Wkuno

Hvordan ansiktsløftning din facebook

Det virker som om alle har en Facebook-konto i dag. Fremtidige skoler og arbeidsgivere kan vurdere deg basert på den kontoen, men enda viktigere, representerer Facebook den eneste siden av deg noen av dine venner kan se.

Trinn

Hvordan ansiktsløftning din facebook. Endre profilbildet ofte, for å gjenspeile ulike hendelser i livet ditt.
Hvordan ansiktsløftning din facebook. Endre profilbildet ofte, for å gjenspeile ulike hendelser i livet ditt.

Gi din egen facebook en ansiktsløftning

 1. 1
  Endre profilbildet ofte, for å gjenspeile ulike hendelser i livet ditt. For eksempel viser et bilde i cap og kappe den dagen du oppgraderer. Dette gir inntrykk av at du ofte gjør noe. Men det er best å ha en standard bilde å gå tilbake til etter at du vise din nyhet ett av få dager.
 2. 2
  Når du velger nettverket, alltid velge din skole eller høyskole som det primære nettverket. Geografiske nettverk har en tendens til å være løsere og skjemme din følelse av sammenheng.
 3. 3
  Vis bursdagen din, slik at folk kan hilse på deg på den spesielle dagen.
 4. 4
  Vær forsiktig når du fyller ut "interessert i", "sivilstatus" og "etter" kriterier. Den "interessert i" er overflødig med mindre du er homofil / lesbisk. Si at du er "ute etter" et forhold gjør at du ser desperat, så liste deg selv som "single" burde holde. Noen ganger er det best ikke å fylle ut denne delen. Hvis det ikke er noe du vil si til en klassekamerat, så ikke skriv det ned.
 5. 5
  Hvis du er i et forhold, ikke liste deg selv som singel. Dette er grusomt for de som kan være å forfølge deg.
 6. 6
  Vær selektiv med anførselstegn. Fem eller seks er nok, og sørge for at de ikke er inne vitser.
 7. 7
  Sørg for at alt er gjennomhullet riktig. U ønsker ikke ur stnces 2 luk lke ths!

Tips

 • Kontroller at du er i din profil bilde. Det er Face bok, ikke du-og-tyve-andre-folk-on-a-hike-up-mount-everest-bok. Dette gjør det mye enklere for folk prøver å legge deg, spesielt at søta du møtte på campus den andre dagen.
 • Gjør ikke stilken mennesker via sine Facebook-kontoer. Hvis du er så interessert, gå snakke med dem i det virkelige liv. Hvis du ikke har guts til det da et forhold mellom deg ville sannsynligvis aldri fungere.
 • Ikke legg til folk som ikke er dine virkelige venner. Prøv å angi personverninnstillinger for folk til ikke å legge deg utenfor ditt nettverk eller geografisk område.

Advarsler

 • En av de beste tingene med Facebook er enkel layout. Ikke leke seg med det for mye, musikk eller videoer som spilles av automatisk er veldig irriterende for folk flest.
 • Ikke legg tonnevis av applikasjoner. Fleste sjansene er at dine venner virkelig ikke bryr seg om ditt horoskop, katt, eller de siste sangene du lyttet til, og de ​​ønsker ikke å måtte bla nedover alle av dem bare for å skrive noe på veggen. Velg en eller to og feste med dem.
 • Ikke oppdater hele tiden. Det vil bare irritere vennene dine og viser at du ikke har mye av et liv hvis du oppdaterer nettopp hvert 2. sekund.
 • Ikke gjør profilbildet ditt et av deg og en venn, spesielt hvis du og din venn ser ingenting likt. Det er bare misvisende for folk som ikke har lagt deg ennå.