Wkuno

Hvordan bruke AIM

Når du først logge inn på AIM det kan være litt overveldende. AIM er et morsomt verktøy som bør brukes for å få venner og snakke med folk når du egentlig ikke ønsker å plukke opp telefonen. Her er noen tips om hvordan du kan bli en god IM'er.

Trinn

Hvordan bruke AIM. Ikke start en setning med noe sånt som "yo pimp" eller "wassup mann" når den først im'ing en venn fordi, på den sjeldne anledningen til personen du prøver å nå kan ha satt sine screenname innlogget mens deres foreldre er på maskinen.
Hvordan bruke AIM. Ikke start en setning med noe sånt som "yo pimp" eller "wassup mann" når den først im'ing en venn fordi, på den sjeldne anledningen til personen du prøver å nå kan ha satt sine screenname innlogget mens deres foreldre er på maskinen.
 1. 1
  Ikke start en setning med noe sånt som "yo pimp" eller "wassup mann" når den først im'ing en venn fordi, på den sjeldne anledningen til personen du prøver å nå kan ha satt sine screenname innlogget mens deres foreldre er på maskinen. Alltid være høflig når du tilfeldigvis feil noens foreldre for din venn.
 2. 2
  Vær klar over hvem du snakker med. Ofte brødre, søstre eller venner kan logge seg på din venner konto og posere som den personen du prøver å snakke med. Hvis du tror du kan snakke med noen andre, tilfeldig nevne en innsidejobb spøk. Aldri gi dem den tredje grad, hvis det ender opp med å bli den personen du mener å snakke med, kan dette være veldig vanskelig.
 3. 3
  Forstå at 98% av folk som bruker AIM bruk AIM snakke. AIM tale er i utgangspunktet forkortelser for setninger, følelser eller ord. Hvis noen bruker en av disse, kan du se Hvis det du leter etter ikke vises i denne ordboken, spør dem hva det betyr.
 4. 4
  Bruk hele forsinket skrive ting til din fordel. For eksempel: Du spør noen om de liker et band, før du sier at du ikke liker dem, eller du gjør det, venter på deres svar, kan dette spare deg en dum argument som kan komme ut av to venner uenige om et band.
 5. 5
  Vet at det er vanskelig å si om noen er sarkastisk på AIM. De kan si haha, og virkelig mener at det du sa var morsomt, eller de kan si haha, og mener at det du sa var dum. Det er egentlig ikke en god måte å fortelle om noen er sarkastisk eller ikke, må du bruke ditt beste skjønn. Hvis noen bruker ord som LOL (mye latter, ler høyt) eller ROFL (Rolling på gulvet ler), så du kan trygt anta det du sa var morsomt.

Tips

 • AIM er gøy! Nyt det! Men ikke bli for knyttet at det er den eneste måten du tenker på å snakke. Gå ut, snakke i person eller på telefonen. Ikke bli en eremitt.

Advarsler

 • AIM skal primært brukes for å snakke med venner du allerede vet. Hvis du møter noen i en chatterom eller andre online system, aldri noensinne, gi ut noen personlige opplysninger. Det er ingen måte å være sikker på at den du snakker med ikke er noen middelaldrende krype prøver å lure deg til å bli hans "venn". Hvis du ikke ønsker å være kid flosset, foreslår jeg at du være smart, og aldri gi ut noen informasjon om hvor du bor.

Ting du trenger

 • en datamaskin
 • venner
 • en screenname
 • god dømmekraft