Wkuno

Hvordan fjerne passordet fra en zip-fil uten å vite passordet

Det er ikke mulig å fjerne et passord fra en ZIP-fil med mindre du kjenner til passordet. Men det finnes måter å oppdage passordet.

Trinn

Hvordan fjerne passordet fra en zip-fil uten å vite passordet. Social engineering: Figur ut passordet ved å gjette.
Hvordan fjerne passordet fra en zip-fil uten å vite passordet. Social engineering: Figur ut passordet ved å gjette.
 1. 1
  Social engineering: Figur ut passordet ved å gjette. Dette trinnet innebærer at du vet hvor filen ble lastet ned, eller mer spesielt som lastet det. Av denne kunnskapen kan du være i stand til å finne ut passordet bare ved å gjette. Mange glidelåser lastet ned fra visse nettsteder har som passord nettadressen til nettstedet for eksempel. Dette trinnet vil nesten aldri lykkes med mindre du har god kjennskap til historien til ZIP-filen.
 2. 2
  Brute force angrep: Akkurat som du kan tvinge en lås åpen, kan du også tvinge en zip-fil åpen. På denne måten prøver du ut hver eneste mulighet passordet kan være. Don 't bekymre deg don' t nødt til å gjøre dette manuelt, er det mange programmer der ute som kan brute-force filen. Denne teknikken kan bare datamaskinen gå gjennom hver eneste mulighet. Eksempler et program som kan gjøre dette er Elcomsoft 's distribuert passord recovery. Dette derimot er lisensiert programvare slik at du trenger å betale for det. Bare Google etter "free zip brute force" og du vil finne mye.
 3. 3
  Brute-force med maske angrep: Innen dekryptering, er maske et vanlig begrep refererer til passordet har du fortsatt husker. For eksempel, den mulige passord lengde, alle sifre, bokstaver, spesialtegn som dam, dollar, eller en stjerne i passord, hva er knyttneve og siste tegn i passordet, etc. Du kan bruke dette angrepet hvis du fortsatt husker en del av passordet ditt. For eksempel, hvis du husker passordet er fire tegn og begynner med "z", så kan du definere masken som "z??". Dermed reduserer oppdage skala for programmet, så det vil bare søke etter de siste tre tegn i stedet for fire tegnene i helheten.
 4. 4
  Bruk en ordbok angrep: Denne typen angrep er lik den brute force angrep, men det tar mindre tid, men har en sjanse for å mislykkes. Ordboken angrep i utgangspunktet bruker bare en forhåndsdefinert ord-liste for å prøve og knekke filen. Siden dette har en sjanse for å mislykkes og lagrer ikke så mye i forhold til et brute force angrep sitt beste for å bare bruke brute force angrep.
 5. 5
  fjerne passordet.

Advarsler

 • Kopiering / Nedlasting av lisensiert programvare uten å betale for det, eller uten samtykke fra eieren, er ulovlig og kan føre til ekstrem rettsforfulgt (186 570€ fine og fem år i fengsel!)
 • Brute force angrep kan ta mye tid, avhengig av prosessorhastigheten. Hvis du ønsker å bruke denne tilnærmingen vurdere å be folk med en bedre PC enn din å gjøre det.