Wkuno

Hvordan rap

Rapping er en viktig ingrediens i hip hop musikk og reggae, og har jobbet seg inn i mainstream og alternativ rock også. Det er generelt snakket med en beat, enten med backing musikk eller en Capella. Rap er en kompleks blanding av påvirkninger, og inkluderer elementer av tale, prosa, poesi og sang. Hvis du setter pris på kunstform, har litt talent, og ønsker å lære å rap, vil denne artikkelen hjelpe deg å bygge fundamentet som vil tillate deg å vokse inn i en verdensklasse rapper. Les videre!

Trinn

Hvordan rap. Lær rytme grunnleggende.
Hvordan rap. Lær rytme grunnleggende.

Lære å rap

 1. 1
  Lær rytme grunnleggende. Rap har mer til felles med tradisjonelle enn du kanskje tror. Ta deg tid til å lære om ulike meter og rim, og utvikle en "body føler" for rytme. Hvis din hjerne og kropp ikke er bevisst og i harmoni med rytmen, vil rap føle seg stiv og unaturlig.
  • Vurder å bruke beatboxing som et verktøy for å lære rytme-ikke bare vil dette hjelpe deg å forstå rytmen, men det vil være en nyttig teknikk når du begynner rapping selv.
 2. 2
  Lytt til rap. Lytte til rap musikk vil hjelpe utsette deg for de forskjellige typer innen sjangeren. I tillegg vil konstant eksponering hjelpe finjustere øre for når du begynner å rappe på egen hånd.
  • Du trenger ikke å begrense lytting til bare rap. Noen ganger vil du kunne trekke kreativitet og inspirasjon fra andre sjangre.
 3. 3
  Rap sammen. Pugg ordene til din favoritt rap sang og rap sammen i øret knopper, i stereoanlegget, i bilen, osv. Gjør det høyt, og gjør det med selvtillit! Prøv å rappe sammen til du har hvert ord utenat og (enda viktigere) kan du treffe alle beats riktig.
 4. 4
  Rap med musikk. Se om du kan finne den instrumentale spor av rap sang som du har lagret. Hvis ikke, finn en som er lik. Du kan laste ned fra mange steder på nettet. Øv versene du har memorert over instrumental slå. Igjen, gjør ditt beste for å holde på-beat. Dette vil hjelpe deg å lære hvordan du kan holde en rytme og tempo.
  • Når du er i stand til å utføre rap sang som du har lagret ganske konsekvent over instrumental beat, prøver å tilpasse det til en annen takt. Plukk en med en annen lyd, og muligens et annet tempo. Igjen, kan du finne rap beats på nettet mange steder. Poenget her er at du jobber med å bli tilpasningsdyktige til musikk som du rapping på.
 5. 5
  Rap a capella. Når du har mestret rapping sammen til en beat, prøver rapping sangen helt selv. Hvis du kan gjøre dette riktig for mange sanger, er det trygt å si at du har mestret rytme og bor på-beat.
  • Øv ved å bare lese tekstene. Deretter leste tekstene som du prøver å få en høyning fra sjefen din. Prøv å få det i takt. Tenk deg når du er rapping at du gjør det foran noen du kjenner godt og respekt. Ikke prøv å lage din stemme høres ut som noen du ikke er. Slapp helt av.
 6. 6
  Rap dine egne tekster. Når du føler deg komfortabel rapping på forskjellige beats, begynner å gjøre opp rhymes av din egen. Du trenger ikke å bekymre deg for hva du rapping om, bare plukke ut ting som du ser rundt deg.
  • Skriv minst 10 rhymes om dagen. Selv om du ikke liker det du har skrevet, kan du senere komme tilbake og re-ordet disse rhymes til noe du liker. Når du endelig liker det du hører, teste dem foran vennene dine og se hva de synes.
 7. 7
  Rap med kompiser. Finn noen mennesker som liker å rappe også og ta svinger gjør rapper sammen. Det er lettere å være kreativ når du kan bli inspirert og mate ut av andres flyt.
 8. 8
  Øve, øve, øve. Lytt til rap så mye du kan, analysere den i hodet ditt, og henter inspirasjon fra alt. Vellykket rapping tar timer og timer med praksis, så du bør gjøre alt du kan for når du kan.
  • Lag en rap journal. Hold styr på dine rapper, og praktisere dem ut av tidsskriftet. Bære det overalt slik at når inspirasjonen kommer, har du et sted å skrive dine tanker ned.
 9. 9
  Finne ut hva som gjør deg spesiell. Du trenger ikke å ha en ingenuine eller cookie-cutter svar på dette spørsmålet, men ikke prøv å være akkurat som en annen rapper, selv om de er en av de beste. For å gjøre det bra, må du introdusere noe nytt i bransjen.
 10. 10
  Lær hvordan du rap effektivt. Utover gode tekster og hensyn til rytme, er det noen teknikker du kan bruke for å bli bedre forstått og få frem budskapet.
  • Stress konsonantene. Hvis du prøver å rappe måten du snakker, vil det ikke være forståelig.
  • Hold dine ord klart. Det er fristende å mumle når du begynner å rappe, ta hensyn til å holde dine ord skarp.
  • Rhythm er viktigere enn rim. Ikke snuble eller stoppe hvis freestyle ikke rimer-bare holde på-beat og alt vil bli bra.
  • Være i stand til å tenke på ditt neste linje samtidig gi 100% til linjen du nå rapping.
  • Være høyt! Mens være for høyt er aldri en god ting, er det viktig å både bokstavelig og metaforisk bli hørt.
 11. 11
  Utføre. Vær proaktiv om å finne gigs og viser selv av. Begynne i det små-utfører til små grupper av jevnaldrende og få tilbakemeldinger. Når du føler deg komfortabel med det, begynne å lete rundt for åpne mikrofoner hvor du kan utføre.
 12. 12
  Foreta tilkoblinger. Som du blir bedre, vil du ønsker å starte nettverk med folk som kan betale deg for gigs-bar og klubb eiere, andre rappere, agenter eller plateselskapet selskapets ansatte. Jo flere tilkoblinger du har, jo mer sannsynlig er det å gjøre det stort.

Spesifikke rap artikler

 1. 1
  Begynn rapping. Denne artikkelen kan hjelpe deg i gang.
 2. 2
  Velg artistnavnet. Det bør gjenspeile din stil og personlighet.
 3. 3
  Lær hvordan du kan lage dine egne beats. Flere elektroniske verktøy finnes for å hjelpe deg å oppnå dette.
 4. 4
  Holde bedre. Som dine talenter utvikle, jobber hardt for å bli enda bedre.
 5. 5
  Begynn å skrive dine egne tekster. Rapping dine egne sanger vil hjelpe deg å koble mer til materialet.
 6. 6
  Kom inn i freestyle rapping. Det tar tid å utvikle din freestyling ferdigheter, men det er en verdifull teknikk for å vite.
 7. 7
  Overleve en freestyle kamp. Som du får tillit til rapping din, begynne å delta i kamper.

Tips

 • Prøv rapping til slow-renn sanger før du prøver å rappe raskt.
 • Tror ikke et ord kan bare rim hvis det er stavet det samme. Det handler om flyt og levering.
 • Kom i gang forbedre ordforrådet ditt.
 • Last ned rap instrumentaler som du ville laste vanlige sanger.
 • Spør rap kompiser å bedømme dine rapper.

Advarsler

 • Ikke stjel andre rappere 'stiler eller sangtekster, men lære av dem og innlemme deres stil inn i din.
 • Vær forsiktig med rasistiske, kjønnsdiskriminerende, eller hater tekster eller noe som kan få deg i trøbbel.