Wkuno

Hvordan aktivere en Comcast kabelboks

Comcast teleselskapet eier alt utstyret sitt og leier sine kabel-mottakere til sine abonnenter. For nye abonnenter, aktiverer et felt tekniker kabelen boksen ved installasjon. Men hvis en gjeldende abonnent bestiller en ny kabel boks, kan han installere og aktivere den til sin eksisterende service, uten ringer etter service.

Trinn

Hvordan aktivere en Comcast kabelboks. Trekk ut den gamle Comcast kabel-boksen og koble den nye boksen til TV og kabel-tjeneste ved hjelp av eksisterende kabling.
Hvordan aktivere en Comcast kabelboks. Trekk ut den gamle Comcast kabel-boksen og koble den nye boksen til TV og kabel-tjeneste ved hjelp av eksisterende kabling.
 1. 1
  Trekk ut den gamle Comcast kabel-boksen og koble den nye boksen til TV og kabel-tjeneste ved hjelp av eksisterende kabling.
  • Hvis du oppgraderer til en HD-boks, og du har en HD-TV, kobler boksen med en HDMI-kabel.
 2. 2
  Sørg for at du har en aktiv Comcast kabel jack hvis du installerer en ekstra, ikke en erstatning, box.
  • Comcast kundestøtte representant skal bekrefte at du har en aktiv jack før du bestiller den nye boksen. Hvis dette ikke har skjedd, vil en tekniker trenger å komme ut og installere en jack. Ring Comcast å planlegge en samtale.
  • Hvis du har en aktiv jack koble kabelen til kabelen kontakten med en koaksialkabel runden kabelen med tønneformet kontakt.
  • Koble kabelen boksen til TV med en koaksialkabel eller, hvis det er en HD-boksen, bruker du en HDMI-kabel.
 3. 3
  Logg på datamaskinen din, starte din nettleser og gå til https:/ / digitalnow.comcast.com / aktivere utstyret ditt.
 4. 4
  Skriv inn din Comcast kontonummer og følg instruksjonene på skjermen for å aktivere din kabel-boksen.
  • Hvis du ikke har nettilgang, eller hvis aktiveringen er mislykket, ringe Comcast kundeservice for mer informasjon om hvordan du aktiverer en Comcast kabel-boksen..

Advarsler

 • Ikke forsøk å aktivere en brukt boks kjøpt fra en tidligere Comcast abonnent, for eksempel en boks som selges på eBay eller Craigslist. Hver kabelboks har et nøkkelkort som identifiserer boksen på Comcast nettverk.
 • Brukte kort fungerer kanskje ikke på Comcast nettverk av flere grunner som den forrige abonnent hadde en utestående saldo, kortet ble eported mistet eller stjålet, eller kortet er skadet. Brukte mottakere kan også være utdatert og ikke lenger passer sammen med den Comcast nettverket.
 • Kontakt Comcast kundeservice før du kjøper en brukt kabel-boksen for å sikre at du vil være i stand til å aktivere den på Comcast konto. I noen områder vil Comcast ikke aktivere en brukt mottaker i det hele tatt.

Ting du trenger

 • Koaksialkabel
 • HDMI-kabel