Wkuno

Hvordan finne opplasting og nedlasting hastighet på PCen

Her er hvordan du enkelt kan bestemme opp og ned hastigheten du prøver å oppnå med din Internet Service Provider (ISP).

Trinn

Hvordan finne opplasting og nedlasting hastighet på PCen. Slå på datamaskinen.
Hvordan finne opplasting og nedlasting hastighet på PCen. Slå på datamaskinen.
 1. 1
  Slå på datamaskinen.
 2. 2
  Hvis du har en DSL-eller kabelmodem (eller en annen konstant bredbåndstilkobling), hopp til trinn tre. Dial-up brukerne må opprette en tilkobling ved hjelp av ISP-programvare eller bruker oppringt verktøyet innebygd i systemet. Vanligvis vil dette innebære koble til telefonlinjen, klikke på dial-up-ikonet på skrivebordet (i programmer), setter du inn brukernavn og passord (ofte dette trinnet er gjort automatisk av systemet). Når kontoen er verifisert du skal være tilkoblet.
 3. 3
  Åpne nettleseren. Mange ganger din ISP vil gi en nettleser. Hvis du bruker en Windows-basert PC, og deretter Internet Explorer vil bli inkludert for surfing. På Macintosh maskiner, er Safari den medfølgende nettleseren.
 4. 4
  Naviger til bredbånd rapporter hjemmeside. I URL eller adressefeltet i nettleseren din skriver du inn følgende http://www.broadbandreports.com/stest. Dette nettstedet er full av tester og tips for å finne ut din opplasting og nedlasting hastigheter og å forbedre dem. For å teste hastigheten lokalisere menyen på venstre side av hovedsiden. Klikk på Verktøy-link. Klikk deretter på Speed ​​Test Link.
 5. 5
  Velg plasseringen av testen. Du vil se en liste over testing server steder. Det er best å velge en server nærmest deg, men også oppmerksom på trafikken nivået på serveren, lav trafikk nivået er bedre enn høy trafikk. Så hvis den nærmeste serveren er også den høyeste i trafikken, enn å velge en annen plassering. Når du har valgt en plassering klikk på den.
 6. 6
  En ny side vil dukke opp, og i det en liten java-vinduet. Trykk på Start-knappen når du blir bedt om og hastigheten testen vil begynne. Etter noen sekunder vil du bli gitt både opplastingshastighet og nedlastingshastigheten.

Tips

 • Dette nettstedet har mange gode tips om å maksimere dine bredbåndshastighet.
 • De kan også sammenligne hastigheter til de av andre i ditt område, eller med samme ISP.

Advarsler

 • krever ikke java.
 • Du må ha Java installert for å kjøre testen.