Wkuno

Hvordan å opprette en ny Facebook-gruppe

Har du nettopp sluttet Facebook og oppdaget rart som er en personlig gruppe? Følg disse enkle trinnene for å lage din egen unike stykke Facebook eiendomsmegling.

Trinn

Hvordan å opprette en ny Facebook-gruppe. Skriv noen stikkord for gruppereiser ideen i "søk"-boksen i venstre kolonne.
Hvordan å opprette en ny Facebook-gruppe. Skriv noen stikkord for gruppereiser ideen i "søk"-boksen i venstre kolonne.

Opprette en ny Facebook-gruppe

 1. 1
  Kom opp med en original idé for en gruppe.
 2. 2
  Logg inn på Facebook eller opprette en konto hvis du ikke har en ennå.
 3. 3
  Skriv noen stikkord for gruppereiser ideen i "søk"-boksen i venstre kolonne. Det er lurt å se om du faktisk har hatt en original idé før du oppretter din gruppe. Sørg også for at det er noe andre folk ville vite om, og er ikke bare en spøk blant venner
 4. 4
  Klikk på "profil" øverst, deretter "info" fra profilen din.
 5. 5
  Rull ned til bunnen. Til høyre for grupper seksjonen, klikk "Alle".
 6. 6
  Klikk "opprette en gruppe" på toppen av denne siden.
 7. 7
  Gi din gruppe et navn. Kontroller at navnet er forskjellig og enkelt, hvis det er for komplisert, vil ingen noensinne finne det og ditt medlemskap i gruppen vil være begrenset.
 8. 8
  Inviter vennene dine ved å velge dem fra din nåværende venn liste eller skrive navnet sitt inn i boksen som er gitt. Klikk
 9. 9
  Beskriv din gruppe i "beskrivelse" område. Være veldig konkret, som søkeordsøk vil matche noe du har skrevet i denne tekstboksen.
 10. 10
  Fyll ut kontaktinformasjon. Du kan velge å skrive ting som gateadresse og telefonnummer i beskrivelsen, eller du kan bare sette opp en Facebook email for din gruppe.
 11. 11
  Velg innstillingene for personvern. Ved å skape en åpen gruppe, vil noen på Facebook få lov til å se innlegg og delta i gruppen. En lukket gruppe vil tillate kun inviterte medlemmer til å se innlegg eller bli med, men noen på Facebook vil kunne søke i gruppen. En privat gruppe betyr at bare de inviterte vil se gruppen, inkludert alle sine medlemmer og innlegg.
  • Du kan også ta denne gangen å velge medlemskap godkjenning og oppslag tillatelse alternativer.
 12. 12
  Klikk på "lagre".
 13. 13
  Rull over den øverste linjen av gruppen. Klikk på bildet av et bilde i øverst til høyre og velg "Last opp bilde".
  .
 14. 14
  Velg et nettverk. Merk at dette trinnet vil kun vises hvis Facebook ennå ikke har byttet over til tidslinjen.
  • Vil gruppen være tilgjengelig bare for dem i din region eller skolen? I så fall velger du regionen eller skole fra nedtrekksmenyen listen over nettverk du tilhører.
  • Vil gruppen være tilgjengelig for alle på Facebook? I så fall velger du "Global".
 15. 15
  Velg en kategori og underkategori. Merk at dette også er bare et alternativ hvis du ennå ikke har byttet til tidslinjen. Igjen, være konkret, som de som leser vil finne din gruppe bare hvis det er i riktig kategori.

Få folk til å bli med i facebook-gruppen

 1. 1
  Inkluder så mye informasjon som mulig. Inkluder steder, kontaktinformasjon, nettsteder og telefonnumre. Dette gjør at medlemmer av gruppen kan knytte gruppen til en faktisk person.
 2. 2
  Gjøre siden et fellesskap. Tillate noen å legge ut på veggen på siden, starte diskusjoner og laste opp bilder / videoer
 3. 3
  Gjør din gruppe publikum. Dette vil tillate hvem som helst på Facebook for å bli med siden din. Når du har fått betydelig medlemskap, kan du begrense personverninnstillingene litt mer hvis du velger. Du kan også fjerne enkelte gruppemedlemmer når som helst hvis det er nødvendig.
 4. 4
  Bruk din eksisterende Facebook-venner. Å nå ut til dine nåværende venner på Facebook er en åpenbar måte å bygge opp innledende medlemskap. Men det gir også side en bedre sjanse til å gå viral. Når venner av dine venner ser de har sluttet siden din, vil de trolig klikke på den og kan være lurt å bli med også.
 5. 5
  Nå ut til e-post kontakter. Facebook lar deg sende gruppe invitasjoner til dine venner på Outlook, Yahoo, Hotmail og Gmail.
 6. 6
  Holde innholdet så oppdatert som mulig. Folk er mer sannsynlig til å bli en aktiv Facebook-gruppe. Oppdatere bilder, videoer, lenker og nye på siden din regelmessig. Du kan også svare og kommentere til folk som har lagt til innhold på gruppens side.

Tips

 • En annen måte å gjøre dette på er å skrive "grupper" i søkefeltet, og "Opprett en gruppe" knappen skal være der.
 • Bare fylle ut personlig informasjon hvis du er sikker på at du vil at gruppen for å se personlig informasjon - som gateadressen din.
 • Invitere venner til en gruppe er greit en gang i blant. Vokt dere for "spam-viting" - det vil si å skape mange grupper i døgnet og invitere hver venn til hver enkelt. I stedet, ta deg god tid og tenke på som kanskje faktisk ønsker å bli med i gruppen din før du sender dem en invitasjon.