Wkuno

Hvordan du konfigurerer PCen til et lokalt nettverk

det er nesten umulig å finne en bedrift premiss som ikke har et lokalt nettverk på plass. Hvis du jobber på et kontor oppsett som har en lokal tilkobling og ønsker å sette opp din PC til LAN, slik som å koble til internett, så ser ikke lenger. Diskutert her, er tiltak og retningslinjer om hvordan du konfigurerer PCen til et lokalt nettverk.

Trinn

Hvordan du konfigurerer PCen til et lokalt nettverk. Først og fremst feste RJ-45-kontakten til Ethernet-nettverksport på PCen.
Hvordan du konfigurerer PCen til et lokalt nettverk. Først og fremst feste RJ-45-kontakten til Ethernet-nettverksport på PCen.
 1. 1
  Først og fremst feste RJ-45-kontakten til Ethernet-nettverksport på PCen.
 2. 2
  Høyreklikk på "Mine nettverkssteder 'ikonene som ligger på skrivebordet og i popup-menyen klikker du på egenskaper. Alternativt kan du klikke "Start" fra oppgavelinjen og høyreklikk på 'Mine nettverkssteder' alternativ fra hurtigmenyen. I menyen som vises velger du "Egenskaper"
 3. 3
  I det nye vinduet som dukker opp, under LAN eller høyhastighets internett, rett på "Lokal tilkobling" og velg egenskaper i hurtigmenyen som vises.
 4. 4
  I nærområdet forbindelse dialogboksen som vises under koblingsboksen, bla ned og velg "Internet Protocol (TCP / IP) og klikk på 'egenskaper.
 5. 5
  For å konfigurere din pc, kan du velge å få konfigurasjonsinnstillingene automatisk eller manuelt. For å få innstillingene automatisk, velger 'Motta en IP-adresse automatisk'. Men for å bruke dette alternativet, må du ha en DHCP server som vil fungere i tildeling og administrasjon av IP-adressen for å sikre at det ikke er noen konflikter. Konfigurere PCen til nettverket manuelt, følger prosedyrene nedenfor:
  • Klikk på alternativet "Bruk følgende IP-adresse". Angi IP-adressen til å bruke. Det er viktig at du rådfører deg med nettverksadministratoren om IP til å bruke for å unngå konflikter som oppstår i nettverket, det vil si en situasjon der to PCer har tilsvarende IP-adresser. Deretter skriver du inn nettverksmaske og standard gateway. # * Den subnet mask brukes til å identifisere nettverket nivå du er i mens standard gateway identifiserer ruteren tilkoblingen.
  • Deretter skriver du inn Foretrukket DNS-server og Alternativ DNS server adresse.
  • Klikk "OK" for å godta endringene eller Avbryt for å avslutte oppsettet.
 6. 6
  Merk av for Vis ikon i systemstatusfeltet i tilkoblet modus 'og # klikk "ok". Dette vil gjøre det mulig å vite om lokal tilkobling er tilkoblet eller frakoblet.

Tips

 • Gitt at du skal bruke den lokale tilkoblingen til å koble til internett og tilgang til andre nettverksressurser, er det viktig at du setter nettverk sikkerhetstiltak på plass for å beskytte datamaskinen. Du kan gjøre dette ved å aktivere Windows-brannmuren innstillingen ved å gå til 'Kontrollpanel' og dobbeltklikke på "Windows Firewall" alternativet. Velg alternativet 'On' for å aktivere den.

Ting du trenger

 • En stasjonær eller bærbar PC.
 • Lokal nettverkstilkobling.
 • Nettverkskabel med RJ-45-kontakt.