Wkuno

Hvordan bli kvitt pop ups

Hater de irriterende pop-ups? Her er noen måter å hjelpe unngå dem i nettleseren.

Trinn

Hvordan bli kvitt pop ups. Få service pack 2 for Windows XP, dette inkluderer også en standard pop up blocker.
Hvordan bli kvitt pop ups. Få service pack 2 for Windows XP, dette inkluderer også en standard pop up blocker.
 1. 1
  Bruk mozilla firefox, det har en pop up blocker bygget i. Husk at noen ganger fungerer det ikke (også huske på, at ingen pop up blocker vil fungere 100% av tiden (bortsett NoScript), men du kan fortsatt forsøke å hindre flertallet). For ytterligere beskyttelse på Firefox, laste ned og installere den nyeste Adblock Plus add-on fra Mozilla sin hjemmeside. Adblock Plus er også flott hvis du ønsker å importere eller eksportere txt (tekst) filer av masse annonse blokkerer nettadresser;. Som den beryktede MySpace tracker listen (for å blokkere de fleste trackere slik at du ikke kan ses / spores mens du surfer MySpace).
 2. 2
  Få service pack 2 for Windows XP, dette inkluderer også en standard pop up blocker.
 3. 3
  Last ned Google-verktøylinjen, hvis du ikke har firefox. Denne verktøylinjen legger også på mange andre nyttige alternativer som du kan få tilgang til (som vanligvis er tilfellet med de fleste verktøylinjen huske). En annen god sikkerhet verktøylinjen er AVG verktøylinjen, som også skanner nettstedene som vises når du søker på et nettsted som Google for å se om det er trygt eller ikke.
 4. 4
  Last ned fra klarerte selskaper, slik som Google, Yahoo! Og MSN (Microsoft) for å holde på den sikre siden. Det er i stor grad oppmerksom på at du ikke laster ned noe fra ukjente eller mistenkelige nettsteder fordi de vil mest sannsynlig installere spyware og adware på datamaskinen. Hvis du er usikker på om selskapet du laster ned fra, bare søke rundt på internett for ulike klager, anmeldelser og så videre, for å gjøre en utdannet valg.

Tips

 • Før sikre at datamaskinen er 100% fri for pop-ups, installere CCleaner, Norton Anti-Virus, eller en hvilken som helst harddisk registret renere.
 • Vær forsiktig med hvor du går på internett generelt. Enkelte områder vil synes å se ok, men som du avslutter de kan tagge en pop-up på skjermen.

Advarsler

 • Ikke forsøk å rense / fikse problemene selv, du kan ved et uhell sletter en viktig fil eller mappe som datamaskinen trenger for å kjøre med. Hvis du trenger å rengjøre et problem, søke hjelp på internett eller fra en klarert profesjonell.
 • AVG verktøylinjen har mye kontrovers rundt det, siden det sparer søkene på internett, og kan ikke slettes enkelt. Det er mulig, men det er bare ikke så enkelt som bare å tømme historien din nettleser.