Wkuno

Hvordan spille oregon trail på facebook

The Oregon Trail er en Facebook-app remake av 1974 dataspillet med samme navn. Spillet ble opprinnelig utviklet for å lære elevene om livet som en 19. århundre pioner, innta rollen som en Conestoga vogn leder på Oregon Trail. Denne artikkelen vil lære deg nøyaktig hvordan du spiller den nyeste versjonen av The Oregon Trail på Facebook.

Trinn

Hvordan spille oregon trail på facebook. Besøk oregon trail facebook apps side.
Hvordan spille oregon trail på facebook. Besøk oregon trail facebook apps side.

Få spillet

 1. 1
  Besøk oregon trail facebook apps side. Den finnes på: http://apps.facebook.com/theoregontrail.
  • Du vil bli bedt om å tillate app tillatelse til Facebook-kontoen hvis det er første gang lanserer app. Klikk "Tillat" for å fortsette til spillet. (Merk: Denne type tilgang er standard for lignende Facebook-apps.

Læring HUD

 1. 1
  Få tilgang til HUD (head-up display). Du kan gjøre dette langs ytterkantene av hvilken som helst skjerm i spillet.
  • Din karakter statistikk - inkludert XP (Experience Points), Energi, mat og en Utholdenhet Lade bar - er plassert i øverste høyre hjørne. Du kan holde markøren over noen av disse elementene for å se nøyaktig hva de er. Noen elementer som mat og Utholdenhet er nødvendig å reise.
  • Klikk på kartet ikonet øverst på skjermen for å se spillet kartet. Du kan gå tilbake når som helst ved å klikke på pilen nederst til venstre på skjermen.
  • Du kan se spillstatistikk samt dine Mynter og Trail Notater øverst i venstre hjørne av ditt. Du kan klikke på et av ikonene for å få mer detaljert informasjon.
  • På høyre side av skjermen kan du se en to-do liste over nødvendige oppgaver.
  • Nederst på skjermen kan du se og få tilgang til lager, spiller Statistikk, Alternativer. Klikk tegnet kortet for å se detaljert informasjon om din venns tegn.
  • Klikk på "Alternativer"-ikonet nederst i høyre hjørne for å få tilgang til fullskjermmodus, lyd alternativer, og grafikk kvalitet innstillinger.

Spille oregon trail

 1. 1
  Sveve over gjenstander eller personer med. Når svever over et objekt eller person, vil det bli skissert i gult hvis du kan samhandle med det. For eksempel på det første skjermbildet av spillet (vist på bildet nedenfor), kan du samhandle med "General Store", blant annet.
 2. 2
  For å avansere gjennom spillet, vil en grønn pil indikerer gjenstander du må samhandle med. For eksempel i bildet under fra det første skjermbildet av spillet, kan du se den grønne pilen peker mot "Help Wanted" sign. Klikk på skiltet for å plukke et yrke.
  • Når du har fullført oppgaven indikert av den grønne pilen, vil det bli sjekket ut fra to-do liste på venstre side av HUD.
 3. 3
  Klikk på pilen nederst i høyre hjørne for å gå videre til neste skjermbilde. Du kan alltid bruke pilene nederst til venstre og høyre side av skjermen for å gå frem og tilbake mellom skjermene.
 4. 4
  Klikk på "trail sign up" skilt på den andre skjermen for å sette sammen din vogn partiet. Klikk på pilen i nedre venstre hjørne for å gå videre til neste skjermbilde når du er ferdig med å lage fest.
 5. 5
  Klikk deg vogn å starte reisen!
 6. 6
  Velg måneden du ønsker å starte din virtuelle reisen. Jo nærmere vinteren du starter, jo verre er sjansene dine for å gjøre det til Oregon. Det er derfor det er best å forlate så tidlig som mulig. Klikk på den grønne haken for å fortsette.
 7. 7
  Endre hastigheten på vognen din hvis nødvendig. Du kan gjøre dette ved å klikke på knappen nederst i høyre hjørne.
 8. 8
  Manøvrere rundt i spillet. Du kan klikke på mini spill-ikonet for å få tilgang til metoder for å lete etter gjenstander, reparere vogn, eller for mat, tyvegods, og erfaring.
 9. 9
  Følg instruksjonene på skjermen for resten av kampen til å ta vare på din vogn, partimedlemmer og karakter statistikk under scenarier langs reisen din!

Tips

 • Du kan kjøpe tradisjonelle Trail noter når som helst ved å klikke på "Legg til notater"-knappen på toppen av programmet.

Advarsler

 • Kjøpe ekstra Trail Notes eller andre in-game innholdet krever Facebook kreditter som krever et kredittkort eller PayPal-konto.