Wkuno

Hvordan redigere DLL-filer

Hvis du ser på noen av de mer komplekse delene av den stasjonære datamaskinen, kan du imidlertid være som ønsker å finne, åpne og redigere noe som kalles en dynamisk kobling bibliotek, eller DLL-filen. DLL-filer er i hovedsak mindre deler av et større stykke programvare. Som bibliotek filer, gir de noen mindre kode moduler for bestemte oppgaver. Dette kan gjøre den generelle arkitektur av et programvare-program mye mer effektiv. Når du trenger å se på eller endre disse mini-kode filer eller annen grunn, her er noen av de beste retningslinjer for hvordan man skal redigere DLL-filer vellykket.

Trinn

Hvordan redigere DLL-filer. Forstå nytten av DLL-filer.
Hvordan redigere DLL-filer. Forstå nytten av DLL-filer.
 1. 1
  Finne DLL-filer. Dynamic Link Library filer blir ofte lagt i kataloger som korrelerer til plassering av et hovedprogram i operativsystemet. Når det er sagt, de DLL-filer er ikke nødvendigvis i samme mappe som EXE, eller kjørbar fil. For å finne dem og åpne dem for redigering, må du kanskje søke en rekke lokale kataloger.
 2. 2
  Forstå nytten av DLL-filer. Disse filene inneholder koding elementer som brukes av andre programmer. For å kunne redigere DLL-filer, må du vite nøyaktig hvilke programmer gå med hvilke filer. Eksperter råder nybegynnere at noen DLL-filer kan brukes av mer enn ett program, som gjør redigere dem vanskelig. For de mest vellykkede resultater, må du sørge for at du åpner en bestemt DLL for redigering påvirker ikke noen av programmene som er på datamaskinen.
 3. 3
  Få en decompiler verktøy. For å åpne en DLL-fil og redigere det, må du ha en decompiler program til din disposisjon. Dette er fordi, mye som andre større programmer, DLL-filer er avhengige av skiftende av øverste nivå, lesbar kode til maskinkode, som er i binært eller et lignende format. Det betyr at for å lese DLL innhold, må du dekompilere den tilbake i den menneskelige kode som utviklerne brukt til å lage det.
 4. 4
  Åpne DLL-filen med decompiler.
 5. 5
  Gjør endringer etter behov. Ulike typer DLL redigering oppgaver krever ulike metoder og tilnærminger.
  • Bruk ikonet extractors for å få ikoner ut av DLL-filer. En av de mest populære grunner til å redigere en DLL-fil er ganske enkelt å endre ikoner eller visuelle symboler portrettert på skrivebordet, eller i sammenhenger av spesifikke programmer. For disse typer bruk, eksperter anbefaler å få en bestemt type programvare kalt et ikon kjøkkenvifte. Dette automatiserer mye av redigeringsprosessen for å arbeide med ikoner i en DLL miljø.
  • Gjøre flere endringer til et grensesnitt ved å manipulere lesbar kode som du finner etter dekompilering DLL-filen.
 6. 6
  Rekompilere DLL-filen for å gjøre det arbeidet skikkelig i sin programvare miljøet.

Advarsler

 • Hold et øye for ulike filen feil. Når du forsøker å redigere en DLL-fil, kan du få feilmeldinger relatert til bruker feil filtype. Hvis filen eller annen måte skadet, eller hvis den har blitt komprimert for effektivitet, kan du også kjøre inn feilmeldinger. Vær villig til å analysere disse og arbeide gjennom dem med en prøving og feiling for å lykkes med DLL redigering.