Wkuno

Hvor å sikkerhetskopien Active Directory

Active Directory er en nettverksstruktur som lagrer domene og nettverk informasjon om alle datamaskiner og enheter, samt bruker-og enhets programvare innstillinger. Den ligger på hvert domene kontrolleren i en organisasjon og reproduserer seg selv mellom domenekontrollere. Sikkerhetskopiering Active Directory er viktig, siden en krasj på en domenekontroller forårsaker all informasjon om nettverket til å være tapt. Backup innebærer sikkerhetskopiering systemet staten, som er alle systemkomponenter som er avhengige av hverandre. De må sikkerhetskopieres og gjenopprettes sammen for nøyaktige resultater. Det finnes ulike måter å sikkerhetskopiere Active Directory ved hjelp av Microsoft-verktøy. Hvilken du skal bruke avhenger av Windows-operativsystemet som kjører på domenekontrolleren.

Trinn

Hvor å sikkerhetskopien Active Directory. Forstå hva som utgjør en god backup å riktig planlegge en tidsplan.
Hvor å sikkerhetskopien Active Directory. Forstå hva som utgjør en god backup å riktig planlegge en tidsplan.

Hvor å sikkerhetskopien Active Directory på Windows 2000 og 2003 servere

 1. 1
  Forstå hva som utgjør en god backup å riktig planlegge en tidsplan. Minst to domenekontrollere bør sikkerhetskopieres i hvert domene, inkludert en som er en driftsovervåkeren rolle holderen. Det ekstra bør inneholde systemtilstanden og innholdet i systemet disken. Sikkerhetskopier skal være mindre enn 60 dager gamle.
 2. 2
  Logg deg på domenekontrolleren lokalt som administrator eller en backup operatør.
 3. 3
  Venstre-klikk på start-knappen. Navigere til programmer, Tilbehør, Systemverktøy. Velg "Backup". Klikk på backup wizard-knappen og velg "Next".
 4. 4
  Velg "back up utvalgte filer, stasjoner eller nettverk data."
 5. 5
  Velg "system state" på skjermen som spør hvilke elementer som skal sikkerhetskopiere.
 6. 6
  Klikk på plusstegnet ved siden av stasjonsbokstaven som inneholder systemfilene for å utvide valget. Velg "system disk." Klikk "Next".
 7. 7
  Spesifisere en mappe eller tape enhet til backup til i "hvor du vil lagre sikkerhetskopien" valg.
 8. 8
  Navnet på filen hvis du bruker sikkerhetskopiering av filer, eller velg båndet skal brukes hvis du bruker en tape i "backup media eller filnavn" boksen.
 9. 9
  Kontroller at utvalget "bedt om å erstatte data" er inkludert under "hvordan"-kategorien. Hvis det er nødvendig, velger du Avansert-knappen og følger instruksjonene til å nå Media-skjermen. Velg "Erstatt dataene på mediet med denne sikkerhetskopien."
 10. 10
  Følg instruksjonene til "ferdig" skjerm. Velg "Ja" for å overskrive data.

Hvor å sikkerhetskopien Active Directory på Windows 2008 servere

 1. 1
  Åpne server manager. Velg "legg til funksjoner" og installere Windows Server Backup hvis det ikke allerede er installert.
 2. 2
  Klikk start, kjør og kommandere å få til en kommandolinje. Skriver "WBAdmin start systemstatebackup."
 3. 3
  Legg parameteren "-allcritical" for å sikkerhetskopiere alle kritiske volumer i stedet for bare systemet staten data. Dette vil sikkerhetskopiere hele volumet.
 4. 4
  Bruke kommandolinjen verktøy for å skape planlagte sikkerhetskopier. Planlagte sikkerhetskopier må sikkerhetskopieres til en lokal fysisk dedikert stasjonen.

Tips

 • Et alternativ er å bruke en tredjeparts backup verktøy som støtter Active Directory backup.

Advarsler

 • En sikkerhetskopi skal utføres på hver domenekontroller. Den backup sikkerhetskopierer bare opp lokale Active Directory innstillinger, ikke hele bedriften.