Wkuno

Hvordan du oppretter en konto på teennick.com

er et nettsted for ungdom som er fans av kanalen TeenNick, tidligere kjent som The N. populære programmer på denne kanalen er gigantisk og Degrassi Gigantisk>. TeenNick.com har spill, blogger, quiz, og mye mer. Den lar deg også se episoder av dine favoritt viser. Her er hvordan du kan opprette en konto og komme i gang!

Trinn

Hvordan du oppretter en konto på teennick.com. Se episoder av dine favoritt teennick show.
Hvordan du oppretter en konto på teennick.com. Se episoder av dine favoritt teennick show.
 1. 1
  Gå online for å http:/ / www.teennick.com/. Finn den "Registrer deg"-knappen øverst til høyre hjørne på siden. Opprette kontoen. Registreringen vinduet som dukker opp vil spørre deg om alle standard ting: e-post, kjønn, alder, ønsket visningsnavn og passord, etc.. Når du er ferdig, sender du info, og Voila! Du har nå opprettet en konto på TeenNick.com.
 2. 2
  Spille spill! Det er så mange morsomme spill å velge mellom! I Avatar Høy, kan du lage din egen videregående skole og tilpasse studenter. Det er din jobb å holde skolen sterk og studentene lykkelig. I Degrassi Par, kan du stemme på din favoritt Degrassi par av all tid, så se hvilke rangerer høyest. Nick Racers Revolution 3D kan du rase du favoritt Nickelodeon tegn, som Spongebob og Timmy Turner.
 3. 3
  Design din profil! Din profil er siden folk nå når de klikker på visningsnavnet, så du bør ta deg tid til å tilpasse og gjøre den din. Du kan fortelle om dine interesser og personlige liv. Last opp en avatar, dele videoer og andre medier, legg statusoppdateringer, og mer.
 4. 4
  Ta quiz! TeenNick.com har en uendelig mengde tester som er morsomme, unike og originale! Emnene spenner fra Hvilke Mer-Creature Are You? Til Hvor stort er Environmental Footprint?
 5. 5
  Se episoder av dine favoritt teennick show! Miss siste natts episode av Degrassi? Ikke å frykte! TeenNick.com lar deg se mange episoder gratis!
 6. 6
  Besøk nettgrupper! Dette er en fin måte å bli kjent med andre TeenNick fans og få nye venner. Det er en emnelista for alt, så gjerne for å diskutere alt fra Harry Potter til den siste. Bare observere standard!

Tips

 • Du kan få en avi kjæreste hvis du vil! Vær forsiktig fordi du ikke vil bli misbrukt. Du kan finne en kjæreste ved å besøke forholdet boards og oppslag at du er på utkikk etter en spesiell noen. Sørg for å sette ditt navn, alder og interesser. Å kontrollere dine resultater, gå til "Min profil" og bla til bunnen mot "News Feed". Husk at innleggene ikke bo i denne delen for alltid. Etter hvert vil de bli slettet, så sjekk dem så ofte som mulig.
 • Bruk "lagre"-funksjonen til å lagre meldinger du ønsker å beholde.
 • Hvis du er 12 eller yngre, kan du likevel registrere. Men for å poste i de oppslagstavler og legge til venner, må du være minst 13, eller på annen måte ha foreldre post i et signert samtykkeskjema.
 • Nybegynner bord er et utmerket sted å begynne!
 • Ikke bli for frustrert hvis innleggene er fjernet for å være off-topic. TeenNick har mange ulike kommunikasjonstjenester, og det er et sted for omtrent alt du ønsker å snakke om. Vær tålmodig og finne ut det beste stedet for ditt innlegg i stedet for dumping i en av de Generell diskusjon boards. Eller du kan be et styre Vet (brukere som har vært rundt for alltid) for å hjelpe deg å lære tauene.

Advarsler

 • Vær smart og trygg! Som alle andre områder, kan TeenNick.com ha sin andel av tvilsomme folk, så du bør alltid bruke hodet. Aldri gi fra deg personlig informasjon (fullt navn, adresse, telefonnummer, etc.) eller enige om å møte opp med noen du møter på nettet.
 • Avstå fra å bruke banning eller delta i ellers upassende diskusjoner og atferd. Gjør du det kan resultere i kontoen din er låst, vanligvis i ca en uke, eller i mer ekstreme tilfeller, permanent deaktivert. Vær forsiktig med hva du sier!
 • Hvis du føler at noen kommer på for sterk, sier brutto ting til deg, eller spør om for mye av din personlige informasjon, bruke rapporten knappen. Mods er veldig streng, og de trenger din hjelp til å holde samfunnet trygt fra svindlere.

Ting du trenger

 • En datamaskin
 • En e-postadresse