Wkuno

Hvordan lage et ord sky på tagxedo.com

Word skyer eller Tag skyer er visuelle bilder består av ord fra ulike kilder. Disse ordene kan være fra en forelesning, nettside, dikt, historie, eller til og med tilfeldige ord som du liker lyden av. Forskjellige bilder kan lages og består av disse ordene som spenner fra et objekt av en engel til ordet "love". Mengden av ganger en enkelt ord blir satt inn i en sky ord vil bestemme størrelsen på selve ordet i objektet etter eget valg (dvs. desto flere ganger i et ord er nevnt, vil den større ordet vises i bildet). Grunnen til at folk gjør disse ord skyer kan være å lære visuelt, lage et kunstverk, eller annen relevant grunn. Den morsomme delen om å skape dem er at du kan være så kreativ som du vil, betyr ingen spesielle ferdigheter kreves.

Trinn

Hvordan lage et ord sky på tagxedo.com. Lansere en nettleser (safari, firefox, internet explorer, krom, osv..).
Hvordan lage et ord sky på tagxedo.com. Lansere en nettleser (safari, firefox, internet explorer, krom, osv..).
 1. 1
  Lansere en nettleser (safari, firefox, internet explorer, krom, osv..) I adressefeltet skriver i www.tagxedo.com og trykk "enter". Når på nettsiden, på venstre side av skjermen "start nå" vil vises, og velg det.
 2. 2
  Velg "ja" når vinduet kommer opp ber deg om å installere Microsoft Silverlight. Et eksempel ordet sky vises. # Velg "belastning" som er under overskriften ord på verktøylinjen som ligger på venstre side av skjermen. Det er der du vil skrive inn dine egne ord i tekstboksen indikerer "inn tekst".
 3. 3
  Klikk "send" en gang ønsket tekst du vil legges inn. # Velg et tema. Temaer er plassert under respins på verktøylinjen. Det er mange temaer å velge mellom, velge et tema som passer ditt fag og et tema som du liker.
 4. 4
  Nå velger en farge. På venstre side av skjermen er en verktøylinje som gjør at du kan velge "farge". Selv om et tema utpeker hvilke farger er satt inn ordet sky, kan du bytte fargene rundt å utpeke en bestemt farge med en viss størrelse på ordet.
 5. 5
  Velg en skrifttype.
 6. 6
  Velg en figur under overskriften respings. Figurer er veldig spennende fordi de legger mening til ordene som du skrev inn ordet sky. Du er i stand til å velge et bilde fra listen eller legge til ditt eget bilde.
 7. 7
  Velg retningen du vil at ord å fremstå som. Dette alternativet er på verktøylinjen i henhold respins. De kan bli spredt, vannrett eller loddrett.
 8. 8
  Gjort de siste endringene. Avgjør om du vil endre ordet alternativer, hvis så velg "Alternativer for Word" under "ord", og du kan velge mellom å redigere mange ord alternativer som inkludert tegnsetting eller ikke. Bestem hva layout alternativene du ønsker, vil du ord å vises mer vektlagt, i så fall endre dette ved å velge "layout alternativer". # Slutt! Når du er ferdig, velg "lagre" som ligger øverst på verktøylinjen under overskriften "ord". Du har nå muligheten til å spare i mange forskjellige formater. Lagring som et "bilde" i dokumentene ser ut til å være den enkleste og mest praktiske måten fordi du har muligheten til å sette den akkurat der du ønsker det uten senere å måtte finne det på internett et sted.
 9. 9
  Velg "image 125kp jpg". Tittelen på bildet ditt. Velg "lagre". For senere bruk, åpne opp dine dokumenter og åpne ordet sky opp.
 10. 10
  Bruk den til å tilpasse noe. Skriv den ut på datamaskinen din og henge den på veggen.

Tips

 • Til enhver tid kan du legge til flere ord i verden skyen.
 • Husk å lagre arbeidet pågår ofte for å unngå arbeidet går tapt ved å velge "lagre"-knappen som er plassert på toppen av verktøylinjen under "ord".
 • Det er lettere å laste opp en liste over ord inn i tekstboksen gitt enn å skrive med egne ord en etter en.

Ting du trenger

 • En datamaskin (PC eller Mac) * En Internett-tilkobling * tekst fra et sted av ditt valg eller ord som tilfeldig pop inn i hodet ditt at du er villig til å skrive inn eller laste opp
 • Et sted på harddisken for å lagre det endelige produktet (helst opprette en mappe)