Wkuno

Hvordan du laster ned alle bildene på en nettside på en gang

Noen gang kommer til en nettside med tonnevis av bilder som du ønsker å referere til, men ønsker ikke å individuelt laste ned hver enkelt? Denne artikkelen vil vise deg hvordan du laster ned alle bildene på en side samtidig bruker Firefox add-on DownThemAll

Trinn

Hvordan du laster ned alle bildene på en nettside på en gang. + Legg til Firefox-knappen.
Hvordan du laster ned alle bildene på en nettside på en gang. + Legg til Firefox-knappen.

Installer DownThemAll

 1. 1
  Lansere firefox. Naviger til DownThemAll addon siden, og klikk den store grønne + Legg til Firefox-knappen for å starte prosessen.
 2. 2
  Når filen er lastet ned, vil du bli bedt om å installere addon med forsiktighet. Klikk Installer og start Firefox ved å klikke på restart-knappen når du blir bedt.

Metode en: laste ned alle elementer på en side

 1. 1
  Navigere til en side med bilder. Høyreklikk i vinduet, og en kontekstuell meny vises.
  • Velg DownThemAll!... Du vil bli vist et vindu med muligheten til å velge noen av filene (inkludert bilder) på den siden, for nedlasting. I tillegg til bilder, kan du laste ned programvare, komprimerte arkiver, PDF-filer, videoer og lyd.
 2. 2
  Klikk på bildene og media knapp. Det er plassert på toppen av siden, og når den klikkes, vil automatisk velge alle filer som samsvarer med kriteriene for filteret nedenfor.
 3. 3
  Gå gjennom valgene. Velge bort noen av de bildene du ikke ønsker å laste ned, og klikk på Start-knappen. Det vil lagre filene til katalogen oppført under Lagre filer i:
  • Oppmerksom, kan du selv auto-navn bildene i nytt navn maske feltet. Bare skriv inn et standard navn på filen, noen døpe tags (som vist i listen nedenfor), og den utvidelsen du vil at filen skal ha. Det vil ikke konvertere filene dine til den typen, imidlertid.
 4. 4
  Klikk på "start". Dine bilder vil bli lastet ned i katalogen du anga.

Metode to: laste ned elementer som lenkes til fra siden

 1. 1
  Navigere til en side med bilder. Høyreklikk i vinduet, og en kontekstuell meny vises. Velg DownThemAll fra menyen.
 2. 2
  Klikk på lenkene (n)-knappen. Dette vil gi deg en liste over alle koblinger på siden.
 3. 3
  Velg ønskede lenker. Som før, velger du alle elementene du vil laste ned, samt hvor du ønsker å lagre dem, og noen navnekonvensjonen du ønsker å bruke.
  • Filene vil bli lastet inn i din valgte mappe som HTML-filer med innebygde koblingen til bildet i full størrelse side. Dobbeltklikk på HTML-siden, og det åpnes i din standard nettleser.