Wkuno

Hvordan være gode på counter strike source

Tips og triks som virker som sunn fornuft når du har lest dem, men enda noen skikkelige spillere bruker dem ikke.

Trinn

Hvordan være gode på counter strike source. Gjør deg kjent med kontrollene.
Hvordan være gode på counter strike source. Gjør deg kjent med kontrollene.
 1. 1
  Gjør deg kjent med kontrollene. Bli vant til å bevege seg rundt med w, a, s, d-tastene, og skyte med musa. Finn en mus følsomhet hastighet som du liker, og hold deg til det.
 2. 2
  Tilpass konfigurasjonen til å jobbe for deg. Selv om du har brukt standard config, og det er det du er vant til, prøv å se om du kan gjøre noen tastetrykk mer effektivt for deg. Ved hjelp av lav sensitivitet er mer nøyaktig som du kan flytte med større presisjon. Slå av våpen autoswitch, slå på våpen raskt bytte. Slå av Vsync, mus utjevning og mus akselerasjon. Fikse priser, for en høy båndbredde forbindelse: sats 25 000, er 101 cl_updaterate og cl_cmdrate 101 god... Du kan justere din config hvis du har en tregere maskin.
 3. 3
  Kjenn på kartet. Dette er viktig slik at du vet hvor du skal, forutse hvor fienden vil gå, og å vite strategiske steder. Hvis du er ny på et kart, bli en server med 0 spillere, og bare utforske rundt. Når du er kjent med et kart, spille på en server med andre spillere. Legg merke til at du enkelt kan forutse hvor fienden kan gå nå.
 4. 4
  Selvfølgelig vil vite kartet ikke hjelpe mye hvis du ikke vet hvilke våpen du skal kjøpe, eller hvordan du bruker dem. På servere hvor du starter med 600€ anbefaler jeg å kjøpe en Desert Eagle, den andre til siste pistol på menyen. Det er den sterkeste pistol det er, og noen få nøye rettet skudd vil beseire fienden. Når du har nok kontanter til å kjøpe andre elementer, vil du ha et bredt utvalg av våpen å velge mellom. Jeg anbefaler å kjøpe en AK47 hvis du er en terrorist, eller en Colt M4A1 hvis du er en counter-terrorist. Disse våpnene er ganske nøyaktig hvis du tar sikte, og er sterke. Hvis du har ekstra penger til overs, kjøpe flash granater, som vil hjelpe mye i spillet, og han granater, som kan være svært kraftig. Mange spør "Vel, burde jeg kjøpe rustning?" Det kan nok holde deg i live for noen skudd på de fleste, men i noen tilfeller er det ikke hjelpe. Hvis du er i en server som starter med 11 950€ hver runde, så jeg definitivt anbefale å kjøpe den fulle kevlar og hjelm rustning, HE granater, flash granater, røyk granater, Desert Eagle, rifle, og alt det der siden du har ingenting å tape.
 5. 5
  AWP. Dette sniper rifle er så spesielt at det blir det egne trinn. AWP er faktisk det mektigste våpen i spillet, siden skyte fienden helst over bena resulterer i en umiddelbar død, mens skyte på bena resulterer i 82-86 skader. AWP vil være vanskelig å lære å bruke i begynnelsen, siden det gjør du gå mye tregere, det tregere å flytte, og det er tregere til omfang. Øv med AWP ved å gå til AWP bare servere, vanligvis servere at det å være med navnet awp_. Jeg anbefaler awp_india v2, da det er den typiske AWP kart som alle elsker, men det vil uten tvil være argumenter som vil holde drepe deg før du kan selv finne ut hvordan du kan bruke dette våpenet. Hvis det er tilfelle, bli en de_dust 2 server med masse folk, og bare øve flytte AWP rundt og scoping. Praksis å zoome inn, skyting, og umiddelbart beveger seg bort. Også bruke qq teknikk, der du trykker på q-knappen raskt to ganger, som i utgangspunktet slår AWP til andre våpen, og tilbake til AWP igjen raskt, raskere enn å høyreklikke ut av zoom og zoome inn på nytt. Dette er viktig hvis du ønsker å bli en god AWPer. AWPing er også mye om raske reflekser og muskel minne. Disse kan du egentlig ikke trene (tror jeg), så bare øve mye.
 6. 6
  Nå som du vet hva våpen og utstyr for å kjøpe, må du vite hvordan du skal sikte. Som jeg nevnte tidligere, bør du spille med musen sensitivy som du er vant til å til enhver tid. Vet hvor langt trådkorset beveger seg når u beveger musen en viss avstand. På den måten, når du ser en fiende, vil du vite hvor langt å flytte musen til å sette trådkorset på fienden. Forsøk å oppnå hodet til enhver tid, spesielt hvis fienden er langt unna. Avhengig av rekkevidde, enkelte våpen som ak47 og Desert Eagle er instant hodeskudd selv med hjelm. Uten hjelm fleste våpen vil bli en hit drepe headshot. Men for kloss hold kamp, ​​sprøyting og bønn (holde nede brann-tasten og tilfeldig skyting i den generelle retningen av fienden) kan gjøre triks, men er stort sett basert på flaks. Huk og stå stille mens skyting er de mest nøyaktige, mens de beveger seg og hoppe mens skyting er den minst nøyaktige.
 7. 7
  Sprette blinker mot bakken for et kort kast og rask kikk rundt et hjørne, klipp det rett i nærheten av kanten... som gir dem mindre tid til å unnslippe (som hvis du hadde prellet det av den innvendige veggen.. de får for mye advarsel)
 8. 8
  Noen ganger kaster en røyk, sprette den og deretter hoppe ut på samme tid... de vil synes det er en blits og snu....
 9. 9
  Når du blir blinket flere ganger, er det en åpenbar rush, umiddelbart trekke ut din nade og motvirke flash... vanligvis det vil lande rett i midten av dem.
 10. 10
  En erfaren bruker kan kaste en granat rundt et hjørne uten engang å titte det... etter at NFF treff, trekke våpenet ditt ut umiddelbart og begynne å skyte... de vil mest sannsynlig fortsatt være vikende din granat og du har et åpent skudd.
 11. 11
  Forutsi motstanderen... hvis en spiller er å få en masse kills på det andre laget, er han sannsynligvis jobbe samme vinkel om og om igjen, og du vil lett kunne tenke ut en plan for å drepe ham...
 12. 12
  Endre opp din stil, hvis du spiller noen gode, vil de finne ut hvilke vinkler du liker ganske fort. Når sparingen kjøper ofte røyker utsetter awpers.
 13. 13
  Når omlasting og i en skuddveksling kamp, ​​bare plukke opp en annen pistol asap.
 14. 14
  Husk å nøye ta hensyn til spray din, med AK du ønsker en to skudd burst, med mp5 du bare ønsker å peke på hodet en skudd på en gang på avstand, hvis det er nær bare spray på headshot nivå...
 15. 15
  Noen ganger hvis du savner med ak, kan en sporadisk spray fortsatt få målet, lavere mål å gjøre opp for rekyl, kan du prøve å senke den i en vinkel mot retning fienden er i gang.
 16. 16
  Når du spiller på lange avstander mot awpers, gjør svært SMÅ strafing bevegelser frem og tilbake. Det er en god grunn hvorfor: når doble scoped med en pistol, strafing mål er veldig vanskelig å treffe. Du knapt bevege venstre eller høyre, bare flytte en tomme eller så frem og tilbake... folk glemmer at når de har en AK ut, og de beveger seg frem og tilbake flere inches, noe som gjør dem til et lett mål.
 17. 17
  Ikke alltid hoppe rundt hjørner, gjør det deg en enkel shot for en awper.
 18. 18
  Noen ganger kommer ut av et hjørne halvveis, ikke engang nok til å kikke det, vil awper se armen din og prøve å skyte, så kan du sprette ut på rekyl hans.
 19. 19
  Prøv å observere kartet, bruker hver brikke som en hindring for din beskyttelse, noen ganger også en tynn palmetre kan blokkere alle kulene du trenger.
 20. 20
  Ikke huk i nærheten av hjørner, bena stikker ut.
 21. 21
  Plante bomben i åpne områder slik at lagkamerater kan dekke det. Noen ganger kaster en røyk foran der du plante, og hvor du forutse fienden kan være... på den måten de ikke kan se deg.
 22. 22
  Spar noen blinker / granater for å holde av mottiltak terrorister.
 23. 23
  Lær timingen av hvert Rush punkt.. Hvis du stresser a eller b, vet nøyaktig hvor nær motstanderlaget kan være hvis de stormet det også, fra nærmest mulig spawn de kunne ha.
 24. 24
  AK er en rifle, ikke et maskingevær. Bruk sprekker, vil du treffer oftere.
 25. 25
  Spillet forstand. Jo lenger du spiller, jo mer vil du utvikle, og dette er hva Truelly gjør du god på counter strike.
 26. 26
  Talent: Til slutt kommer ned til ren talent. Alle de ovennevnte punktene vil gjøre deg en informert spiller, men aldri en stor spiller.

Tips

 • Hvis du har et klart bilde, prøv sikte på hodet. Det gjør mye mer skade.
 • Det er en mer spiss og veldig nyttig for gjennomsnittlige spillere, trenger du ikke å jobbe hardt på dette tipset. Når du er i nærheten motstanderen, og han kommer til å skyte deg, bevege seg sidelengs til noen retning enten venstre eller høyre. Ikke vri om, når du er borte fra din motstander som er når du vri, dvs. trekk i både retning venstre og høyre.
 • Hvis du ikke ønsker å øve utvikle noen ferdigheter på offentlige servere, prøve å spille på en server selv med roboter satt på høyeste vanskelighetsgrad mulig. På denne måten kan du øke din sikting og reaksjonstid drastisk spille med høyt nivå roboter. Reaksjonstid og sikter kan hjelpe mye!
 • Bortsett fra grunnleggende opplæring og bli vant til spillet, og bli en smart spiller... Det som virkelig gjør deg godt er bare bevegelse og mål... Movement og mål. Husk å trene ørene og hendene til å arbeide sammen... når de ild, du flytter, når de er sprengning og stoppe for rekyl sine, bevege deg og skyte, når de skyter, beveger deg.... trene deg... når du får det ned vil være en svært vanskelig mål... du vil legge merke til folk sløse hele klipp prøver å treffe deg.

Advarsler

 • Ikke hacke å vinne. Damp kan forby kontoen og tvinge deg til å kjøpe en ny en, hacking både ødelegger ditt rykte og økonomisk koster deg. Det er rett og slett ikke verdt det.
 • Praksis mot bots. Det hjelper de motoriske reflekser og du kan også lære å håndtere våpen 'rekyl mønstre (Ja, de går i et mønster). Men det er ikke vanligvis anbefalt å spille mot "very hard" roboter, som de synes å vite posisjonen din uten å se deg.
 • Ikke la noen dårlige runder sette deg off_keep et positivt sinn, og du kan fortsatt komme tilbake selv om du var kd 1 - 5
 • Skjermen posisjon over hodet ditt er bedre for ryggen, under headlevel din er bedre for øynene dine. Prøv å være komfortabel og ikke slentre... Noen spille bedre når du sitter oppreist og langt borte fra tastaturet, med armene utvidet. Se opp for hackere, ikke klandre hackere for hacking hvis du tror de er. Sørg for at du er sikker på... Bare fordi de skutt deg i hodet gjennom døren betyr ikke at de er hacking. Komme sparket av en server for å spille virkelig godt er et kompliment. Ikke bli for dampet. Og vær forsiktig, hver gang du endrer skjermer oppløsning det vil endre musen følsomhet, det er hvordan musen fungerer.

Ting du trenger

 • En kopi av Counter Strike: Source
 • En relativt ny datamaskin (Pentium 4/Athlon 64,1 GB RAM, 128 + MB Grafikk-kort)
 • En høy hastighet (1 MB +) internettforbindelse.