Wkuno

Hvordan bli en musiker

Mange har drømt om å bli musikere. Noen har naturlig talent, mens andre må jobbe hardere for å beherske noen teknikker. Å være musiker er ikke så utfordrende, men det er ikke lett heller. Det krever engasjement, praksis, og inspirasjon. Hvis du følger trinnene nedenfor, du også har en sjanse til å bli en stor musiker!

Trinn

Hvordan bli en musiker. Du vil forbedre raskt og ha det gøy ganske snart, så vil du innse behovet for å spille med andre mennesker, for å lære musikkteori, og stoler på meg, vil du føle WAY mindre kjedelig læring skalaer og akkorder.
Hvordan bli en musiker. Du vil forbedre raskt og ha det gøy ganske snart, så vil du innse behovet for å spille med andre mennesker, for å lære musikkteori, og stoler på meg, vil du føle WAY mindre kjedelig læring skalaer og akkorder.
 1. 1
  Kjøp et instrument, men velg noe du har lyst på. Kanskje du drømmer om å rocke ut på en gitar, kanskje du drømmer om banging på, eller kanskje du ønsker å prøve tuba. Ditt første instrument er en forlengelse av deg selv, så velg med omhu.
 2. 2
  Lær musikkteori. For noen mennesker, virker musikkteori som bortkastet tid. Imidlertid er musikkteori en av de viktigste delene av å spille samt. Musikkteori kan læres gjennom bøker og internett, selv om du kan ha mer suksess med en veileder eller ved å delta på en musikalsk skole. De fleste musikalske skoler ikke krever at du går der hver dag, og de ikke forstyrrer det vanlige livet.
  • Også lære musikalske historie. Lære om ulike instrumenter og stykker fra ulike komponister. Pass på å lytte til mye musikk og ta hensyn til spesielle teknikker og måter å spille et instrument.
  • Eller lære en INSTRUMENT direkte ved hjelp tablatures av dine favoritt band, dine ører og en god mengde av mot.
 3. 3
  Du vil forbedre raskt og ha det gøy ganske snart, så vil du innse behovet for å spille med andre mennesker, for å lære musikkteori, og stoler på meg, vil du føle WAY mindre kjedelig læring skalaer og akkorder.
 4. 4
  Bare nyt!
 5. 5
  Lær å lese noter. Mens du kan spille etter gehør, kan det være bra hvis du kan lære å lese. Lære alle notene og øve mye på piano, deretter lære å skue lese.
  • Lesning er også en svært verdifull ferdighet. Mange nybegynnere samt mellomprodukter har problemer med å lese musikk, så pass på å trene mye!
 6. 6
  (Alt dette gjelder for klassisk musikk. Mest folkemusikk er en muntlig tradisjon så lesing og lesning er veldig mye mindre viktig!)

Tips

 • Bli involvert i skolens musikalske programmer, organisere et band, være en del av en musikalsk samfunnet. Nyt musikken din!
 • Øve, øve og øve!
 • Musikkinstrumenter kan nesten alltid bli funnet på bonde butikker. Hvis du har en venn som har en anstendig kunnskap om instrumentet du spiller, be ham om å gå med deg slik at han kan hjelpe øye på de gode tilbudene. Craigslist har over 12 millioner besøkende i måneden med store mengder musikalsk utstyr alltid tilgjengelige.
 • Aldri gi opp musikken din bare fordi noen idioter kaller deg en geek fordi du spiller fem instrumenter. Musikk er en av de beste former for kunst, og du bør aldri gi opp.
 • Foruten å ansette noen lærere, kjøpe noen sangbøker og lære å spille selv.
 • Hvis du har en høyhastighets Internett-tilkobling, kan du gå til og gjøre et søk på "Lær å spille _____, video '. Så sjekk de forskjellige nettsteder for verdifull videoinnhold. Youtube har et bredt utvalg av leksjoner tilgjengelig.
 • Det er greit hvis du blir frustrert, det er alle en del av læringen.
 • Tenk musikalsk. Dette er trolig en av de vanskeligste tingene i å være musiker. Alltid vet hver eneste tone som du spiller. Noen ganger folk huske 10 sider med musikk og spille det uten noen feil (ved øret) mens de har ingen anelse om hva de spiller. Praktisere og du får det!
 • Pass på at du lærer fra noen som allerede vet hvordan du skal spille instrument. Det kan spare deg for penger for ikke å ta leksjoner, men i det lange løp vil det hjelpe deg.
 • Ikke bekymre deg ut når du ser hvor dyrt instrumentene er. Du kan leie dem, eller hører om gode tilbud fra venner. Dessuten trenger du ikke å kjøpe et flygel før du lærer! Prøv et tastatur i stedet.
 • Finn lokale lærere til å gi leksjoner. Dette er ikke alltid så lett som det høres ut. bandFIND har samlet en liste over musikere villige til å gi leksjoner i ditt område.

Advarsler

 • Prøv å ikke være "hater" av andre typer musikk. Bare sette pris på alle former for musikk.
 • Prøv å ikke falle inn i dårlige vaner. De kan ikke virke viktig nå, men senere er det en annen historie, og det vil være vanskelig å bli kvitt dem.