Wkuno

Hvordan kjøpe en plasma-TV

For det meste, når du kjøper en plasma-TV er det ingen "beste" merkevare, bare en (e) som du liker best. Du kan ikke gå galt med noen av de store merkene, for eksempel Pioneer, Panasonic, Sony, Samsung, osv. De er alle god kvalitet, og hver har sine styrker og ulemper.

Trinn

Hvordan kjøpe en plasma-TV. Vær oppmerksom på at plasma er sannsynligvis ideelt for deg hvis TV-rommet er en mørk en.
Hvordan kjøpe en plasma-TV. Vær oppmerksom på at plasma er sannsynligvis ideelt for deg hvis TV-rommet er en mørk en.
 1. 1
  Vær oppmerksom på at plasma er sannsynligvis ideelt for deg hvis TV-rommet er en mørk en. Plasma-TVer har en veldig skinnende skjerm og reflektere lys skape et gjenskinn som er som å prøver å lese et glanset magasin med et skinnende lys. Hvis du har en Tube TV og du har gjenskinn nå, er du vant til det.
 2. 2
  Avgjør om du vil 720 eller 1080 vertikale linjer i oppløsning. 720 enheter har færre piksler på samme størrelse skjermen og er generelt bare tilgjengelig i 50 "eller mindre skjermer. Selv om 1080 er den nåværende kringkasting HD og" Blu-ray "standard, mange synes det er vanskelig å se forskjell mellom den billigere 720 plasma og høyere oppløsning 1080 skjermer. Hvis du sitter 8 meter fra TV-en eller lenger, vil du mest sannsynlig ikke være i stand til å fortelle forskjellen mellom 720 og 1080 på en 46 "set eller mindre. Den beste måten for deg å bestemme, er å gå og se på samme program på de to TV-er ved siden av hverandre på en lokal forhandler.
 3. 3
  Se på kontrastforhold spesifikasjonen. Jo høyere forholdet jo mer "ekte" bildet vises. 800:1 er lavest. Nye modellene har 30000:1 ratio (eller bedre). Høyere kontrast generelt bety bedre "sanne svarte" i bildet. Blacks som er for grå redusere eller vaske ut subtile mørke detaljer og muddle skygger og andre "grå" farge informasjon.
 4. 4
  Sjekk i noen butikker for å finne ut for deg selv om du kan se en forskjell fra den avstanden som du vil se. Hvis du kan, bestemmer hvor mye du er villig til å betale for denne forskjellen.
 5. 5
  Plasma-TVer er raskere enn LCD, og er best for en hjemmekinoopplevelse. LCD-TV er vurdert på 60Hz eller 120Hz (240HZ kommer snart), alle plasma-TVer er 480HZ. Dette refererer til å oppdatere prisene som minimerer uskarphet når du ser på scener med rullende tåke, bølger eller røyk.
 6. 6
  Avgjør om du vil ha en forbruker eller en kommersiell sett.
 7. 7
  Finne ut hvilke funksjoner du trenger, som er "hyggelig, men ikke kritisk", og som du kommer til å bruke. Forbruker-apparater har flere funksjoner, flashier styling, og (noen ganger) bedre garantier, samt å måtte møte noe strengere statlige standarder. Kommersielle sett har stor verdi. De gir veldig god bildekvalitet for pengene, men har en tendens til å være minimalistisk styling og funksjoner, og ting som bord stands, HDMI / DVI-innganger, tunere og høyttalere er ekstra kostnader alternativer som kan drive kostnadene opp utover forbruker versjon hvis du legge dem.
 8. 8
  Vurder om du vil kjøpe på internett eller fra en lokal forhandler. Førstnevnte er som regel rimeligere, men hvis noe går galt, kan returnere den store, dyre maskinen være en problemfri. Også ta hensyn til at du kan unngå å betale moms når du kjøper fra mange nettbutikker, som kan spare deg hundrevis på en dyr TV. Kommersielle sett er mangelvare i lokale butikker, mens mange Internett-leverandører ikke tilbyr forbrukeren versjoner.
 9. 9
  Fokus på et håndterlig antall modeller ved å luke ut de som ikke oppfyller dine kriterier.
 10. 10
  Sjekk ut "ekspert" vurderinger, som CNET og forbruker rapporter. Les bruker kommentarer på ulike nettsteder over hele nettet. Vurderinger er uvurderlig, fordi velge en TV-apparatet på et salg gulvet ikke avsløre alltid fakta om et bestemt TV pålitelighet over tid.
 11. 11
  Se på de settene du vurderer i mer enn en butikk. For mye avhenger av bildeinnstillingene, ambient belysning, og til og med kvaliteten på video feeds.
 12. 12
  Ikke få lammelse fra analyse. Det vil alltid være noe nytt kommer snart. Prisene vil alltid falle over tid. Faktum er at de fleste nåværende plasmaer er veldig bra og prisene er rimelige for gleden de gir.
 13. 13
  Bruke sammenligning shopping nettsteder som dealmine. Com eller Yahoo Shopping for å oppdage hvordan prisene varierer på forskjellige butikker.

Tips

 • Dell plasma-TVer bruker koreanske glass og europeiske kretser. På salg, tilbyr de en veldig bra verdi, men kontroversielle kvalitetskontroll.
 • Philips har en tendens til å bli oversett, selv om deres reklamer om ambilight gjøre mye mot å øke offentlig bevissthet om flatskjermer.
 • Når man sammenligner ulike sett i en butikk, ansatte har en tendens til å være svært nyttig siden det er en så stor billett element og vil la deg gjøre mange ting som du ikke ville være i stand til å gjøre hvis du kjøper noe som en CD. Mange butikker vil tillate deg å forandre innstillingene på displayet modeller og selv bringe i din egen "Blu-ray", DVD eller video game system for å teste ut bildene.
 • Det er som regel best før du bestemmer deg for å kjøpe på nettet for å ta en rask tur og snakke med selger på din elektronikkbutikk. De kan gi deg innsikt i flere funksjoner for å vurdere når man sammenligner de beste merkene. En stor tips jeg plukket opp var at på et visst leseavstand dpi ikke lenger blir en faktor, vel vitende om dette kan spare deg massevis av penger på ditt neste kjøp. Også alltid huske å grundig sjekke returrett, kan dette spare deg mye penger bør ikke TV når du kommer hjem og sette den opp.
 • Selv om det er mange gode grunner til å kjøpe en plasma-TV, kan en LCD eller LED TV være bedre for visning vaner. Sørg for at du har vurdert dette før du kjøper.

Advarsler

 • Fujitsu plasma-TVer har en ivrig følgende, men mange kunnskapsrike eksperter tror de er overpriset.