Wkuno

Hvordan tilpasse en mac OS X

Har du noen gang ønsker å tilpasse en Apple Mac som kjører Mac OS X? Følg tipsene nedenfor og Mac Graphical User Interface (GUI) også kjent som Dock, vil Finder og ikoner tilpasses.

Trinn

Hvordan tilpasse en mac OS X. Last ned dette programmet vil endre eple-menyen og kontekstuelle menyer.
Hvordan tilpasse en mac OS X. Last ned dette programmet vil endre eple-menyen og kontekstuelle menyer.
 1. 1
  Gå til candybar 2 er dette et program som vil endre mac OS X-systemet ikoner.
 2. 2
  Velg candybar icontainers laste ned sett av gratis ikoner brukes til å erstatte de vanlige.
 3. 3
  Last ned dette programmet vil endre eple-menyen og kontekstuelle menyer. Etter nedlasting, bør det åpnes automatisk. Hvis det ikke åpnes, klikker du på "Fruit Menu" for å starte installasjonen. Når du er ferdig, start datamaskinen på nytt.
 4. 4
  Åpne «systemvalg». Klikk Fruit Menu.
 5. 5
  Klikk på "eple menyen" over på venstre side av diagrammet. På høyre side er det du kan legge til det. Klikk og dra elementer over til venstre side for å legge dem til din Apple-menyen, klikk deretter på knappen i høyre hjørne for å installere dem.
 6. 6
  Last ned dette programmet vil tilpasse pekere. Pekere du kan bruke med Mighty Mouse kan lastes ned fra Mighty Mouse.
 7. 7
  Klikk for å installere den. Etter installasjon, bør det vises i systemvalg. Åpne den. Du vil se en bar med markøren du har for øyeblikket. Etter at du har lastet ned markøren settet du vil, kan du klikke på den på skrivebordet, og klikk deretter satt til automatisk installere til Mighty Mouse.
 8. 8
  Klikk på knappen "test markør" for å se om du liker det. Hvis du gjør det, klikker du på den blå knappen, nederst i høyre hjørne. Ferdig. Hvis den ikke vises, må du starte datamaskinen på nytt.

Tips

 • Hvis du er interessert i mer "hacking" abonnere på blader som Mac | Liv (tidligere kjent som MacAddict) eller Macworld. De gir deg tips og triks for å gjøre omtrent alt.

Advarsler

 • Mesteparten av programvaren i denne artikkelen er ikke gratis.
 • Vær forsiktig. Ikke gjør noe for å datamaskinens innstillinger med mindre du vet nøyaktig utfallet. Det kan resulterer i noen alvorlige problemer.
 • Lag en sikkerhetskopi av alle dine filer før du endrer gjelder hele systemet som å endre tema, etc.
 • FruitMenu og Mighty Mouse fungerer ikke med Snow Leopard.