Wkuno

Hvordan oppføre seg på IRC

Hvis du har blitt utestengt fra en IRC (Internet Relay Chat) kanal, kan du vite hvor hvor ydmykende det kan være. Ikke bekymre deg, er det noen måter for deg å komme tilbake til og start chattingen som de gode gamle dager.

Trinn

Hvordan oppføre seg på IRC. Har du ikke sidesamtaler.
Hvordan oppføre seg på IRC. Har du ikke sidesamtaler.
 1. 1
  Hør. Når du først kommer inn i chatterommet, lytte etter noen få minutter å finne ut hva folk snakker om. Føl deg fri til å delta i, men ikke presse emnet. Vent til det å komme opp naturlig.
 2. 2
  Ha respekt.
 3. 3
  Har du ikke sidesamtaler. Hvis du bare snakker med en annen person, som kan være irriterende for de andre medlemmene i chatterommet. Ta disse samtalene til e-post, Facebook, Twitter, et annet nettsamfunn, eller til og med tekst.

Skritt å ta hvis du blir utestengt

 1. 1
  Skjønner hvorfor du er utestengt. Du har kanskje allerede vet hva du har gjort, så tenke på om valget var en god eller dårlig en. Husk, du er den som er ansvarlig for dine handlinger.
 2. 2
  Ikke unngå en IRC forbud. Ta straffen til etterretning, og respekterer operatørens beslutning. Unngå å logge på med en annen konto hvis du forventer at du vil gjøre samme feil igjen. Du kan bli utestengt fra kanalen for alltid. Hvis du ønsker å vite nøyaktig hva du gjorde galt, prøv messaging en av operatørene.
 3. 3
  Ikke engang bry argumentere mot forbudet din hvis du vet du er galt. Hvis du ikke forstår, følger det forrige trinnet. Du vil selvsagt tape og bli permanent utestengt hvis du argumentere med en operatør.
 4. 4
  Være venner med en OP.
  • Hvis du er en fiende med ops i en kanal, har du mest sannsynlig ikke vil bli fjernet forbudet. Hvis du er venner med en op, på den annen side, kan du få unbanned fra kanalen. Du kan enkelt bli venner med en op ved å være respekt for sine beslutninger, være snill mot dem, og å være på ditt beste oppførsel.
 5. 5
  Omvende seg og ta vare aldri å gjenta hva handlingen fikk deg utestengt i første omgang.
  • Lover at du aldri vil gjøre handlingen igjen, og be om tilgivelse. Du vil bli uklarert og utestengt igjen hvis du gjør det en annen gang.
 6. 6
  Ikke skyv det.
  • Hvis forbudet blir, eller du blir skreket til for å be om nåde, så la det gå og ikke noen gang gå tilbake. Det er ikke verdt ire av IRC operatører du kan få fra sjikanerende OP-tallet.

Tips

 • Noen kanaler vil blokkere deg på din første lovbrudd. Selv om dette er uten tvil urettferdig, det er deres avgjørelse, og klager om rettferdighet av et forbud vil sannsynligvis ikke gå over bra uansett.
 • Bruk noen logger du samler for ditt eget beste. Bedre ennå, vil du ha mer bevis hvis du tar en skjermdump.
 • Hvis du permanent utestengt, bare gå videre, så det er ingen vits i å prøve å få fjernet forbudet.
 • Les reglene før du gjør noe. Den enkleste måten å bli unbanned er aldri å bli utestengt i første omgang.

Advarsler

 • Noen overdreven spamming / flom, etc i kanaler kan få deg K-foret, eller utestengt fra hele serveren, av en medarbeider.
 • Forsøk på å unngå en kanal forbudet vil nesten helt sikkert få deg i skikkelig trøbbel med nettoperatører, som kan beslutte å utestenge deg fra hele chat nettverk og dermed fra alle kanaler.
 • Trakasserende andre brukere om forbud vil likeledes få deg i varmt vann med nettverk ansatte.
 • Hvis du skulle finne deg selv utestengt fra hele nettverket, glemme dine kanal banner. Og ikke unndra seg et nettverk forbud med mindre du vil at din leverandør for å få en stygg klage om deg og muligens kuttet av internett.