Wkuno

Hvordan lage et Gantt-diagram

Et Gantt-diagram er en type stolpediagram for prosjektledelse. Dette organisatorisk ressurs er ofte i form av et verktøy, selv om ideen om en papirbasert Gantt diagrammet er heller ikke ukjent for mange prosjektledere. Ved hjelp av et Gantt-diagram kan hjelpe finjustere prosjektet tidsplan for eventuelle størrelsen på prosjektet, og bidrar i mange generelle planlegging oppgaver. For de som ønsker å lage et Gantt-diagram til å hjelpe med tid ledelse, organisasjon eller dyptgående analyse av et prosjekt, her er noen av de mest vanlige trinnene som er involvert i denne prosessen.

Trinn

Hvordan lage et Gantt-diagram. Forstå arbeidet sammenbrudd struktur.
Hvordan lage et Gantt-diagram. Forstå arbeidet sammenbrudd struktur.
 1. 1
  Forstå arbeidet sammenbrudd struktur. Gantt-diagrammet er ment å hjelpe med en omfattende mål om planlegging og gjennomføring av en WBS struktur, som er den overordnede strukturen av prosjektet. Å vite mer om hva dette betyr kan være nyttig for de som planlegger å bygge et Gantt-diagram eller bruke en tilhørende programvare ressurs.
  • Lær om terminal og sammendrag elementer. Terminal elementer og oppsummering elementer er to forskjellige typer prosjektfaser eller moduler som har sine egne tidslinjer innenfor et Gantt-diagram. Forstå hvordan de skiller seg og hvordan de forholder seg til hverandre kan være nyttig.
 2. 2
  Samle nødvendig informasjon om alle trinn eller prosesser som inngår i et større prosjekt. Denne informasjonen er hva prosjektlederen vil bruke til å bygge Gantt-diagrammet.
 3. 3
  Bygg tidslinjer. Mens du ser på alle montert informasjon, bestemme hvor lenge hvert prosjekt trinn eller prosessen vil ta. Legg dette inn i miksen, og plotte lengder for enkelte barer som skal representere faser eller prosesser.
  • Skifte tider for resultatene. Med en generell tidsramme i tankene for hvert trinn eller prosess, plassere disse innenfor større Gantt diagrammet for å komme frem til en frist for hvert element. Det kan hjelpe å rave prosesser for å sikre jevnere drift eller eliminere cluster datoer, som kan overvelde prosjektleder.
 4. 4
  Legg ut alle barene på grafen. Gantt-diagrammet samler alle brikkene i forhold til en fastsatt frist. Innenfor et større prosjekt fristen, blir tidslinjen for mindre prosesser klart for de som ser på Gantt-diagrammet.
 5. 5
  Vurdere avhengighet eller relasjoner mellom faser eller prosesser. Ser på Gantt-diagram kan også gjøre det klart hvilke deler av et prosjekt er avhengig av andre. Programvareverktøy kan ha avanserte funksjoner som kan hjelpe menneskelige beslutningstakere for å lære mer fra å vise den visuelle Gantt diagram.
 6. 6
  Implementere Gantt-diagrammet i programvaren. Mange prosjektledere velger å ta all informasjon på et Gantt-diagram og setter dem inn i en programvare-miljøet. For eksempel kan Excel regneark verktøyet være en effektiv hjem for et Gantt-diagram. Velg riktig programvare og digitalisere Gantt diagrammet for å hjelpe jobbe det inn i en større software arkitektur.