Wkuno

Hvordan jailbreak en ipod touch

Hvis du har en iPod Touch, men skulle ønske det var flere funksjoner som tilpassede applikasjoner, vil du elske å ha en jailbroken iPod. Følg trinnene nedenfor og du vil være i stand til å jailbreak din iPod med letthet.

Trinn

Hvordan jailbreak en ipod touch. Sikkerhetskopier ipod touch.
Hvordan jailbreak en ipod touch. Sikkerhetskopier ipod touch.
 1. 1
  Sikkerhetskopier ipod touch. Før du gjør noe, sørg for å synkronisere med iTunes og utføre en backup. Dette er et forebyggende metode i tilfelle noe går galt.

Metode en: Cydia med Redsn0w

 1. 1
  Oppdater programvaren. Følg disse trinn-for-trinn-instruksjoner for å jailbreak din iPod Touch 4G eller iPod Touch 3G med antagelsen om at du allerede har oppdatert din iPod Touch til iOS 5.1 (vær oppmerksom på Innstillinger-> Generelt-> Om-> Version skal være 5.1)
 2. 2
  Last ned redsn0w søknad. Last ned Redsn0w 0.9.10b6 for Windows fra og redsn0w 0.9.10b6b for Mac fra og lagre programmet i en mappe kalt "Redsn0w" på skrivebordet ditt.
 3. 3
  Pakk redsn0w. Dobbeltklikk på Redsn0w zip-filen og pakke ut søknad til Redsn0w mappen. Navigere tilbake til Redsn0w mappe og starte Redsn0w programmet.
 4. 4
  Starte prosessen. Etter å ha startet Redsn0w, klikk på Jailbreak knappen.
  • Windows 7-brukere bør kjøre. Exe i Windows XP kompatibilitetsmodus (høyreklikk på Redsn0w. Exe og velg Egenskaper, og velg deretter kategorien Kompatibilitet, og velg Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for Windows XP). Windows XP og Windows 7-brukere bør kjøre Redsn0w som administrator (høyreklikk på Redsn0w. Exe og velg Kjør som administrator).
  • Du vil bli bedt om å koble din iPod touch til datamaskinen, og slå den av. Følg instruksjonene og klikk på "Next" for å gå til neste skjermbilde.
 5. 5
  Sett din iPod touch inn i DFU-modus. Redsn0w vil ta deg gjennom de nødvendige skritt:
  • Hold-knappen på iPod touch nede i 3 sekunder.
  • Nå samtidig nede Hjem-knappen og holde de to knappene nede i 10 sekunder:
  • Slipp knappen mens du holder på Hjem-knappen trykkes inn, inntil Redsn0w registrerer enheten.
  • IPod touch bør starte nå. Husk å løsne på Hjem-knappen. Redsn0w vil nå begynne å forberede de jailbreak data.
 6. 6
  Velg alternativene. Du vil bli bedt om å velge jailbreak alternativene du ønsker. Sørg for at Cydia er valgt, og velg deretter Neste for å fortsette.
  • Du iPod touch vil bli restartet igjen og Redsn0w vil nå begynne å laste opp den nye RAM-disken og kjernen.
  • Når jailbreaking prosessen er ferdig, klikk på Fullfør-knappen for å avslutte programmet.
 7. 7
  Vent mens iPod touch omstart. Dette kan ta opptil fem minutter. Etter at den har startet på nytt, bør din iPod Touch bli vellykket jailbroken, og Cydia jailbreak app på din iPod touch hjem-skjermen.
 8. 8
  Du må starte din ipod touch tjoret. Når Redsn0w er ferdig jailbreaking din iPod touch, må du starte den tjoret, noe som betyr at hvis du trenger for å starte iPod touch vil den bli sittende fast på Apple-logoen. Alt du trenger å gjøre er å kjøre Redsn0w og denne gangen klikk på Tilbehør og klikk deretter på Bare boot fra listen over alternativer og følg instruksjonene på skjermen for å starte iPod touch.
 9. 9
  Besøk www. Iphonehacks.com. Deres nettsted har mer detaljert informasjon, tips, triks og feilsøking.

Metode to: blackra1n

 1. 1
  Åpne datamaskinens nettleser. Skriv inn "blackra1n" og klikk på søk-knappen.
  • Lese søkeresultatene, og finn deretter klikker på en link med tittelen "BlackWeather."
  • Når på nettstedet, blar du helt nederst på siden og klikk på logoen til operativsystemet som du bruker for øyeblikket: Windows eller Mac OS X.
 2. 2
  Last ned den aktuelle filen. Siden vil be deg om å laste ned en. Exe eller. Dmg-filen. Velg den som passer for operativsystemet ditt.
 3. 3
  Koble ipod touch. Når nedlastingen er ferdig, koble iPoden til datamaskinen.
  • Lukk iTunes hvis det er åpent, og finne programmet du nettopp lastet ned. Det bør være med tittelen "blackra1n."
 4. 4
  Gjør det regn. Åpne "blackra1n" og klikk på knappen som sier "Gjør det ra1n." En melding vil dukke opp på datamaskinen din sier at jailbreak var vellykket. Merk: en illustrasjon av en mann med iPhones vil vises på din iPod touch screen.
  • Når den grafiske forsvinner, vil din iPod tilbake til låseskjermen.
 5. 5
  Låse opp iPod touch. Du vil se en app som heter "blackra1n." Klikk på den.
  • Når programmet åpnes, vil du få to valg av apps å laste ned: ". Rock" "Cydia" og Velg "Rock" app, og det vil bli installert på din iPod Touch.
  • Nå ser for app på iPod, og åpne den. Når den åpnes, vil du være fri til å søke og laste ned ulike programmer og temaer for din iPod Touch.

Metode tre: JailbreakMe

 1. 1
  Gå til http:/ / jailbreakme.com. Den automatisk oppdage om enheten er kompatibel med denne metoden for jailbreaking.
 2. 2
  Velg "slide å jailbreak"-knappen. Vent til enheten laster programmet ned. Hvor lang tid dette tar avhenger av hvor rask forbindelsen er, prosessen kan ta opptil fem minutter.
  • Når du ser at app "Cydia" er installert på enheten din, har enheten vært jailbroken. Det vil fremstå som en pop-up.
 3. 3
  Trykk "ok". Du kommer tilbake til startskjermen. Cydia vil nå bli inkludert sammen med de andre apps. Du er nå gratis å laste ned ikke-godkjente apps og tweaks uoffisielt er godkjent av Apple.
 4. 4
  Start enheten. Hvis du får problemer, bør en omstart vanligvis fikse dem. I verste fall, kan du alltid med og starte jailbreak prosessen på nytt.

Tips

 • Skulle du noen gang trenger å tilbakestille iPod, holder du nede søvn og hjem-knappen i noen sekunder.
 • Å tvinge iPod til gjenoppretting hold nede meny-og på-knappen samtidig. Fortsett å holde knappene til skjermen blir tom (dette vil starte iPod). Trykk på strømknappen for å slå på iPod, men fortsatt holder nede meny-knappen. Etter en stund på iPod-skjermen vil be deg koble din iPod til iTunes.
 • Hvis du ikke liker din jailbroken iPod, kan du bruke restore-knappen på iTunes.
 • Disse trinnene vil kun fungere med iPod Touch. iPod video, Nano, Mini, etc. kan ikke være jailbroken.

Advarsler

 • Les alle advarsler på jailbreak nettstedene før jailbreaking din iPod Touch. Unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i bricking enheten.
 • Aldri oppgradere iTunes uten først å gjenopprette iPod.
 • Jailbreaking din iPod Touch vil gjøre garantien ugyldig med Apple.

Ting du trenger

 • En Mac eller PC med internettilgang og den nyeste versjonen av iTunes. (Anbefales)
 • En iPod Touch med kabel
 • Wi-Fi-tilgang
 • Sikkerhetskode til Wi-Fi (hvis det er satt opp)