Wkuno

Hvordan planlegge et kinorom

Vil du ha en hjemmekino? Det vil ta litt planlegging å sørge for at det er perfekt. Her er hva du bør vite om:

Trinn

Hvordan planlegge et kinorom. Kartlegge størrelsen på rommet og plassering.
Hvordan planlegge et kinorom. Kartlegge størrelsen på rommet og plassering.
 1. 1
  Kartlegge størrelsen på rommet og plassering. Ting å vurdere omfatter: Skjermstørrelse, projektor avstand beliggenhet, mini-kjøkken, plassering av lydutstyr, skrå og / eller lagdelt sitteplasser ordninger, størrelse på sofaer eller stoler.
 2. 2
  Få komponenter: Prosjektor, lerret, 5,1 v 7.1 surroundlyd A / V Receiver (med tilstrekkelig HDMI inngang / utganger), Xbox 360 (gaming og upconverting DVDer), PS3 (billig Blu-Ray/DVD spiller), datasystem (internett, musikk, bilder), Switch / Hub for intranett / internett oppkobling av komponenter, Buttkicker forsterker (bass Shackers for stoler), fjernstyring, DVR / kabel-boksen, Kraft balsam og batteri backup for å beskytte utstyr, RF fjernkontroll (IR, RF og RS232) kontrolleren.
 3. 3
  Få riktig fjernkontroll. IR, RF, og RS232 kontroll av komponenter. MX3000 med RF/232 grensesnittet er et fint alternativ. Trådløst tastatur (Logitechs Bluetooth pleksiglass har musen innebygd i tastaturet).
 4. 4
  Styr lys. Lutron har enkle IR lysbrytere og når grensesnitt med MX3000 kontrolleren kan du individuelt tildele IR-utgang for å kontrollere individuelle lysbrytere. Det er også hele huset lysanlegg som kan styres via RS232-kommandoer. En av farge tau lys i en kronen bidrar med stemningsbelysning som kan legge stemning til rommet. Rødt tau lys gjemt under basen trim er en billig måte å gjenskape teater stil midtgangen lys.
 5. 5
  Kable det riktig. Kjør minst en HDMI-kabel fra projektoren til komponenten stativet. Kanskje en skjermkabel, Cat 5 (IR og / eller RS232 kontroll og programmering, RG-6 (kanskje tre eller fire bare i tilfelle HDMI alternativene er ikke tilgjengelige). Cat 5 til hjemmet router som skal kobles til hub / switch i komponenten kabinett Tenk å kjøre all makt tilbake til komponent stativ (projektor, sub, og sitteplasser) -. dette vil tillate deg å bygge en "forlengelse" ledning som plugges enhetene (projektor / sub / annet?) i kraft condition enheter. Cat 5, går RG6 og 16/2 høyttaler til seter (seter er for bass shacker / butt kicker alternativet). 7.1 surround betyr 16/2 (min) ledningen til to høyttalere i den bakre, midtre og fremre, pluss en ekstra 16/2 for den fremre senterhøyttaleren. RG6 eller lang subwoofer ledning fra komponent stativ til subwoofer plassering. 2/3/4 RG6 er ledninger fra satellitt og / eller kabel-leverandør til komponent stativ. Tenk kanal til alle steder.
 6. 6
  Plukk din TV. 720p, 1080i, 1080p, HD v.?? Disse er alle svært forvirrende tall og bokstaver for gjennomsnittet. Det grunnleggende er DLP er bedre. 1080i er high def blir gitt av satellitt og digital kabel-leverandører. Det ser flott ut! 1080p er dagens høye spec. Hvis du går på 1080p sørge for at alle de sekundære komponenter er i stand til de samme tall / bokstaver.
 7. 7
  Velg et rom farge. Flat og mørke er et godt alternativ. Hvis det er et dedikert rom, prøv en mørk rødbrun på veggene og flat svart på taket. Det er et mørkt rom selv med flere kan lys på, men det fungerer godt. For en dedikert hjemmekino bør du se nærmere på akustisk panel på veggene også. Dette hjelper med lydkvaliteten i rommet og hjelper isolere lyden fra utenfor rom.