Wkuno

Hvordan oppgradere harddisken i din Archos jukebox

Hvis du har en gammel Archos Jukebox og ønsker å legge til mer lagringsplass eller fikse en "HD Feil ', vil denne wikien lede deg gjennom de nødvendige skritt for å gjøre det.

Trinn

Hvordan oppgradere harddisken i din Archos jukebox. Trekk ut jukebox og ta ut batteriene.
Hvordan oppgradere harddisken i din Archos jukebox. Trekk ut jukebox og ta ut batteriene.
 1. 1
  Trekk ut jukebox og ta ut batteriene. For å gjøre dette, ta ut batteriet dekslene på hver side av frontpanelet.
 2. 2
  Fjern de fire skruene på hver side av jukebox. Disse skruene trenger en størrelse 10 torx bit (i en knipe, kan du bruke en middels stor flat gullsmeder skrutrekker). Når du setter den sammen igjen, kan du bruke standard Phillips skruene hvis du har noen liggende for å gjøre fremtidige oppgraderinger enklere.
 3. 3
  Bruk en liten Phillips gullsmeder skrutrekker til å fjerne de to skruene på undersiden av jukebox på hver side av USB-kontakten. Holde disse separat og merkes "bunnen" - Jeg skal forklare i et minutt.
 4. 4
  Fjern de to skruene på toppen ved siden av øret og linje ut. Holde disse separat og merket "top" fordi de er en annen lengde enn de nederste skruene og hvis du blander dem, kan du skade jukebox.
 5. 5
  NØYE fjerne plast støtfangere. Du kommer til å bøye metall, men ikke bekymre deg, og ikke prøve å rette det ennå.
 6. 6
  Når du har fjernet støtfangere, fjerne metallplaten på baksiden av jukebox.
 7. 7
  Du ser nå på harddisken. * NØYE * grep nederst på stasjonen og spaken den opp akkurat høyt nok til å fjerne saken.
 8. 8
  Trekk stasjonen lett å koble den.
 9. 9
  Sett den nye stasjonen på en lignende måte.
 10. 10
  Test jukebox før du fortsetter å være sikker på at den fortsatt fungerer.
 11. 11
  Sett på metalldekselet på baksiden av jukeboksen.
 12. 12
  * NØYE * Sett støtfangere. Jeg fant det enklest å sette de "finnene" (i mangel av et bedre ord) på baksiden i første, daværende nøye bøye metall rundt sidene av støtfangere.
 13. 13
  Skru inn igjen skruene som holder stasjonen i så skru inn skruene som holder på metalldekselet. Du gjorde merking av skruer, ikke sant? For de som ikke gjorde det, lange skruer gå på bunnen og korte skruer gå på toppen.
 14. 14
  Sett batteriene i, krysse fingrene, og start den opp.
 15. 15
  Hvis alt gikk bra, bør du ha en høyere kapasitet mp3-spiller.

Tips

 • VÆR FORSIKTIG!
 • Denne metoden fungerer med Archos Jukebox 5000 og 6000. Det kan fungere med opptakermodeller, men jeg kan ikke garantere det.
 • Ikke tving noe som ikke ønsker å flytte. Du kan ha glemt en skrue. Disse jukebokser er bygget for å ta juling, men hvis du tvinger noe, kan du bryte det.
 • Rock boksen er en veldig god open source firmware som er kompatibel med jukebox din. Jeg anbefaler å bruke den (eller i det minste lese om det).
 • Den største stasjonen jeg prøvde var 80GB og jukebox lese den uten problem. Det kan gå høyere, men jeg kan ikke teste det. Hvis du har en større bil og det fungerer hell, redigere siden for å gi oss beskjed. (Du kan få en pre-formatert 120GB drive spesielt markedsført som en erstatning for Archos Studio enheter her: http://www.newmp3technology.com/120gb.htm )
 • Ved hjelp av en compact flash til IDE adapter og CF-kort, kan du ha installert en solid state drive, som har ingen bevegelige deler og nesten ingen søketid. Foreløpig bruker jeg en 32GB CF-kort, og jeg kan få nesten 12 timer på et enkelt sett med AA-batterier (Energizer eller Duracell), men din kjørelengde kan variere.
 • Hvis du bruker en CF -> IDE adapter, sørg for å velge en med en plast casing som har skruehullene på samme sted som en vanlig 2,5 "drive, ellers vil saken ikke bli lukket og batteriet dørene vil ikke bo på plass!

Advarsler

 • DU VIL GJØRE GARANTI! Ingen IFS, ands eller buts, når du fjerne skruene som holder stasjonen, vil garantien bli annullert.
 • Ikke berør den innvendige elektronikken. Du kan ha en statisk ladning og stek den. Hvis du må berøre kretskortet, sørg for å jorde deg selv. Besøk for informasjon hvis du ikke vet hvordan du jorde deg selv.
 • Som alle hacks, er det en sjanse jukeboks vil ikke fungere etterpå. Jeg er ikke ansvarlig for eventuelle skader.
 • Hvis du bruker en universell strømadapter, sørg for at du har riktig spenning og polaritet før du setter i jukeboksen din!, Fra RockBox forum, har en guide til universelle strømadaptere. Jeg anbefaler å lese den!
  • Spesielt sørg for å gjøre et notat av polaritet, vil reversere polaritet yngel tiltalen kretsen, og kan skade andre kretser (stole på meg)! Husk, senter = positiv.

Ting du trenger

 • Størrelse 10 torx skrutrekker
 • Sett av gullsmeder skrutrekkere
 • Avse 2,5 "(bærbar) harddisk eller CF -.> IDE adapter og CF-kort, pre-formatert med FAT (eller FAT32) Andre filsystemer vil ikke fungere.
 • Tålmodighet