Wkuno

Hvordan du installerer en stavekontroll i nyere versjoner av Firefox

Det er ofte frustrerende å gjette på staving av ord. De fleste av oss har brukt "Slik installerer en stavekontroll i firefox" for å løse dette problemet. Men nå en ny utgave arised. Hvordan installerer vi en brikke i Firefox 1.5?

MERK: Mozilla er ikke lenger (som i midten av desember 2008)] som støtter noen versjoner av Firefox eldre enn 3.x. Alle versjoner av Firefox som støttes har en innebygd stavekontroll.

Trinn

Hvordan du installerer en stavekontroll i nyere versjoner av Firefox. Klikk på linken nederst i det første innlegget som sier installere trollbundet dev.
Hvordan du installerer en stavekontroll i nyere versjoner av Firefox. Klikk på linken nederst i det første innlegget som sier installere trollbundet dev.
 1. 1
  Gå til trollbundet utvikling versjon side på MozillaZine.
 2. 2
  Klikk på linken nederst i det første innlegget som sier installere trollbundet dev
 3. 3
  Du vil se en gul linje vises over på siden, under fanen bar.
 4. 4
  Klikk på rediger alternativer.
 5. 5
  Nettadressen skal allerede fylt inn i boksen. Klikk på Tillat og deretter Lukk Tillat>.
 6. 6
  Klikk på den samme linken som trinn 2.
 7. 7
  Gå til ordbøker installasjonen siden hvis du planlegger å bruke en ordbok annet enn en-us.
 8. 8
  Klikk på ordlisten du vil.
 9. 9
  Følg trinn 3-5.
 10. 10
  Klikk på den samme linken som trinn 8.
 11. 11
  Restart firefox.
 12. 12
  Når du høyreklikker, bør du være i stand til å se en sjekk staving... knappen.

Tips

 • En enklere måte å få stavekontroll funksjonalitet er å installere Google Toolbar for Firefox. (Dette er ikke det samme som Googlebar!) Klikk på Last ned Google-verktøylinjen ikke> og deretter Godta og installer. Hvis du ser en gul linje etter at du klikker på Godta og installer, klikk på linken under install-knappen, eller se trinn 3-5. Imidlertid har Google Toolbar en kjent feil som gjør at en tom bar skal vises over alle andre verktøylinjer hvis du dvalemodus eller bruke Fast User Switching-funksjonen i Windows XP.
 • Hvis du har en tidligere versjon av Firefox, se "Hvordan installerer en stavekontroll i firefox
 • Hvis du bruker Internet Explorer, en stavekontroll som heter ieSpell er tilgjengelig. Se "Hvordan stavekontroll skriving bokser for forum, blogger, Googles og mer"
 • Hvis du bruker en-US ordbok, det er allerede integrert i første nedlastingen, så det er ikke nødvendig å laste ned en egen ordliste.
 • Selv om du bruker en engelsk ordbok, dersom du bor utenfor USA, er det en god idé å sjekke Ordbøker installasjon i tilfelle det er en spesifikk for ditt område. (Nåværende engelske ordbøker inkluderer en-AU, en-CA, no, no-NO, og en-NZ)

Advarsler

 • Dette Development versjonen fungerer bare på Firefox 1.5 eller senere! Ikke forsøk å bruke dette med tidligere versjoner.