Wkuno

Hvordan overleve en freestyle rap kamp

Kjemper er grunnlaget for all rap musikk. I en rap kamp, ​​vinner rapper med den beste levering, tekster og publikum respons vanligvis. For å overleve en freestyle rap kamp, ​​kan du prøve disse tipsene og teknikker.

Trinn

Hvordan overleve en freestyle rap kamp. Se videoer på nettet av kamper, eller prøve å gå til rap kamper nær hjembyen din.
Hvordan overleve en freestyle rap kamp. Se videoer på nettet av kamper, eller prøve å gå til rap kamper nær hjembyen din.
 1. 1
  Se videoer på nettet av kamper, eller prøve å gå til rap kamper nær hjembyen din. Studere noen freestyle rapper gjort av dyktige kunstnere som er godt kjent for sine rap kamper. Du kan lære mye av rappere som Eyedea, Atmosphere, Tech N9ne, AMB, Nas, Eminem, Tupac, Jin og Biggie. Gode ​​kamper å se opp omfatte Blaze Battles fra HBO, Scribble Jam, blant andre. Det er også en scene i filmen 8 Mile som er en god representasjon av hva en freestyle rap kamp er virkelig liker. Vær spesielt oppmerksom på de teknikkene de kunstnere bruker til kamp, ​​og prøve å speile dem som vil hjelpe deg å forbedre dine egne teknikker.
 2. 2
  Begynn å skrive rap sanger. Skriv ned alt som kommer til hjernen og prøve å rime det. Skriv rap tekster og deretter velge de beste rhymes å gå med dem. Tenk å få en rime ordbok. Muligheten til å skrive en effektiv kamp rim vil hjelpe deg når det kommer til kampen. (Merk: Noen rappere ikke skrive alt ned, de holder alt i hodet, slik at de kan bare snakke om hva som er "ekte".) Ikke prøv å tvinge rhymes hele tiden, though. Bare la det komme naturlig, og gjør ditt beste.
 3. 3
  Praksis. Rapping uten pre-skrevet tekstene på stedet eller improvisert bør gjøres når som helst, hvor som helst, så mye du kan. Mens du er i gang, øve freestyling kamp rhymes. Selv om det betyr å se på et bilde, tenker en ex, eller forestille en fremtidig motstander, gjøre hva du kan for å komme opp med smarte nye måter å fornærme. Når du tror du har gått tom for ting til freestyle om, bare holde det gående, jo lenger du tvinge deg selv til rap uten å gi opp, jo sterkere og mer fleksibel du blir mentalt.
 4. 4
  Starter freestyle battling. Den beste måten å starte kampen er å finne motstandere bare for moro skyld. Har rap kamper med venner som ikke bryr seg hvis du fornærmer dem - eller rotet opp, for den saks skyld. Battle så ofte du kan, spesielt hvis du kan finne en venn som faktisk er god til det og kan hjelpe deg med å forbedre. Når du er sikker på at du er god til det, kan du prøve dine ferdigheter på hus parter og rap konserter, som også er gode steder å øve på teknikker før de faktisk går inn i en fase kamp.
 5. 5
  Slapp helt av. Bo rolig vil ikke bare hjelpe deg å holde hodet kaldt mens motstanderen din disses deg, men også tillate deg å fokusere på å komme opp med en god respons. Ikke bare det, men å holde ro vil forbedre levering, noe som kan gjøre eller bryte en fornærmelse: siden kjennetegnet av god leveranse er timing, slik at hjernen din (og munnen) til løp i panikk kan lamme de beste diss.
  • Pust dypt. Dyp pusting stimulerer vagus nerve, som har en beroligende effekt på kropp og sinn. Faktisk, noen forskere mener at det å gjøre en vane å slappe av og puste dypt kan endre måten genene uttrykke seg, noe som gjør deg roligere person rundt.
  • Har stikkord som du kan gå tilbake til. Disse ordene vil hjelpe deg hvis du tegner mellomrom. Vet hva ord rime med stikkord, slik at du kan bruke dem oftere fordi du vet hva flyter med dem.
 6. 6
  Hvis du er først til å spytte, få mest mulig ut av det. Selv om det kan virke vanskeligere å gå først fordi det gir motstanderen mange muligheter til å gjøre comeback, kan du ta den muligheten bort ved å være selvironiske. Selvkritikk kan være svært uventet for motstanderen prøver å finne dine feil. I 8 Mile endelige slaget, for eksempel, ble B-Rabbit satt til å spytte først og besluttet å fornærme seg før Papa Doc fikk en sjanse (Ja, jeg er hvit, jeg er en boms, jeg bor i en trailer, Mammas en narkoman... Så hva?), forlater Papa ingenting å gjengjelde med.
 7. 7
  Bruk humor i rim, spesielt hvis motstanderen er dødsens alvorlig. Humor kan være dødelig, få publikum til å le av en motstander er en fin måte å deflatere dem - spesielt hvis (s) han ender opp med sprukket opp også. Hvis du kan få motstanderen til å være enig med deg i løpet av din kamp vers, du gjør store fremskritt mot en seier.
 8. 8
  Ikke bekymre deg hvis du mister din første virkelige kamper. Poenget er å stadig øve freestyling og skriving. Jo lenger du gjør det jo bedre du blir, så hold den opp til du har fått det ned.

Tips

 • Knuse dem med punchlines. Lyrikk er viktig, men vanligvis tre eller fire punchlines vil sørge for at du vinner.
 • Du bør foretrekke fakta og aktualiteter i din freestyle rap kamp, ​​vil de redusere motstanderens selvtillit.
 • Ikke se ned. Når du ser ned, ser du beseiret.
 • Når du er i en rap kamp, ​​vil du sørge for at din verset inneholder tre store ting:;
  • Lignelser - Å gjøre sammenligninger med motstanderen din til noe som fornærmer dem. Prøv å koble den med noe som skjer i verden i øyeblikket at alle har hørt om.
  • Disses - Du ønsker å diss din motstander på brede emner (hvordan de kler seg, snakke, spytte, se, gå, snakke og handle) samt personlighet (deres fortid, deres livsstil, og andre personlige svakheter).
  • Humor - Gjør publikum og dommere og til og med motstanderen din latter. Noen ganger som vil vinne kampen for deg.
 • Hvis noen slår deg i en kamp, ​​og den kommer til deg, øve mer før du tror du er virkelig klar. Deretter utfordre dem igjen: hvis du vinner, vil du tjene mye respekt tilbake. Det er en god følelse, og damer eller dudes vil grave systemet og teft.
 • Hvis du har gjort pre-writtens, ikke la dem holde deg tilbake. Du vil ofte finne det beste materialet i øyeblikket.
 • Mens motstanderen din er rapping, bør du finne ut hva du skal si i neste vers. Men vær forsiktig så du ikke å stille motstanderen ut, fordi noen ganger fornærmelser de sier til deg kan vippes (re-regissert som en fornærmelse mot den personen som sa det) og brukes til din fordel.
 • Sørg for at tekstene samsvarer med beat, fordi beat er en viktig faktor i den endelige prosessen i en rap kamp. Også lære å akseptere at det er bare en vokal kamp og det er ingen sjanse for at du faktisk miste livet, overlevd en rap kamp er enklere enn det ser ut.
 • Selv om motstanderen ikke bruker pre-writtens, sier at han bruker dem. Lag en viss usikkerhet i mengden.
 • Battle rapper består av to deler: et sett opp og en punch line. Oppsettet er en linje som er en døråpner eller rim linje som punch-line (der fornærmelse er) vil følge. En Punch-Line er i utgangspunktet en linje som inkorporerer en metafor, Diss, og / eller noe annet for å forbedre flyten rettet mot motstanderen.
  • Eksempel: I Nas 'låt kalt Ether (en berømt rap kampsang rettet mot Jay-Z) han sier "Sett det sammen (satt opp), jeg stein hakke y'all ROC-gutter" (poenget er en fornærmelse hjelp navnet på Jay-Zs rap etiketten og insinuerer at Jay-Z og hans leir foretrekker menn over kvinner).
 • Prøv å ha en "arsenal" av comeback / Disses du kan bruke i enhver situasjon, og holde dem utenat. Dette er svært nyttig når du treffer en blank, som de kan gjøre at du ser veldig vanskelig. Den mest brukte arsenal rap er en som fornærmer deres rhymes, kan da disse brukes uansett hva de sier. Likeledes, når motstanderen bruker en dis mot dine rim, det er når du treffer ham hardest, så betyr det at han kjører ut av ting å si.
 • Ikke skryte om hva du har fått bare si sannheten.
 • Pass på å drikke vann og hydrat før og etter kampen.
 • Prøv å holde deg rolig og fokusere på rapping, ikke hvem som ser.

Advarsler

 • Hvis du føler deg syk før slaget, og du fortsatt ønsker å komme inn der, ser rolig og klar til kamp fordi motstanderen kan fornærme deg om hvordan du ser (bare gjøre en kamp når du er syk hvis du er sikker på å gå i).
 • Ikke slaget noen som du tror vil bli voldelig hvis du vinner.
 • Sørg for å aldri kopiere andres tekster.