Wkuno

Slik spiller runescape

RuneScape er et populært MMORPG (Massively Multiplayer Online Role-Playing Game) i en middelaldersk setting. For å starte, er alt du trenger for å opprette en konto. Senere i spillet, kan du velge å bli medlem (de som betaler for ekstra funksjoner). Med et betalt abonnement, kan du bygge ditt eget hus, utforske flere områder, og nivå mer kompetanse.

Trinn

Slik spiller runescape. Klikk på "Opprett ny konto" linken nederst på siden som vises.
Slik spiller runescape. Klikk på "Opprett ny konto" linken nederst på siden som vises.

Opprettet kontoen

 1. 1
  Gå til runescape nettside og registrere din konto.
 2. 2
  Klikk på "Opprett ny konto" linken nederst på siden som vises.
 3. 3
  Skriv inn navn, e-postadresse, passord, og alder, og klikk deretter fortsette. Husk at du må være 13 år eller eldre hvis du ønsker å være i stand til å fritt prate med folk!
 4. 4
  Velg din karakter hudfarge, kjønn, og hva du vil at de skal se ut. Dette vil ikke påvirke sine ferdigheter i spillet. Siden det er en fantasy-type spill, er det fint hvis du gjør din karakter være av motsatt kjønn. Husk at du kan endre figurenes kjønn, hudfarge og klær i spillet.
 1. 1
  Tilpasse figuren din. Du kan gjøre dette ved å klikke på fanene øverst i høyre hjørne av skjermen for hår, skjorte, bukser / skjørt, støvler, hudfarge, og skjegg (hvis aktuelt) og så velge type og farge du ønsker under.
 2. 2
  Navngi din karakter. Dette kan bli hva du vil, men sørg for at du ikke bruker noen vulgært språk eller de kan tvinge deg til å endre navnet senere.

Starter ut!

Merk: Det kan være lurt å bruke en hybrid av disse to metodene når du starter opp, så det er vanskelig å starte helt på egen hånd, men etterbehandling alle oppgavene kan bli kjedelig.

Alternativ 1:

Lytt til spillet.

 1. 1
  Gjør hva spillet sier at du skal gjøre! Den neste delen er ganske selvforklarende - en haug med instruksjoner vil vises på skjermen. De vil fortelle deg hvordan du kan snakke med Explorer Jack, gå til oppgavelisten og plukke noen mynter opp av bakken. Du bør avslutte alle de innledende oppgaver på oppgavelisten hvis du aldri har spilt før, bare for å finne ut hvordan spillet fungerer. Hvis du trenger hjelp når som helst i løpet av denne prosessen, klikker du på oppgaven, og klikk deretter på "hint"-kategorien.
 2. 2
  Fullfør enda flere oppgaver - prøve ut den enkle lumbridge og draynor oppgaver. Dette vil kreve at du heve noen av dine nivåer mye. Ikke bekymre deg, dette vil hjelpe deg mye med spillet. Ikke glem å samle belønning penger fra oppgavene!
 3. 3
  Etter dette, vil du vite hvordan spillet fungerer, og du vil sannsynligvis være i stand til å finne ut hvordan du skal lykkes på egen hånd. Bli med i en klan i runescape kan være nyttig, som disse personene vil trolig være høyere nivå enn deg, og de vil hjelpe deg.

Alternativ 2:

Gjøre det på din egen måte.

 1. 1
  Når du er ferdig de nødvendige innledende oppgaver, starte din eksistens i RuneScape uten hjelp fra spillet!
 2. 2
  Mens det er ingen fast ting å gjøre, det er ting du kan gjøre som vil gagne deg mer. Å starte, gå til Bobs akser (sør for Lumbridge Castle) og ta en gratis bronse øks og bronse hakke. Finn noen nivå to nisser nord eller øst for Lumbridge og starte "killing prosessen." Stridsøksen er anbefalt, men du kan bruke hakke og fortsatt ha en god effekt. Hvis du setter stridsøksen til "Hakk" du nivå angrep. "Slash" nivåer styrke og "Block" nivåer forsvar.
 3. 3
  Helse går alltid ned. Etter å ha slåss i noen minutter, begynner helsen å slippe og slippe. Hvis din helse er under 15, slutte å slåss! Slå på rømmen knappen øverst til høyre og kjøre bort til et tryggere sted uten fiender. Når du prøver deg, er du mindre utsatt for å ta skade og bli langsomt sterkere. Den ene måten å helbrede deg selv den raskeste: food. Det er her de neste fire ferdigheter kommer inn i bildet.
 4. 4
  Hakking trær med vedhogst. Å starte den helbredende prosessen med mat, bruke øks en gang å hogge ned et tre. Du trenger bare ett tre, men kuttet to i ditt tilfelle første brannen brenner ut. Sørg for at det er en vanlig tre eller et dødt tre bare. Du trenger en vedhogst nivå på 15 til å kutte eiketrær, slik at du kan bare klippe vanlige trær for en stund.
 5. 5
  Fiske i RuneScape. Å fiske, først gå til fiske butikk i Lumbridge og ta en gratis prøve for en kreps bur. Gå bak kirken for å finne spots for "crayfishing." Catch ca 10 kreps og gå bort fra elva.
 6. 6
  Making brann. Brann er en mye mindre farlig i RuneScape. Det kan ta litt tid de første gangene. For å starte, ta en gratis prøve for en kruttønne fra Lumbridge General Store. Kom tilbake og klikk på tinderbox i varelager og klikk deretter på loggene for å tenne bål.
 7. 7
  Koking av fisk. Nå kan din helse være (nesten) full. Dette er greit, men du er fortsatt lære å fiske, kutte, brenne og lage mat. Klikk på rå kreps og klikk deretter på bålet. Du vil mest sannsynlig brenne minst førti prosent av kreps din.
 8. 8
  Spise reker. Head tilbake til goblins og trene på dem til du tror du er klar til å kjempe kyr eller får du 15 eller under helse hvis du får 15 eller under helse og deretter gå tilbake og gjenta trinn 5-7 og trene til du er komfortabel
 9. 9
  Gå til kyr og trene på dem. Hvis du er level 5 eller lavere, må du gå tilbake til mat ofte, så det er ikke anbefalt. Trene og plukke opp cowhides som disse selger for høye priser og begrave bein. Ikke selg teppets til du har om kanskje 200-300 av dem. Etter at du har 200 kuskinn du vil ha en god solid 20-50k gp. Gratulerer! Du har nådd første 20-50k gp! Selg din kuskinn på Grand Exchange, som er Nord-Vest for Varrock Vestbredden og Nordøst-Barbarian Village.
 10. 10
  Nå hvis du tror du er klar går til al-Kharid... Betale 10 gp ved å holde myntene du har tjent fra cowhides ved å selge den på GE (Grand Exchange nord for Varrock) eller bare gå rundt den andre veien. Kjemp Al-Kharid krigere, som kan bli funnet i palasset. Den eneste ille er det egentlig ingen fiskeplasser og går rundt er rett og slett kjedelig så masse GP anbefales bare i tilfelle.
 11. 11
  Føler du at du trenger å være mer forsvart? Selg dine kuskinn og få rustning henhold til ditt forsvar nivå (bronse 1, etc). Hvis du var trening på kyr i lang tid, så du kan være ute mot til å kjøpe fjær eller mat. Pass på at du fortsatt har minst 10 gp igjen å gå gjennom porten. Leather Armor kan også være effektive-hvis du har de nødvendige laging nivå.
 12. 12
  Begynn questing. Dette kan få deg Xp, mynter eller gjenstander. En god en til å begynne med er "Cooks assistent". hvis du står fast på det bare gå til en hjelpeside eller gå inn på RuneScape søken hjelpeside.
 13. 13
  Din første 100k. Legg merke til at økende 100k som en noob og en f2p kan bli svært utfordrende.
 14. 14
  Hva å gjøre etter at du føler deg komfortabel å komme seg ut av kylling penn og kyr. Gå til Grand Exchange og kjøpe noen god rustning. For eksempel, etter alle disse timene skaffe kuskinn gå og kjøpe noen svart eller Mithril rustning avhengig av ditt nivå. Ikke kjøp roret eller skjold som det er totalt bortkastet penger (kanskje ikke, avhengig av hvor mye penger du har). Kjøp ca 100 ørret eller gjedde, som de leges god nok for en noob (nybegynner). Eller, kan du fiske din egen mat, så det kan spare deg for masse-Jeg mener mye-penger. Hvis forsvaret ditt nivå er bare 20, så er det foreslått å kjøpe stål rustning, fordi det er mye billigere og også du vil spare mer penger. Bo i GE, ikke faller for dobling penger svindel som alltid er ikke legit. Kjøp 100 boller med vann. Med 30k leftover, kjøpe 100 potter av mel. Lag litt pizzadeig. Uttak 9 potter av mel og også ni boller av vann som du vil gjøre 9 pizzadeig. Når du har gjort de 100 pizza deiger, selge dem for rundt 400 -330 gp, hver gjør 200-250gp overskudd (elementer kan ikke laste rett bort så vente på en dag).
 15. 15
  Aldri noensinne stole på noen som ber om e-post, hvis noen ønsker du å følge dem og få et lass av dyre rustning og mynter....... IKKE de vil drepe deg og deretter stjele ting så er du advart.

Tips

 • Sørg for å besøke Stronghold av Player Safety og Stronghold of Security. Ikke bare får du til å lære seg å bli trygge på RuneScape, får du et par nye emotes og ganske litt penger.
 • Prøv å fullføre mange oppdrag. Noen av dem gir deg ekstra erfaringspoeng, ekstra belønninger, eller spesiell tilgang til områder og snarveier. Prøv å gjøre oppdrag rundt ditt nivå.
 • Husk angi utvinning spørsmål, helst før du begynner å spille første gang. Det er mer sikkerhet mot kontoen din, og RuneScape NPCer slipper å jakte deg ned for å minne deg.
 • Unngå svindel i runescape, vet hva svindel er, og unngå dem så mye som mulig. Hvis du ikke vet prisen på et objekt under en handel eller du er skeptisk, bruker Grand Exchange, eller bare se på bunnen av handelen skjermen, som vil fortelle deg hvor mye en vare er verdt (være ekstra forsiktig nå at frihandel er tilbake).
 • Finn riktig RuneScape Combat Type for deg med de ferdighetene som er gitt i spillet. Du kan velge å nivå magi (en mage), avstand (en ranger / bueskytter), eller nærkamp (en kriger), eller du kan gjøre alle av dem som en hybrid spiller.
 • Forstår at det kan ta noen måneder å få et anstendig nivå i en ferdighet, avhengig av hvor mye du spiller.
 • Dette er et ikke-medlem guide
 • Hvis du er kalt et dårlig navn, eller noe annet, rapportere person og sette dem i din ignorer-lista, kan de legge deg og irritere deg. Hvis dette skjer, kan du også klikke på knappene nederst på skjermen for å si "Private Friends" i stedet for Private Public.

Advarsler

 • Bare skriv inn RuneScape passord på http://www.runescape.com/, eller http://www.funorb.com/. Noen annen side kan stjele din RuneScape konto.
 • Folk kan ikke alltid være hyggelig til nye spillere, og kan bare gi deg gratis penger for seksuelle ting.
 • Vennligst les reglene nøye før du rapporterer noen. Falsk rapportering kan falle inn under misbruk av kundestøtte og kan få deg utestengt.
 • Aldri laste ned programvare som hevder å gi deg penger eller hacks, de er svært sannsynlig å være virus og keyloggers. IKKE LAST NED DEM
 • Noen ganger andre spillere lure deg og si at du kan ha gratis medlemskap, men dette er falske. Ikke stole på dem og rapportere dem.
 • Hvis du ser noen støtende eller irriterende spilleren, bruker Rapporter misbruk knappen. Hvis det er en Mod nærheten, varsle ham / henne / den.
 • Selv RuneScape er et bra spill, kan det bli avhengighetsskapende og kan føre til sosiale problemer hvis spilte for store lengder, er et godt tips for å spille spillet fordi du nyter det (chatting og slikt mens du ditt nivå ferdigheter) snarere enn fordi du VIL å få et ferdighetsnivå, ALDRI tvinge deg selv til å holde på til du får et nivå.
 • Husk å ta pauser
 • Aldri gi ut personlig informasjon til noen, selv om de er dine antatt "beste" venn.
 • Ikke gå til Stronghold of Security uten å sette en bank pin og sikkerhetsspørsmål. Sørg også for å ha god rustning og mat med deg.
 • Ikke bann / drøfte og hack RuneScape på noen måte. Du vil bli utestengt.
 • RuneScape kan spise opp mye tid hvis du ikke er forsiktig (du ønsker å spille i 30 minutter, men i stedet ender opp med å tilbringe 33 minutter), så hvis du har en jobb intervju eller annen viktig begivenhet du må delta, sjekk tid ofte, spesielt når du kommer ned til de siste minuttene.
 • Ikke bruk Rapporter misbruk funksjonen for å rapportere folk som er irriterende, men ikke forstyrrende til fellesskapet ved scamming, banne / cussing, eller pengeinnsamling.
 • Ikke del kontoer med andre mennesker, inkludert venner, familiemedlemmer eller folk du kjenner