Wkuno

Hvordan finne folk på facebook

Visste du møter noen på leir og glemmer å få deres kontaktinformasjon før du dro? Heldigvis, så lenge du kjenner deres navn og noen nyttige detaljer, kan du være i stand til å finne dem på Facebook anyways! Dessverre, hvis de har for mange privatliv alternativer sett, kan de være umulig å finne. Men hvis de er søkbare, her er hvordan du finner dem!

Trinn

Hvordan finne folk på facebook. Skriv inn navnet på personen du leter etter i søkefeltet.
Hvordan finne folk på facebook. Skriv inn navnet på personen du leter etter i søkefeltet.

Søk facebook

Gjør et generelt søk på Facebook er et flott sted å starte. Facebook rangerer venner som har felles venner med deg høyere enn tilfeldige mennesker, så du vil være i stand til å finne folk du faktisk kjenner lettere. På Facebook-søk, vil du være i stand til å begrense resultatene etter deres plassering, utdanning eller arbeidsplass.

 1. 1
  Skriv inn navnet på personen du leter etter i søkefeltet.
 2. 2
  Klikk på "se flere resultater for..." nederst på siden om de ikke er en av de beste resultater som virker 7
 3. 3
  Klikk "folk" under søkefiltre.
 4. 4
  Filtrere resultatene etter plassering, utdanning eller arbeidsplass. Skriv inn navnet på stedet den personen du prøver å finne liv på, og velg byen fra rullegardinmenyen. Søket vil automatisk laste å gi deg resultatene fra den aktuelle byen.
 5. 5
  Filtrere resultatene på nytt. Klikk på "Legg til et nytt filter" for å begrense resultatene ytterligere. Skriv inn personens høgskole eller videregående skole som de deltar eller har uteksaminert fra.
 6. 6
  Legge dem til som en venn. Når du har funnet den personen du leter etter, be dem! Pass på at det er riktig person, men - rote rundt på profilen deres for å sørge for at bildene på veggen deres er av dem og ikke en annen John Jacobs.

Gjennom en felles venn

Hvis din generelle søket var resultatløst, kan du prøve å søke en venns venner. Dette er spesielt nyttig hvis du møtt personen gjennom en annen venn.

 1. 1
  Naviger til din venns profil.
 2. 2
  Klikk på "venner" boksen. Det bør være boksen direkte til venstre for deres informasjon.
 3. 3
  Scroll ned og skriv i søkefeltet. Søk etter personens navn eller etternavn.
 4. 4
  Klikk på personens profil. Sjekk at personens profil er faktisk den rette, så be dem om.

Via e-post

Hvis du fremdeles ikke var i stand til å finne den personen du leter etter, kan du prøve å finne dem via e-post. Dette er en fin måte å finne flere personer fra din e-postadresse bok.

 1. 1
  Gå til.
 2. 2
  Klikk på navnet til din e-postleverandør (eller skype å finne dine Skype-kontakter).
 3. 3
  Følg instruksjonene som følger - De er forskjellige for hver leverandør. Du vil enten må oppgi din e-postadresse og passord, eller du blir nødt til å eksportere kontaktene og deretter laste dem inn i Facebook (Gmail).