ikke dytte ham. Han kan bare være borte fra datamaskinen hans.
 • Prøv ikke å stille dem et spørsmål hvert sekund. Det ser ut som du er besatt.
 • Være avslappet i måten du snakker til dem. Ikke svar på dem umiddelbart, det gjør du virker så ivrig.
 • Viktigst, bare være deg selv. Ikke prøv for hardt, ikke engang prøve for hardt å ikke prøve for hardt. Tross alt, om du vil ha dem forelsket i noen som ikke engang den virkelige deg?
 • Ikke snakk med knuse din hver eneste dag. Du vil ende opp med ikke å ha mye å snakke om, og det kan se ut som du ikke har et liv.

Advarsler

 • Hvis du vet at knuse utenfor Internett, så disse tipsene vil fungere best. Hvis det er en person du online vite på nettet, men utvikler et crush på, gjør at han er den han sier han er før du avslører personlig informasjon som telefonnummer og adresse.
 • Hvis du møter opp med en person du bare har møtt på nettet, sørg for å gjøre det på et offentlig sted, som en park eller en kaffebar. På denne måten kan du sørge for at han ikke er en creep. Ikke møte på hans leilighet eller et annet sted hvor du ikke kan få umiddelbar hjelp hvis noe går galt.
 • Du kan bli forelsket i din knuse nettet, og kan være veldig skuffet når du faktisk møter. Han kan ha en sjarmerende online persona, men kan være en ekte dud i person - det skjer hele tiden.

Ting du trenger

 • En MSN-konto
 • En datamaskin eller en telefon
 • Knuse MSN
 • Internett