Wkuno

Hvordan du sletter en spilleliste fra en ipod nano

Etter å ha problemer med å slette spillelister fra din iPod nano? Følg disse enkle trinnene for å fjerne dem på kort tid.

Trinn

Hvordan du sletter en spilleliste fra en ipod nano. Åpne iTunes-programmet før du kobler iPod nano til datamaskinen med USB-sync-kabel.
Hvordan du sletter en spilleliste fra en ipod nano. Åpne iTunes-programmet før du kobler iPod nano til datamaskinen med USB-sync-kabel.

Automatisk legge til og fjerne sanger og spillelister

Når iPod er stilt inn til å automatisk synkronisere all musikk med iTunes (standardinnstilling), vil sanger og spillelister som er lagt til eller slettet fra iTunes-biblioteket også legges til eller slettes fra iPod når iPod er tilkoblet og synkroniseres med iTunes. Hvis iPod er satt til bare synkronisere bestemte spillelister automatisk er sangene lagt til eller fjernet fra iPod når de blir lagt til eller fjernet fra spillelistene i iTunes som er synkronisert til iPod1.

 1. 1
  Åpne iTunes-programmet før du kobler iPod nano til datamaskinen med USB-sync-kabel.
 2. 2
  Høyreklikk på spillelisten du ønsker å slette, og klikk på "slett". Hvis iPod nano er stilt inn til å synkronisere automatisk med datamaskinen, og alle spillelister fra din iPod nano bør også være i din iTunes.
 3. 3
  Plugg inn din iPod nano til datamaskinen med iPod-ens USB-sync-kabel. Hvis iTunes ikke allerede er åpen, bør det åpnes automatisk, men hvis det ikke gjør det, kan du åpne den ved å dobbeltklikke på den.
 4. 4
  Vente på din iPod nano for automatisk synkronisering med iTunes-biblioteket ditt, sletter spillelister som ikke lenger er i iTunes-biblioteket.

Manuelt legge til og fjerne sanger av spilleliste

 1. 1
  Hvis du foretrekker å administrere sanger og spillelister på iPoden separat fra måten du håndtere dem på itunes:
  • Sett din iPod til manuell håndtering av musikk og video ved å klikke på iPod-ikonet på venstre side av iTunes når den er plugget i.
  • Sjekk "manuell håndtering av musikk og videoer"-boksen.
 2. 2
  Plugg inn din iPod nano til datamaskinen med iPod-ens USB-sync-kabel. iTunes skal åpnes automatisk, men hvis det ikke gjør det, kan du åpne den ved å dobbeltklikke på den.
 3. 3
  Klikk den grå trekanten ved siden av iPod i itunes kilde ruten. Dette vil tillate deg å se innholdet i din iPod. Alle spillelister på iPod nano vises her.
 4. 4
  Klikk på spillelisten du ønsker å slette, og velg "Slett" fra itunes redigere menyen.

Tips

 • Spillelister kan ikke slettes direkte fra iPoden.
 • Du kan også slette sanger fra iPod ved først å klikke på iPod-ikonet på venstre side av iTunes når den er plugget i, og deretter fremhever hver sang du vil slette (alle iPod-sanger vil ha nå dukket opp i den viktigste iTunes skjermen). Når alle de sangene du vil slette, er markert, velger du "Slett" fra iTunes Rediger-menyen.
 • Dette fungerer også med alle andre iPod
 • Forlate On-The-Go-spilleliste, vil det vises på iPod som standard.

Advarsler

 • Hvis iPod er stilt inn til å automatisk synkroniseres med iTunes-biblioteket, spillelister du sletter i iTunes, som da vil bli slettet fra iPod når du plugger den inn, kan ikke gjenopprettes.
 • Hvis iPod-skjermen leser "ikke koble fra" når den er koblet, ikke koble fra USB-sync-kabel fra enten en datamaskin eller iPod. Dette kan resultere i alt av innholdet i din iPod blir slettet. Først mate ut iPod ved hjelp av utløserknappen rett ved siden av iPod-ikonet i iTunes, og vente på iPod til ikke lenger lese "ikke koble fra".

Ting du trenger

 • iPod
 • iTunes
 • Arbeider datamaskin med USB-kabel / dock