Wkuno

Hvordan å teste for båndbredde begrense av din ISP

Helt merke at "high-speed" Internett-tilkobling ser ut til å slippe av i midten av en god nedlasting? Båndbredderegulering skjer når serveren prøver å begrense hvor mye båndbredde at en gitt tjeneste kan bruke. Her er hvordan du kan teste om din Internett-leverandør er strupe hastigheten din.

Trinn

Hvordan å teste for båndbredde begrense av din ISP. Besøk Googles måling lab.
Hvordan å teste for båndbredde begrense av din ISP. Besøk Googles måling lab.

Metode en: ved hjelp av måling lab testverktøy

 1. 1
  Besøk Googles måling lab. M-Lab er en åpen plattform utformet for å forbedre internett åpenhet. Det har flere tester tilgjengelig for både gjennomsnitt og sofistikert Internett-brukere.
 2. 2
  Klikk på "teste din Internett-tilkobling" på nedre venstre.
 3. 3
  Valgte et nettverk verktøy for å teste tilkoblingen hastighet og nettverkstrafikk diagnose. Testene inkluderer:
  • Network Sti & Application Diagnostics vil diagnostisere de vanligste årsakene til alle ytelsesproblemer på wide-area network stier.
  • Network Diagnostic Tool vil teste tilkoblingen hastighet og motta avanserte diagnoser av problemer som begrenser hastigheten. Dette er et godt alternativ hvis du ønsker detaljerte problemer rapporter sendt til din nettverksadministrator.
  • Glasnost vil teste om enkelte programmer eller trafikk blir blokkert eller strupet på din bredbåndsforbindelse. Foreløpig kan du teste om din ISP strupe eller blokkere e-post, HTTP eller SSH overføring, Flash video og peer-to-peer-programmer, inkludert BitTorrent, eMule og Gnutella.
  • Pathload2 vil se hvor mye båndbredde tilkoblingen gir. Den tilgjengelige båndbredden er den maksimale bitraten du kan sende til en nettverkskobling før det blir overbelastet.
  • ShaperProbe vil avgjøre om en ISP utfører traffic shaping ved å slippe din tilgang hastigheten etter at du har lastet ned eller lastet opp et visst antall bytes.
  • Windrider vil finne ut om mobilt bredbånd leverandøren prioritere eller bremse trafikken til bestemte nettsteder, programmer eller innhold.
 4. 4
  Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre hver enkelt test. Merk at noen av testene er vert på tredjeparts nettsteder.

Metode to: bruker sveits nettverket testverktøy

 1. 1
  Besøk Electronic Frontier Foundation hjemmeside. Denne organisasjonen er fokusert på å fremme nett-nøytralitet, og tilbyr en båndbredde tester for avanserte Internett-brukere.
 2. 2
  Gå til vårt arbeid> åpenhet> annen og klikk på sveits nettverket testverktøy. Dette vil teste integriteten til data som sendes over nettverket ditt for å se om din ISP begrenser din båndbredde. For eksempel:
  • Hvis du ønsker å teste om BitTorrent-nedlastinger fungerer som de skal, kan du gå til denne siden og finne noen torrents som andre seeding fra test maskiner.
  • Hvis du ønsker å teste om din ISP er i konflikt med BitTorrent seeding, kan du legge ut en link til en torrent fil på wiki og frø som torrent mens du kjører en Sveits-klient, slik at andre mennesker kan finne det på wiki og prøve å laste den ned mens du kjører en Sveits-klient.
 3. 3
  Last ned den nyeste versjonen. Dette er angitt i fet skrift.
 4. 4
  Velg filformatet du ønsker å laste ned. Du kan velge mellom enten eller. Tgz.
 5. 5
  Pakk ut filene og følg instruksjonene. Du finner instruksjonene i filen Install.txt spesifikke for din plattform.

Tips

 • Det finnes andre metoder for testing for båndbredde throttling. Kjør "båndbredderegulering" gjennom din favoritt søkemotor for å se flere alternativer.
 • Hvis dette er noe du er opptatt av, kan du vurdere å bli en av de ulike nett-nøytralitet grupper rundt på internett. Igjen, vil et raskt søk på "nettnøytralitet" tilbake noen store ressurser og grupper for å hjelpe deg å bli involvert i kampene ting som ISP throttling.

Advarsler

 • Noen Internett-leverandører kan være i stand til å oppdage naturen av testområdet og gi falske resultater ved å øke hastigheten til testområdet. Bruk en rekke forskjellige tester for en nøyaktig avlesning er mulig.